Ευκαιρία, ποιότητα και επιθετικό ταπεραμέντο

Gazzetta team
Ευκαιρία, ποιότητα και επιθετικό ταπεραμέντο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Τασιά από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το δώρο που λέγεται Στάμπαεκ για τη Λίλεστρομ, η δυναμική και η ανάγκη για βαθμούς της Σάντνες και η ομάδα Over της Β΄ Νορβηγίας, Κόνγκσβινγκερ, συνθέτουν το τρίο αγώνων από τα αποψινά παιχνίδια της σκανδιναβικής χώρας.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Στο «Αρασεν Στάντιον», η ντεφορμέ Λίλεστρομ υποδέχεται την ακόμα πιο ντεφορμέ και απογοητευμένη Στάμπαεκ, έχοντας χρυσή ευκαιρία να πατήσει στο «πτώμα» της. Η γηπεδούχος έχει μείνει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, πράγμα που οφείλεται κατά κύριο λόγο στις κακές εμφανίσεις του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Λουντ και με το νέο της απόκτημα από τη Βίκινγκ, τον Χάιγκρε έσπευσε να καλύψει έστω και προσωρινά το κενό του τραυματία Οριγκί στο Νο1. Κάκιστη η Στάμπαεκ, κολλημένη στη ζώνη του υποβιβασμού, προέρχεται από αποκλεισμό σοκ στο Γιουρόπα Λιγκ από την ουαλική Κόναχς Κουέι, δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία της ματς και ο νέος τεχνικός, Ορδίνας θα χρειαστεί χρόνο για να βάλει σε μία τάξη ένα σύνολο που θέλει πολύ δουλειά.
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Στο Σάντνες, η τοπική ομάδα με ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη Β΄ Νορβηγίας δεν έχει πλέον περιθώρια για νέες απώλειες, αφού οι τέσσερις σερί αποτυχίες την έχουν φέρει εκτός θέσεων πλέι οφ ανόδου. Θέλει να κερδίσει ηρεμία στο διάστημα της διακοπής και αυτό θα συμβεί με νίκη κόντρα στη Στρόμεν, η οποία ξεφύτρωσε σαν «μανιτάρι» και βρίσκεται και από πάνω της. Δεν συγκρίνονται τα δύο ρόστερ και ο εκπληκτικός επιθετικός Ενγκμπλομ και η παρέα του έχουν τη δυνατότητα να «ξεσπάσουν» στην πολύ ευάλωτη αμυντικά Στρόμεν.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα