Ακροβάτες του ονείρου στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Ακροβάτες του ονείρου στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ενας μήνας μπάλα. Από το εναρκτήριο ματς της 10ης Ιουνίου (Γαλλία – Ρουμανία) μέχρι σήμερα μεσολάβησαν 50 αγώνες. Δεν αφήσαμε ούτε ένα λεπτό ποδοσφαιρικής δράσης να μας… ξεφύγει, συνδυάσαμε τη διασκέδαση με το στοίχημα και τώρα, δύο μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό, περνάνε από το μυαλό μας όλες οι στιγμές. Ομορφες οι περισσότερες. Μπορεί να μην είδαμε πολύ μεγάλα παιχνίδια, τα περισσότερα όμως εξ αυτών όμως είχαν ένταση, αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ειδικά, δε, τα late goals μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω…
Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram

Τελικός, λοιπόν. Λένε ότι στο ακροτελεύτιο ματς ενός τουρνουά φτάνουν οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες. Ή οι πιο τυχερές. Ή, τέλος πάντων, αυτές που εκμεταλλεύτηκαν το πρόγραμμα και είχαν το μομέντουμ. Ετσι συνέβη και σε τούτη τη διοργάνωση. Και παρότι ο τωρινός τελικός έχει φαβορί, ουδείς μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την ομάδα που θα βάλει στην τροπαιοθήκη της την κούπα.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Βραδιά γεμάτη ποδόσφαιρο η χτεσινή. Ωραίο το συναίσθημα να βλέπεις έναν ημιτελικό EURO με εκλεκτούς συναδέλφους. Από τις 10 στηθήκαμε μπροστά στην τηλεόραση, εφοδιαστήκαμε με τα απαραίτητα (μπύρες και τα συναφή) και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ριτσόλι οι μοναδικές φράσεις που ακούστηκαν ήταν «πάμε γερά», «όχι ρε», «τι έκανε ο…», «μπράβο του». Ε, τιμήσαμε και το live, μην χαλάσουμε τις… συνήθειες. Και μόλις έληξε ο αγώνας, πήραν… φωτιά οι υπολογιστές. Το 1/3 σχεδόν της εφημερίδας έμενε «ανοιχτό», έπρεπε λοιπόν να τρέξουμε με αντίπαλο το χρόνο ώστε εσείς σήμερα να έχετε πλήρη ενημέρωση για τον τελικό: με το ρεπορτάζ των φιναλίστ, τις προτάσεις των συντακτών, τα στατιστικά τους, τον τρόπο παιχνιδιού τους και πολλά tips.
Εκτός από τον τελικό, στο τρέχον κουπόνι θα βρείτε κι άλλες επιλογές, όπως για παράδειγμα τη Β’ Ρωσίας. Αγνωστο πρωτάθλημα για τους περισσότερους, πολύ… οικείο για τον Λευτέρη Ντανοβασίλη, που μελέτησε τις 20 ομάδες και βγάζει τα πιο δυνατά σημεία της πρεμιέρας. Επιστρέφει η Α’ Σουηδίας μετά από ενάμιση μήνα και ο Μίλτος Ζωγράφος δηλώνει πανέτοιμος για το δεύτερο μισό της σεζόν, συνεχίζονται Φινλανδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λετονία, ενώ για τη Λατινική Αμερική μάς ενημερώνουν ο Τάσος Χαλκιόπουλος (Α’, Β’ Βραζιλίας), ο Γεώργιος-Φίλιππος Βακόνδιος (Ισημερινός), ο Χρήστος Γώγουλος (Περού) και ο Χρήστος Χρυσαΐτης (Κολομβία, Παραγουάη). Τέλος, από την Απω Ανατολή, ο Δημήτρης Σιώρης ακτινογραφεί τις ομάδες σε Ιαπωνία, Κίνα και Ν. Κορέα. Οσο για το μπάσκετ, η πρώτη φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά ολοκληρώθηκε χτες και σήμερα μπαίνουμε στη δεύτερη φάση των νοκ άουτ, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών. Η Εθνική μας δείχνει δυνατή, συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του Σαββάτου. Και εκεί, όλα μπορούν να συμβούν. Καλή τύχη στις επιλογές σας και θα τα ξαναπούμε την Τρίτη.

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Χωρισμένο σε δύο κομμάτια
Billaras (Betsellers): Με σύστημα «Ελλάδα 2004»
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Κουρασμένοι ή κορεσμένοι;
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Επέστρεψαν τα χαμένα
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Φαβορί σε ουδέτερο η Μινέιρο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Τριάδα στη Νορβηγία
Γιώργος Χαϊκάλης: Από τη Λυών στο Παρίσι
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Ολοι οι τελικοί γκολ είχαν μέχρι το 59ο λεπτό!
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ο τελικός της ζωής του
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ζην επικινδύνως
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Η τεράστια ευθύνη της διαθεσιμότητας
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Και στο βάθος… Ιταλία
Σάββας Σπανούδης: Μετά από 23 μέρες η Βάνταα
Μίλτος Ζωγράφος: Με νέους τεχνικούς Γκέφλε και Νόρκεπινγκ
Σταύρος Πραβής: Βρήκε ρυθμό η Νέα Υόρκη Σίτι
Ντενίς Μάρκο: Τεστ ετοιμότητας στο Σλίγκο
Λευτέρης Ντανοβασίλης: «Παραθυράκια» και ιστορικό φαβορί
Χρήστος Γώγουλος: Ανάβει η μάχη της κορυφής!
Τάσος Χαλκιόπουλος: Πάλι στην Μπραζίλια η Φλαμένγκο
Χρήστος Χρυσαΐτης: Σύγκρουση «αιωνίων» στην Μπογκοτά
Πάνος Τασιάς: Αποφεύγοντας τις παγίδες
Δημήτρης Σιώρης: Στενεύουν τα περιθώρια για τη Σαντόνγκ
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα