Αφήνει το γάμο η Ντομινίκα…

Gazzetta team
Αφήνει το γάμο η Ντομινίκα…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
… και πάει φουλ για τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.
Χαιρετώ, φτάσαμε δίχως να το καταλάβουμε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και δεδομένα αυτή που τραβάει ως τώρα τα βλέμματα πάνω της είναι η Σλοβάκα Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα. Το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα (φτου μην τη ματιάσουμε). Μετά την κατάκτηση του τουρνουά του Ιστμπουρν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και στο All England Club παρά το γεγονός πως ότι βρίσκεται σε ένα δύσκολο ταμπλό. Στο αγγλικό Οπεν κατά σειρά έχει αποκλείσει τις Λούσιτς, Γκαβριλόβα, Μπουσάρ και Ραντβάνσκα. Μάλιστα το ματς με την τελευταία εχθές κράτησε τρεις ώρες (6-3,5-7,9-7), και σtο τελευταία σετ ειδικά σημείωσε τρομερή εμφάνιση, ενώ οι 14 winners της κόντρα στο Νο3 λένε πολλά από μόνοι τους.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η Σλοβάκα ποτέ δεν θεωρούσε τον εαυτό της αθλήτρια του γρασιδιού για αυτό και είχε κανονίσει το επερχόμενο Σαββατοκύριακο να παντρευτεί, αλλά όπως όλα δείχνουν ο γάμος θα ματαιωθεί, αφού όπως δήλωσε δεν προλαβαίνει να τον οργανώσει κατάλληλα λόγω της πορείας της στη διοργάνωση.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει το Νο50, Ελενα Βέσνινα, μάλιστα αυτή είναι πρώτη φορά που η 30χρονη Ρωσιδα φτάνει στους «8» του τουρνουά, συνήθως έμενε εκτός από το β’ γύρο. Και αυτή έχει αφήσει σχετικώς καλές εντυπώσει στη διοργάνωση, χθες υπέταξε το Νο35 Εκατερίνα Μακάροβα σε ένα παιχνίδι που διήρκησε δυόμιση ώρες καθώς κρίθηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ (7-5,1-6,9-7).
Αμφότερες αναμένονται εξουθενωμένες από τις χθεσινές τους αναμετρήσεις και ως συνέπεια η κόπωσή μπορεί να τις επηρεάσει σε ένα βαθμό. Η Βέσνινα δίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της καριέρας της και αποτελεί ερώτημα το πως θα το διαχειριστεί. Στον αντίποδα η Τσιμπούλκοβα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση κάτι που κρίνεται σημαντικό, καθώς μας έχει αποδείξει περίτρανα ότι είναι παίκτρια ψυχολογίας. Ενδεικτικό το γεγονός κόντρα στη Ραντβάνσκα εχθές έκανε μόλις μια φορά double fault.
Η συνέχεια στο bxpbet.com

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα