Ξεχωριστή μέρα στο All England Club

Gazzetta team
Ξεχωριστή μέρα στο All England Club

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με επιλογές από το Γουίμπλεντον και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Χαιρετώ, αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και στο Γουίμπλεντον. Δυστυχώς δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο τουρνουά ως τώρα. Σήμερα έχουμε μια ξεχωριστή μέρα στο αγγλικό όπεν καθώς για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια διεξάγονται παιχνίδια την πρώτη Κυριακή του τουρνουά. Βλέπετε οι Αγγλοι έχουν ως παράδοση την πρώτη Κυριακή να μην έχουν παιχνίδια κανονικά στο Slam τους, ωστόσο οι συνεχείς βροχοπτώσεις επηρέασαν κατά πολύ το πρόγραμμα και πολλά παιχνίδια έχουν πάει πίσω. Ο κόσμος έχει γεμίσει πάντως τις εξέδρες στα courts ενώ και ο καιρός από το πρωί φαίνεται καλός (περίεργα πράγματα για Αγγλία).
Στους άντρες εχθές είχαμε την μεγάλη έκπληξη καθώς είχαμε Djexit καθώς ο Νόλε (Νο1) ηττήθηκε από τον Κιούρι ενώ και στις γυναίκες μεταξύ άλλων εκτός συνέχειας είναι η θριαμβεύτρια το Παρισιού Γκαρμπινέ Μουγκουρούθα.
Μια επιλογή από το πρόγραμμα της ημέρας, που δεν περιλαμβάνει εξάλλου και πολλά παιχνίδια στην κατηγορία των γυναικών και ορισμένα εξ’ αυτών έχουν ξεκινήσει. Στο court No3 η Εκατερίνα Μακάροβα (Νο35) θα αντιμετωπίσει για τον τρίτο γύρο την Μπάρμπορα Στρίκοβα (Νο26) στις 15:00 περίπου. 2-1 υπέρ της Στρίκοβα το μεταξύ τους head to head, με τις δυο αθλήτριες να έχουν να βρεθούν από το 2009 πάντως. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 2/3 συναντήσεις τους έλαβαν χώρα στο Γουίμπλεντον, από μια φορά κέρδισε η καθεμία, αλλά αμφότερες οι συναντήσεις κρίθηκαν στο τρίτο σετ.
Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δυο αθλήτριες, η Μακάροβα έχει ελαφρύ προβάδισμα διότι έχει καλύτερα χτυπήματα, ενώ έρχεται και με ψυχολογία ύστερα από τη νίκη επί της Πέτρα Κβίτοβα. Από την άλλη όμως το Νο26 δεν μπορείς να το υποτιμήσεις είναι κατά μια μέρα πιο ξεκούραστη, παίζει με αυτοπεποίθηση, ενώ στο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γουίμπλεντον, αυτό του Μπέρμιγχαμ, έφτασε μέχρι τον τελικό όπου έχασε από την Μάντισον Κις. Αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δυο αθλητριών που έχουν διαφορετικό στυλ, ενώ η μια είναι αριστερόχειρας (Μακάροβα) και η άλλη(Στρίκοβα) δεξιόχειρας, με ο,τι συνεπάγεται αυτό. Ματς για γερά νεύρα στα μάτια μου το παιχνίδι για αυτό και εκτιμώ ότι θα πάει στο τρίτο και καθοριστικό σετ. Αμφότερες προέρχονται από δύσκολα τεστ, είναι σε φόρμα και κατ εμέ η πιο ξεκούραστη και λιγότερο ταλαιπωρημένη Στρίκοβα είναι σε θέση να κατακτήσει ένα σετ.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Στα του EURO τώρα, έχετε διαβάσει μέχρι αυτή την ώρα αναλύσεων επί αναλύσεων για τον αποψινό προημιτελικό. Οπότε δεν πρόκειται να αναλωθώ σε εκτενή αναφορά και εγώ, θα προσπαθήσω τουλάχιστον.
Η Ισλανδία είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, είναι μια ορθά δομημένη ομάδα, τρέχει ακατάπαυστα, είναι κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις και δεν ξέρει μόνο να αμύνεται αλλά να δημιουργεί και ευκαιρίες συνάμα. Οι διοργανωτές Γάλλοι που ως τώρα κατ εμέ δεν έχουν παίξει το μεγάλο παιχνίδι, παίζουν αγχωμένα, έχουν δυο σημαντικές απουσίες (τιμωρημένοι ο στόπερ Ραμί και ο αμυντικός χαφ Καντέ) και θεωρώ πως εξαιτίας αυτών θα χάσουν τη «χημεία» τους και θα εμφανιστούν αποδυναμωμένοι ανασταλτικά.

Wimbledon (γυναίκες)
Μετά τις 15:00 Μακάροβα – Στρίκοβα 3 σετ
Η συνέχεια στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα