Μια Αγγλία όπως το δημοψήφισμα…

Gazzetta team
Μια Αγγλία όπως το δημοψήφισμα…

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Με χαρά είδα την επομένη της πρόκρισης της Πορτογαλίας τα κείμενα για το θαυμασμό ή μη στο «my way» του Φερνάντο Σάντος. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για… μαγκιά του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνική μας. Ωραίες οι αναλύσεις μετά τα παιχνίδια, όμως ακόμα καλύτερες είναι αυτές που γίνονται πριν από τη σέντρα.
Το να μπορέσεις να προσεγγίσεις τον τρόπο που θα εξελιχθεί άλλωστε ένα παιχνίδι είναι που μας ενδιαφέρει, προκειμένου να ποντάρουμε. Στην περίπτωση της Πορτογαλίας πέσαμε μέσα. Προσωπικά μιλώντας και η έκβαση του ματς της Ελβετίας με την Πολωνία, μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Διότι αναφέραμε πως είναι λάθος να δίνονται φαβορί οι Πολωνοί, σε ματς μοιρασμένο. Ασχέτως αν τελικά προκρίθηκαν.
Το βραδινό παιχνίδι, είναι κι αυτό που ξεχωρίζει. Ποδοσφαιρικά δεν υπάρχει λόγο να κάνουμε κουβέντα. Η Ισπανία είναι αρκετά κλικ πιο πάνω από την Ιταλία. Η εικόνα της αναμέτρησης, επίσης, δεν μπορεί να μας ξαφνιάσει. Οι «φούριας ρόχας» είναι που θα έχει την μπάλα στην κατοχή της και η Ιταλία αυτή που θα περιμένει. Δεδομένα, το σχήμα με τρία στόπερ, αναμένεται να δυσκολέψει τους παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Οι δυνατότητες που έχει η κάθε ομάδα δικαιολογεί –σε ένα βαθμό- τον καταμερισμό των αποδόσεων. Η εικόνα που έχουν ως τώρα οι δύο ομάδες στο Euro όμως, σε καμία περίπτωση.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Προκαλεί τόσο η νίκη της ομάδας του Αντόνιο Κόντε στο 4.50+, όσο και η πρόκρισή της (πάνω από 2,5 μονάδες). Χωρίς καμία αμφιβολία προς τα εκεί είναι το value στο σετ που μας έχει παρατεθεί. Τόσο πολύ κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική, στην ομάδα που παίζει περισσότερο ποδόσφαιρο, δεν είναι απλό να πας. Η δική μου λογική, παραμένει ποδοσφαιρική. Την Κροατία την κοντράραμε όχι μόνο για το αντιπόδοσφαιρο του Σάντος, αλλά και για τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουν. Το αναφέραμε ξεκάθαρα για το προβληματικό DNA τους σε νοκ-άουτ ματς. Η φάση που μένουν εκτός, χαρακτηριστική. Αντί να σκοράρουν εκείνοι, που ήταν και το φυσιολογικό, το δέχονται.

Η πιο ασφαλής επιλογή είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο. Σχετικά καλοπληρωμένη και με βάση να επαληθευθεί, αφού δεν είναι από τις αναμετρήσεις που μπορούν να ανοίξουν νωρίς.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα