Πρώτο «σοβαρό» εμπόδιο για Νόλε

Gazzetta team
Πρώτο «σοβαρό» εμπόδιο για Νόλε

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Ανταγωνιστικός δεύτερος γύρος για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς. Γαλλική απειλή ο ικανότατος στο χορτάρι Μαναρινό. Απολαυστικό ματς στο κεντρικό court με Φέντερερ εναντίον του Γουίλις… και της ιστορίας του. Παιχνίδια και πρώτου γύρου στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω της βροχής από το μεσημέρι και μετά.
Καλησπέρα είπαμε… δεν είπαμε.

Η βροχή χάλασε εν μέρει το μεσημεριανό και απογευματινό πρόγραμμα. Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα. Όχι και ο πιο εύκολος αντίπαλος ο Μαναρινό για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Παιχνίδια με καθαρά φαβορί σήμερα, συνεπώς όσοι πιστεύουν σε εκπλήξεις θα πάρουν καλό μερτικό. Αντίστοιχα ευκαιρίες για live πονταρίσματα, εφόσον κάποια από τα φαβορί ξεκινήσουν… αργά.
Wimbledon 2016
1ος γύρος
Ντελ Μπονίς (38) – Φονίνι (35) 3.40 – 1.35
Τι να πρωτοπείς για τον Φονίνι φέτος. Απαράδεκτος. Αδιάφορος. Φυσικά καλύτερος από αυτό που μας δείχνει τους τελευταίους μήνες, αμφιβάλλω αν θα αναγεννηθεί στο Λονδίνο. Η διαφορά στις αποδόσεις οφείλεται στο ότι ο Ντελ Μπόνις δεν είναι ικανός στο χορτάρι. Κι όμως θα πάω προς το 3.40 του Αργεντίνου.
Εκτίμηση: Απλή νίκη Ντελ Μπόνις
Ίσνερ (17) – Παγδατής (40) 1.50 – 2.75
Κρίμα για τον Μάρκο, διότι πέφτει πάνω σε ένα από τα καλύτερα σέρβις του κόσμου. Και το σέρβις στο χορτάρι παίζει μεγάλο ρόλο. Θα το παλέψει ο Παγδατής, δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει. Για να κερδίσει πάντως πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν εκνευριστεί από λάθη του ή τυχερούς πόντους του Ίσνερ δεν έχει ελπίδα. Είναι παιχνίδι συγκέντρωσης. Η παράδοση είναι με το μέρος του Αμερικάνου σε συντριπτικό βαθμό (6-0), όλα τα ματς σε σκληρή επιφάνεια. Διαβασμένο το σετ αποδόσεων, θα προτιμήσω το fun bet νίκης του Αμερικάνου με 3-1 ή 3-2.
Εκτίμηση: Νίκη Ίσνερ 3-1 ή 3-2 στα σετ
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Θεμπάλος (83) – Γιούζνι (70) 8.00 – 1.10
Σε τρομερή κατάσταση ο Ρώσος σε σχέση με ότι μας είχε δείξει τα τελευταία χρόνια. Αναγεννημένος στο χορτάρι, θύμισε τον θεαματικό παίκτη πριν αρκετά χρόνια. Ίσως παρασύρομαι εγώ αυτή τη φορά από τη φόρμα του, αλλά θα τον εμπιστευτώ ακόμα και στο υψηλό line των 7.5 γκέιμς.
Εκτίμηση: -7.5 γκέιμς Γιούζνι

Πουίγ (30) – Κοπίλ (174) 2.40 – 1.65
Ίσως ο καλύτερος παίκτης στα προκριματικά ο Κοπίλ, πέρασε χωρίς να «πετάξει» σετ. Παρασυρμένοι μου μοιάζουν οι μπουκ. Αφενός ο Κοπίλ δεν έγινε το μεγάλο φόβητρο, αφετέρου ο Πούιγ έχει δείξει δυνατός φέτος. Θα προτιμήσω να πάω προς τα δεξιά, με ότι αυτό συνεπάγεται (π.χ χάντικαπ υπέρ του, ή νίκη τουλάχιστον δύο σετ).
Εκτίμηση: Απλή νίκη Πούιγ
Wimbledon 2016
2ος γύρος
Έβανς (91) – Ντολγκοπόλοφ (33) 3.00 – 1.40
Έβγαλε πάθος μπροστά στο κοινό του ο Έβανς και ξεπέρασε το εμπόδιο του Στρουφ. Δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα ο Ντολγκοπόλοφ κόντρα στον Ντονσκόι, αν και «πέταξε» ένα σετ. Διαφορετικοί παίκτες, θα βασιστεί στο σέρβις του ο πρώτος και θα θέλει να τελειώνει γρήγορα τους πόντους. Πιο τεχνικός ο Ουκρανός αλλά επιρρεπής σε λάθη. Προβάδισμα στα δεξιά για τη νίκη, καλό το over 3.5 στα σετ.
Εκτίμηση: Over 3.5 σετ
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα