Τρία ματς, τρεις προτάσεις

Gazzetta team
Τρία ματς, τρεις προτάσεις

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Η τελευταίας μας επικοινωνία βρήκε …στόχο. Τα δύο Over που επιλέξαμε, αυτά στα παιχνίδια του Βελγίου και της Αγγλίας επιβεβαιώθηκαν, με το πρώτο να είναι το μοναδικό παιχνίδι της φάσης των «16» που είχε 4 γκολ, και το δεύτερο να «τελειώνει» πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών.
Για …γούρι, αποφάσισα και σε αυτή τη φάση, να αφήσω να περάσει το πρώτο παιχνίδι, και μετά να γράψω τη στήλη.
Όπως και τότε, έτσι και τώρα, η πρώτη ημέρα μας έδωσε ένα under. Στους «16» οι μπουκ «ηττήθηκαν» αφού περίμεναν του …under το πανηγύρι, αλλά τελικά είδαμε 4 over, όσα και τα παιχνίδια που είχαν λιγότερο από τρία τέρματα. Συνεχίζουν όμως να προσφέρουν όλα τα over σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Το σύνηθες είναι οι πρώτες φάσεις να ξεκινούν με θέαμα, και όσο το πράγμα σοβαρεύει η τακτική να παίρνει το πάνω χέρι. Το νέο σύστημα διεξαγωγής έχει φέρει τούμπα όμως την παράδοση. Στον πρώτο γύρο τα φαβορί δεν φόρτσαραν, οι μικροί ήξεραν πως ένας βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά, με αποτέλεσμα να δούμε πολύ κλειστά ματς.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Σαν αποτέλεσμα αυτού, είδαμε ομάδες που σε άλλες διοργανώσεις δεν θα βρισκόταν καν στα τελικά, να δίνουν το παρών στη φάση των νοκ άουτ. Οσες από αυτές βρήκαν αντίπαλο υπερδυνάμεις, είδαμε over. Γερμανία-Σλοβακία, Ουγγαρία-Βέλγιο, Γαλλία-Ιρλανδία. Όλα over. Ακόμη και το Αγγλία-Ισλανδία, που ο «μικρός» είναι αυτός που πήρε την πρόκριση, κι αυτό over ήταν.
Η τελευταία, μαζί με την Ισλανδία συνεχίζουν στο τουρνουά. Δίχως άγχος, με την ψυχολογία στα ύψη και όλο το Έθνος να εκδηλώνει τη λατρεία του στα όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Ποιοτικά απέχουν πολύ, τόσο από το Βέλγιο όσο και από τη Γαλλία. Δεν έχουν όμως τίποτα να χάσουν, κι αυτό τις κάνει επικίνδυνες. Πιστεύω πως μπορούν να σκοράρουν. Ειδικά όταν οι αντίπαλοί τους έχουν αμυντικά προβλήματα. Οι απουσίες των Βερτόγκεν, Βερμάλεν από τη μία, και η αλλαγή του συστήματος από τον Ντεσάμπς λόγω τιμωρίας του Καντέ, δημιουργεί αμυντικά κενά στα φαβορί.
Τα δύο over πληρώνουν πολύ, και θα τα βάλω στο παιχνίδι μου.
Η συνέχεια και στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα