Η Μορντόβια πότε θα σκοράρει;

Gazzetta team
Η Μορντόβια πότε θα σκοράρει;

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λευτέρη Ντανοβάσιλη από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Μέσα στα ευρωπαϊκά ματς έχουμε και εμβόλιμη αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη.
Η Ντιναμό έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Μόσχα, κερδίζοντας με 3-0 την Τιουμέν και με 3-1 την Νεφτεχίμικ. Οι παίκτες του Καλίτβιντσεβ μπαίνουν δυνατά και εκμεταλλεύονται την ποιότητά τους επιθετικά και σκοράρουν από νωρίς, ώστε να αποφύγουν το ρίσκο να δουν τον αντίπαλο να παίζει μόνο με διπλή ζώνη άμυνας.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Τώρα, οι μπλε υποδέχονται την Μπάλτικα, που δεν ανοίγεται εύκολα και η εικόνα δεν αναμένεται να είναι διαφορετική. Οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα επιθετικά τους όπλα έτοιμα και ετοιμάζονται να τριτώσουν τις νίκες. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Μπάλτικα, που θα δεχθεί τεράστια πίεση και με τον Πάντσενκο σε εκπληκτική κατάσταση (αν τον βρείτε για σκόρερ, μπορείτε εύκολα να ποντάρετε πάνω του) και τον Λουτσένκο να είναι έτοιμος, θα ποντάρω στον άσο ημίχρονο/τελικό, που πληρώνει πολύ καλά.
Η πρωτοπόρος Φάκελ είναι η μοναδική με το αήττητο και έχει εντυπωσιάσει. Προέρχεται, όμως, από πολύ δύσκολο ταξίδι στο Βλαδιβοστόκ και ο τεχνικός Γκούσεβ έχει τη συνήθεια να κάνει ροτέισιον. Το ματς με την Σπαρτάκ δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι Μοσχοβίτες, ενισχυμένοι από τους Γκράνατ και Παρσιβλιούκ, που δεν υπολογίζονται από τον Αλένιτσεβ, είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ!
Και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια πέρυσι είχαμε over και δε νομίζω αυτό να αλλάξει φέτος. Κανένας δεν πρόκειται να βολευτεί με την ισοπαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κάποια στιγμή θα δεχθούν το γκολ, ειδικά από τη στιγμή που στις δύο πρώτες αγωνιστικές εξάντλησαν την τύχη τους. Μέχρι να δούμε αν όντως ο Γκούσεβ θα κάνει ροτέισιον, καλό είναι να αποφύγουμε το ποντάρισμα σε σημείο. Πίστη στα γκολ, λοιπόν.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων
 

Τελευταία Νέα