Αρχηγού απόντος…

Gazzetta team
Αρχηγού απόντος…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Ο αποκλεισμός του Τζόκοβιτς κάνει πιο ελκυστικό τον τίτλο στο Γουίμπλεντον.
Καλησπέρα είπαμε… δεν είπαμε!

Εγένετο έκπληξη και μάλιστα νωρίς. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον Σαμ Κουέρι και απέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το Κύπελλο στο Γουίμπλεντον. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του Σέρβου μετά από 30 σερί νίκες σε Grand Slam. Η απουσία του Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης «εθίζει» περισσότερο τους αθλητές που μένουν ζωντανοί στο κυνήγι. Ματσάρες για τον τέταρτο γύρο των ανδρών, όλοι οι αθλητές που έχουν απομείνει, αγωνίζονται τη σημερινή μέρα.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Wimbledon 2016
4ος γύρος
15:00 Τσίλιτς (13) – Νισικόρι (6) 2.20 – 1.75
Αν και έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές (10 συνολικά με τον Νισικόρι να προηγείται 7-3)), ποτέ δεν έχει συμβεί σε γρασίδι. Ο Νισικόρι μοιάζει να είναι ένα κλικ μπροστά από τον αντίπαλο του τη δεδομένη στιγμή, αλλά σε τέτοιες επιφάνειες δεν ξέρω πραγματικά αν έχουν μεγάλες διαφορές. Το καλύτερο σέρβις του Κροάτη ισορροπεί τη διαφορά ποιότητας. Ο Ιάπωνας πάντως έχει «ψηθεί» περισσότερο στο τουρνουά, έχοντας αντιμετωπίσει σκληρούς αντιπάλους. Συγκεντρωμένος ο Τσίλιτς μέχρι στιγμής στη διοργάνωση χωρίς να έχει αποκλείσει ωστόσο παίκτη ικανό να τον φέρει στα όρια του. Θεωρώ πως η άμυνα του Νισικόρι μπορεί να αντισταθεί στη δύναμη του Τσίλιτς και άρα θα έχει ένα προβάδισμα νίκης. Με τη σειρά του βέβαια πρέπει να είναι αποφασιστικός στην επίθεση αν θέλει να προχωρήσει.
Εκτίμηση: Απλή νίκη Νισικόρι
15:00 Φέντερερ (3) – Τζόνσον (29) 1.15 – 5.50
Ο Τζόνσον έχει πάρει φόρα και έχει φτάσει αισίως τις οκτώ συνεχόμενες νίκες. Η επικράτηση του επί του Ντιμιτρόφ ήρθε με ανατροπή (έχανε 0-1 στα σετ) και ο Αμερικάνος δείχνει πόσο πνευματικά έτοιμος είναι τον τελευταίο μήνα. Τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά κόντρα σε ένα θρύλο του αθλήματος, τον Φέντερερ. Θα έχουμε και δεύτερη έκπληξη από αθλητή των Η.Π.Α; Γιατί όχι. Ο Ρότζερ έρχεται από περίοδο αποθεραπείας. Σαφέστατα το φαβορί, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω κάποιον που επενδύει στο 5.50 του Τζόνσον. Θα πάρω το συντηρητικό over 3.5 στα σετ.
Εκτίμηση: Over 3.5 σετ
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα