Κλειστά η Βραζιλία, ανοιχτά τα υπόλοιπα

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Κλειστά η Βραζιλία, ανοιχτά τα υπόλοιπα

Κλειστά η Βραζιλία, ανοιχτά τα υπόλοιπα

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις της στήλης οι «αριθμοί δείχνουν»  από το bxpbet.com  

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Τέσσερις επιλογές από Ιρλανδία, Φινλανδία και Βραζιλία, περιλαμβάνει το μενού της σημερινής στήλης των αριθμών.
 
ΛΙΜΕΡΙΚ – ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ: Πρώτη επιλογή από τη δεύτερη κατηγορία της Ιρλανδίας. Η Λίμερικ έχει το απόλυτο στην έδρα της, με 7/7 over. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν 5/7 εκτός έδρας μεγάλα σκορ. Το συνολικό ποσοστό φτάνει στο 85.71%.
 
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
 
 
ΚΟΤΚΑ – ΓΚΡΙΦΚ: Δεύτερη και τελευταία στάση από την εν λόγω κατηγορία, στη δεύτερη κατηγορία της Φινλανδίας. Η Κότκα αριθμεί 3/5 εντός έδρας over, ενώ η Γκριφκ έχει 4/5 εκτός έδρας μεγάλα αποτελέσματα. Το συνολικό ποσοστό, στο 70%.
 

ΛΙΜΕΡΙΚ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ OVER
 
ΚΟΤΚΑ-ΓΚΡΙΦΚ OVER
 
Η συνέχεια στο bxpbet.com
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet