Η κούραση και το σταυρόλεξο

Gazzetta team
Η κούραση και το σταυρόλεξο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Χαιρετώ, η δεύτερη πράξη της 2ης αγωνιστικής στη Φορτούνα Λιγκ της Σλοβακίας διεξάγεται σήμερα με τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σπάρτακ Τρνάβα να προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Η Τρέντσιν έκανε το χρέος της εχθές και επούλωσε σε ένα βαθμό τις «πληγές» από την σφαλιάρα της πρεμιέρας, αφού επικράτησε 3-0 της Σένιτσα. Στο παιχνίδι της Σπάρτακ Μιγιάβα δεν κουνήθηκε… τίποτα και το 0-0 με την Πονμπρέζοβα φαντάζει δίκαιο. Τέλος, η Ζίλινα παρουσίασε εκ νέου αδυναμίες ανασταλτικά, αλλά έδειξε παράλληλα ότι θέλει να κάνει το παιχνίδι της κάτι που επιβεβαιώνεται και από το τελικό 3-2 με τη Ρουζομπέροκ. Πάμε όμως στα σημερινά.
Αρχικά, μεγάλο πάσο για εμένα το παιχνίδι της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Ζλάτε Μοράφτσε. Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου προέρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό στο β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ από την λετονική Γιελγκάβα (3-0 ήττα εκτός, 0-0 α’ ματς) την Πέμπτη που μας πέρασε και αποτελεί ερώτημα τι εικόνα θα παρουσιάσει σήμερα.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Προσωπικά, έχω σε εκτίμηση τον Κύπριο τεχνικό, είναι επαγγελματίας και θεωρείται ιδιαιτέρως ταλαντούχος, η αποψινή αντίπαλος είναι στα μέτρα του, αλλά από την στιγμή που είναι ένας προπονητής που ψάχνει πρώτα την ουσία παραμερίζοντας το θέαμα δεν βρίσκω λόγο να ποντάρω ούτε στα γκολ. Η Ζλάτε Μοράφτσε σ’ αυτή τη φάση δεν δείχνει ικανή για πολλά, θέλει σουλούπωμα και η «χημεία» της λείπει. Φάνηκε έντονα εξάλλου στην πρεμιέρα κόντρα στη Μιγιάβα (ήττα 2-1 εντός).
Τη μεσοβέζικη λύση των 2-3 γκολ θα επιστρατεύσω στο παιχνίδι της Σπάρτακ Τρνάβα με την Ντουνάισκα Στρέντα (DAC όπως θα τη δείτε σε πολλές εταιρείες να αναγράφεται). Η Σπάρτακ θα προσπαθήσει να αντιδράσειγια την γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στην Πονμπρέζοβα (1-1), αλλά εκ νέου ο λογισμός της θα τρέχει στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που θα αντιμετωπίσει την αυστριακή Αούστρια Βιέννης. Δεν πάτησε γκάζι στην πρεμιέρα η γηπεδούχος, χρειάστηκε να δεχτεί γκολ, ώστε να μπει στο παιχνίδι.
Οπως την πρώτη αγωνιστική, έτσι και τώρα αναμένω από τον Κάρχαν, τεχνικό της, να προβεί σε ροτέισον, καθώς στα διπλά παιχνίδια με την Αούστρια παίζεται όλη η χρονιά. Διαθέτει τα εχέγγυα για να σκοράρει η Σπάρτακ, αλλά δεν περιμένω να ξεφύγει το σκορ. Ενδεικτικό το γεγονός ότι και στα 6 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, σκόραρε μεν, αλλά όλα έληξαν 2-3 γκολ. Η Ντουνάισκα είναι κατώτερη ποιοτικά ομάδα, δεν βγαίνει εύκολα από το «καβούκι» της και το 2-2 της πρεμιέρας ξεγελά, καθώς και τα 2 γκολ που πέτυχε ήταν στα τελευταία λεπτά, σε μια από τις λιγοστές στιγμές που απείλησε, εκμεταλλευόμενη την έντονη χαλάρωση της Ζίλινα. Σε τιμές διπλασιασμού το σύνολο των 2-3 τερμάτων, μου κάνει.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα