Σταυρόλεξα στην επανέναρξη

Gazzetta team
Σταυρόλεξα στην επανέναρξη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Οι Ιρλανδοί επιστρέφουν και η στήλη κάνει παιχνίδι με δυο επιλογές.
Χαιρετώ, το λατρεμένο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας επιστρέφει στις επάλξεις αφού έκανε ένα μίνι μπρέικ τριών εβδομάδων. Αυτό το καλοκαίρι πάντως η απουσία δεν ήταν τόσο αισθητή, όπως σε προηγούμενα, διότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση και πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία σε ένα ματς με παρελθόν. Πάμε όμως στα σημερινά. Το πρόγραμμα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο, όχι μόνο για τα σταυρώματα αλλά κυρίως διότι οι ομάδες προέρχονται από διακοπή. Οπότε ο παράγοντας φόρμα πάει περίπατο σε μεγάλο βαθμό. Το έχω γράψει και κατά το παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην ανοιγόμαστε ιδιαίτερα την πρώτη αγωνιστική. Δυο είναι οι βασικές μου επιλογές.

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.

Αρχικά, εκτιμώ πως στο Σλίγκο η τοπική ομάδα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μπορεί να πάρει τη νίκη επί της Μπρέι. Οι Ρόβερς μετά τα στραβοπατήματα των πρώτων αγωνιστικών κατάφεραν να βρουν το δρόμο τους. Εξάλλου το γεγονός ότι είχαν γίνει πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ και στο τεχνικό τιμ αποτελεί ισχυρό επιχείρημα. Η Μπρέι είναι η συνηθισμένη κακή Μπρέι, που στο τέλος όμως σώζει τη σεζόν. Αποτελεί ερώτημα εάν θα έχει καταφέρει ο νεοφερμένος της τεχνικός Χάρι Κένι να έχει αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο και εάν θα έχουν «δέσει» οι παίκτες μεταξύ τους. Πατάει καλύτερα στο γήπεδο η οικοδέσποινα, βρίσκει συχνότερα δίχτυα, έχει φανέλα και είναι εξαιρετική εντός (αήττητη στα επτά τελευταία), ενώ από την άλλη η Μπρέι μακριά από το σπίτι της είναι κάκιστη. Μπορεί να ανέφερα νωρίτερα ότι ο παράγοντας φόρμα ενδέχεται να μην λέει πολλά μετά τη διακοπή, αλλά τις 7 διαδοχικές ήττες που μετράει η Μπρέι μακριά από το γήπεδό της δεν πρέπει να τις αγνοήσουμε.

Η διαλογή κλείνει με το Χ ημίχρονο στο Δουβλίνο και την αναμέτρηση της Σάμροκ Ροβερς με την Κορκ. Αμφότερες έκλεισαν πριν τη διακοπή με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις τους. Από τη μια οι Ρόβερς υπέταξαν στο ντέρμπι τη μισητή Σεντ Πάτρικς, ενώ στον αντίποδα η Κορκ κέρδισε την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ για δεύτερη φορά φέτος (είχε προηγηθεί η επικράτηση στο Σούπερ Καπ).
Η συνέχεια στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα