Casus… Bale στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Casus… Bale στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τρεις τελευταίες παραστάσεις απέμειναν για να πέσει η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός. Τέσσερις ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής. Τις δύο εξ αυτών (Γερμανία, Γαλλία) τις περιμέναμε (την τρίτη (Πορτογαλία) την είχαμε στα… υπόψη μας, την τέταρτη (Ουαλία) ούτε που την είχαμε φανταστεί… Και μπορεί όταν γίνει η συνολική αποτίμηση να σταθούμε αρκετά στην εκπληκτική Ισλανδία που προχώρησε πιο μακριά απ’ όσο υπολόγιζε, την Ιταλία που κέρδισε τον σεβασμό (όχι πως δεν τον είχε…) των ποδοσφαιρόφιλων, την Πολωνία που έδειξε πόσο σκληρό καρύδι είναι, αλλά τα πιο πολλά φώτα θα πέσουν στην παρέα του Μπέιλ. Κι αν καταφέρει να βρεθεί στο Παρίσι την Κυριακή, τότε θα έχει γράψει χρυσή σελίδα στην ιστορία της… Πώς θα φτάσει ως εκεί; Μέσω Λυών. Και απέναντι στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, του Κριστιάνο Ρονάλντο και της… θεάς Τύχης που τη συνοδεύει από την έναρξη του τουρνουά. Οι Ιβηρες μετράνε 5 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, τρεις στον όμιλο και δύο στα νοκ άουτ, με διαφορετικούς μάλιστα τρόπους: μένοντας πίσω στο σκορ (τρεις φορές από την Ουγγαρία), σκοράροντας πρώτοι (με την Ισλανδία), χωρίς σκορ (με την Αυστρία), με πρόκριση στην παράταση (επί της Κροατίας) και με πρόκριση στα πέναλτι (επί της Πολωνίας)!
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Αντίθετα, η διαδρομή που είχε να διανύσει η Ουαλία δεν έκρυβε τόσες ιδιαιτερότητες. Αν κοιτάξετε το πινακάκι, θα βρείτε τέσσερα πράσινα κουτιά (όσες και οι νίκες της) και ένα κόκκινο (για την ήττα -στο 93’- από την Αγγλία). Αξια, πανάξια βρέθηκαν εδώ οι «δράκοι». Παίζοντας μεστό ποδόσφαιρο στα δύο από τα τρία παιχνίδια τους στον όμιλο (με Σλοβακία, Ρωσία) και καταπληκτικό στο νοκ άουτ με το Βέλγιο, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, καθώς στο 13ο λεπτό είχαν ένα γκολ στην πλάτη τους.
Μπορεί ελάχιστοι να είχαν προβλέψει για ζευγάρι ημιτελικού το Πορτογαλία – Ουαλία, αρκετοί όμως είχαν ποντάρει στο Γερμανία – Γαλλία. Αλλωστε, όποιος είχε διαβάσει τις «διασταυρώσεις», θα είχε διαπιστώσει ότι οι δρόμοι τους συναντιόντουσαν μόνο στους «4». Για τους Γερμανούς, η πορεία μέχρι την 8άδα ήταν άνετη. Ουκρανία, Πολωνία, Β. Ιρλανδία στον όμιλο, Σλοβακία στους «16», μια χαρά περίπατος δηλαδή. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Αλλά όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον πρώτο αντίπαλο που τους κοίταξε στα μάτια, σάστισαν. Οχι μόνο είδαν την εστία τους να παραβιάζεται (έστω και από την άσπρη βούλα), αλλά στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι βρέθηκαν δύο φορές κοντά στον… θάνατο. Τη σκαπούλαραν, επέζησαν και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια, που αφού έκανε το γύρο Παρίσι – Μασσαλία – Λιλ – Λυών, επέστρεψε στην πρωτεύουσα την Κυριακή, έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ισλανδία και τώρα ετοιμάζεται για το πρώτο σοβαρό τεστ. Αν τα καταφέρει, γίνεται αυτομάτως το Νο1 φαβορί για την κούπα…

Εκτός από EURO, μεσοβδόμαδα έχουμε τους επαναληπτικούς του α’ προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, τα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες, Κύπελλο Βραζιλίας, Περού, Λευκορωσία, Αμερική, Β’ Νορβηγίας. Ωραίο πρόγραμμα, αρκετές επιλογές, μεγάλο το ενδιαφέρον. Καλή τύχη σε ό,τι ποντάρετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Σε μια λεπτή κλωστή
Billaras (Betsellers): Ο Σάντος δεν είναι Βίλμοτς
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η ώρα της αναβίωσης
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Με τον τρόπο του Σάντος
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Προβάδισμα στη Γαλλία
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ενα βήμα ακόμα
Γιώργος Χαϊκάλης: Πέρα από κάθε λογική
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Αήττητη η Πορτογαλία σε ημιτελικό
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Μία είναι η ουσία…
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Υψηλό over, λόγω Φερνάντο
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Ζλάταν εμπιστευτικό: Τι ζητάω από τη Γιουνάιτεντ
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Σφραγίζει την πρωτιά και περιμένει...
Ντενίς Μάρκο: Προσοχή, κίνδυνος
Τάσος Χαλκιόπουλος: Ξεχωρίζει το... repeat
Χρήστος Γώγουλος: Περίεργη αγωνιστική
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα