Αντίο φίλε στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Αντίο φίλε στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οσες ανατροπές και συγκινήσεις δεν είχαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές του EURO, ήρθαν μαζεμένες στο φινάλε των ομίλων. Από πού να ξεκινήσουμε; Από το άγχος των Αγγλων να νικήσουν τη Σλοβακία για να τερματίσουν στην 1η θέση και τελικά να μην τα καταφέρνουν; Από το σοκ που υπέστη η Ισπανία στο 87ο λεπτό του αγώνα με την Κροατία, με αποτέλεσμα να βγει 2η στον όμιλο; Και το αποκορύφωμα, στο θρίλερ Ουγγαρία – Πορτογαλία, όπου οι Ιβηρες βρέθηκαν ένα βήμα από τον γκρεμό, αλλά ο… θεός του ποδοσφαίρου τούς έσωσε. Πολύς λόγος έχει γίνει για το ταμπλό του… θανάτου. Ετσι όπως εξελίχθηκε η διοργάνωση, καμία ομάδα δεν ήθελε να… πέσει εκεί. Διότι, πολύ απλά, όποιος περάσει από το μεγάλο ντέρμπι της Μεσογείου ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία, βρίσκει μπροστά του (λογικά) τη Γερμανία και κατόπιν (πάλι λογικά) η Γαλλία (άντε, για να μην χαλάμε τις καρδιές μας, την Αγγλία). Αρα, από τη μια μεριά έχουμε τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (ΟΚ, λείπει η Ελλάδα…), που για να φτάσουν ως τον τελικό θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ. Και από την άλλη, τις πιο… μικρές ομάδες, αυτές που πήγαν στα γήπεδα της Γαλλίας χωρίς υψηλές προσδοκίες, αλλά οι διασταυρώσεις τις έφεραν έτσι, ώστε πλέον τα όνειρά τους να μην έχουν ταβάνι…
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.

Διήμερο «ρεπό» (χτες και σήμερα) από το EURO, πήραμε τις ανάσες μας και τώρα περιμένουμε με λαχτάρα τα 8 ματς της φάσης των «16». Οκτώ ματς σε τρεις μέρες, δεκαέξι σχεδόν ώρες… ακατάσχετης μπάλας. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για το Σ/Κ/Δ (κι ας γκρινιάζουν οι κυρίες…). Να πούμε και δυο λόγια για τα ζευγάρια; Ξεκίνημα αύριο το μεσημέρι με Ελβετία – Πολωνία (από τα πλέον αμφίρροπα παιχνίδια), συνέχεια με το βρετανικό ντέρμπι Ουαλία – Β. Ιρλανδία και αργά το βράδυ Κροατία – Πορτογαλία, Μόντριτς εναντίον Ρονάλντο. Την Κυριακή, οι αμφιτρύωνες Γάλλοι περιμένουν τους συμπαθέστατους (είναι απίστευτη η ομορφιά που βγάζουν στις εξέδρες) Ιρλανδούς, η Γερμανία αντιμετωπίζει την ομάδα που πριν από 28 μόλις μέρες την… ταπείνωσε μέσα στο Αουγκσμπουργκ (1-3 σε φιλικό η Σλοβακία), ενώ μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, η Ουγγαρία ζει το δικό της όνειρο και δεν θέλει να… ξυπνήσει κόντρα στο Βέλγιο. Οσο για τα δευτεριάτικα, Ιταλία – Ισπανία, ριμέικ του τελικού το 2012, και Αγγλία – Ισλανδία, σε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες των «τριών λονταριών» να πάνε ψηλά. Στην 8άδα και βλέπουμε, δηλαδή…

Στην Ευρώπη τώρα αρχίζουν τα νοκ άουτ, όμως στη Λατινική Αμερική τώρα τελειώνουν. Ξημερώματα Δευτέρας η Αργεντινή με τη Χιλή διεκδικούν το επετειακό Κόπα Αμέρικα. Γνώριμοι αντίπαλοι, ακριβώς πριν από έναν χρόνο τέθηκαν αντιμέτωπες στον περσινό τελικό (η Χιλή επικράτησε στα πέναλτι), ενώ έπαιξαν και στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης (2-1 η Αργεντινή). Δεν χρειάζεται να πούμε ποια ομάδα είναι το φαβορί. Ναι, αυτή που έφτασε ως εδώ με 5 νίκες, με 18 γκολ στο ενεργητικό της και με τα αστέρια της πιο διψασμένα από ποτέ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη με την αυλαία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το αξίζουν οι Κροάτες
Billaras (Betsellers): Οι δύο πονεμένες χώρες
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ρώμη, οχυρωμένη πόλη!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Πορτογαλία, ο… αιμοδότης των μπουκ
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ψάχνοντας τα over
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Το σερί των Γερμανών
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Με το ίδιο στυλ η Γαλλία
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Γκολ στο φινάλε
Σάββας Σπανούδης (Νενικήκαμεν): Η τυχερή μου γκρι φόρμα
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Οι μασκότ του EURO
Αναλύουν
Bαγγέλης Λυκάκης: Σέντρα εσείς, γιόμα εμείς
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ξέρετε από Σάντος;
Μάρκος Xάννα: Που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου…
Γιώργος Χαϊκάλης: Η ευρωπαϊκή Ουαλία και η βρετανική Β. Ιρλανδία
Πάνος Κραψίτης: Φιλικές μάχες εις διπλούν
Σταμάτης Δημάκης: Ντέρμπι στην Καλιφόρνια
Μίλτος Ζωγράφος: Αρχίζουν τα δύσκολα για την Ντάλκουρντ
Ντενίς Μάρκο: Στα βαθιά από νωρίς
Τάσος Χαλκιόπουλος: Πήρε τον Αβιλα η Κρουζέιρο
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Νικηφόρο ντεμπούτο για Αριας
Πάνος Τασιάς: Η υπεροχή της Σάντεφιορντ
Δημήτρης Σιώρης: Στο χέρι της Κασίμα η πρωτιά
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα