Βαρύ φορτίο στις πλάτες τους στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Βαρύ φορτίο στις πλάτες τους στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πολλή συζήτηση γίνεται όλες αυτές τις μέρες για το αν η πλειονότητα των παικτών του στοιχήματος είναι κερδισμένο σε τούτο το EURO. Και επειδή εμάς μας αρέσει η αλήθεια, οφείλουμε να πούμε ότι στη μέχρι σήμερα αποτίμηση, τα προτεινόμενα σημεία μας δεν έχουν υψηλό βαθμό επαλήθευσης. Λογικό, διότι τα περισσότερα ματς έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, συν καμιά 15αριά γκολ στο φινάλε που άλλαξαν τις ισορροπίες. Ωστόσο, νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για τις προτάσεις μας με τα ειδικά στοιχήματα. Υπήρξαν αγώνες όπου «πέρασαν» 3 και 4 τέτοιου είδους σημεία, με εξαιρετικές αποδόσεις. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Οτι, το παικτικό/αναγνωστικό κοινό, καλό είναι να κοιτάζει ευρύτερα την ανάλυση ενός αγώνα. Εμείς, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διοργάνωση, επιχειρήσαμε να σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση, με πολλά στατιστικά που βοηθούν στη μελέτη. Να πούμε και μια (καλή) κουβέντα για τους tipster; Εδώ, ο απολογισμός είναι εντυπωσιακός. Από ακριβή σκορ, ημίχρονα/τελικά, σκόρερ, μέχρι και πέναλτι ή κίτρινες κάρτες και κόρνερ έχουν «γράψει». Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα πάμε ως το φινάλε του τουρνουά…
Από το βράδυ της Κυριακής μπήκαμε στην τελική ευθεία των ομίλων, με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Ηδη γνωρίζουμε τις 4 πρώτες ομάδες που θα συνεχίσουν στα νοκ άουτ και απομένουν άλλα 12 εισιτήρια. Τα 8 θα μοιραστούν στους πρώτους και στους δεύτερους των γκρουπ 3, 4, 5, 6 και τα υπόλοιπα στους τέσσερις καλύτερους τρίτους. Να θυμίσουμε ότι η φάση των «16» ξεκινά το Σάββατο, άρα Πέμπτη και Παρασκευή θα πάρουμε μια ανάσα (την πρώτη μετά από 10 μέρες… ακατάπαυστης μπάλας). Ας δούμε λοιπόν εν τάχει τα σημερινά και τα αυριανά ματς. Στον 3ο όμιλο, Γερμανία, Πολωνία και Β. Ιρλανδία διεκδικούν την πρόκριση, αφήνοντας τελευταία και καταϊδρωμένη την Ουκρανία που έχει αποκλειστεί και μαθηματικά. Στον 4ο, η Ισπανία έχει εξασφαλίσει μια θέση στους «16» και περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα της κάνει παρέα. Θα είναι η Κροατία ή η Τσεχία, καθώς η Τουρκία δεν μπορεί να τερματίσει 2η και μόνο ως 3η (εφόσον βέβαια νικήσει τους Τσέχους) ελπίζει. Στον 5ο, η Ιταλία έχει την ευκαιρία να κάνει συντήρηση αύριο κόντρα στους Ιρλανδούς, αφού έχει καπαρώσει την 1η θέση, ενώ οι άλλες τρεις (Βέλγιο, Σουηδία, Ιρλανδία) παίζουν τα ρέστα τους, μάλιστα οι δύο από αυτές αναμετρώνται μεταξύ τους στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρωμα του διημέρου. Τέλος, στον 6ο, και οι τέσσερις ομάδες διατηρούν πιθανότητες, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το παραμικρό. Ακόμα και η 3η αυτή τη στιγμή Πορτογαλία, μπορεί να πάρει την 1η θέση, αν επικρατήσει των Ούγγρων.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όσοι άντεξαν το ξενύχτι και είδαν το Κόπα Αμέρικα, θα πρέπει να αισθάνονται χορτασμένοι. Πολλά γκολ από τη 2η αγωνιστική και έπειτα, με αποκορύφωμα τα 15 τέρματα στους προημιτελικούς. Ξημερώματα Τετάρτης διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Αργεντινή, 23 ώρες αργότερα ο δεύτερος μεταξύ Κολομβίας – Χιλής και άπαντες περιμένουν να δουν αν επιτέλους ο Μέσι φτάσει ως το τέλος της διαδρομής με το εθνόσημο, προσθέτοντας στο παλμαρέ του έναν διεθνή τίτλο με τη φανέλα της «αλμπισελέστε». Αυτά σε γενικές γραμμές με την εικόνα του τριημέρου. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με τη φάση των νοκ άουτ στο EURO.

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στο χέρι των Πολωνών
Billaras (Betsellers): Οι προπονητές του καναπέ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η αντεπίθεση των over!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Βολικό Χ, αλλά με προϋποθέσεις
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Θα το κάνουν… ροντέο οι Τούρκοι
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Με «Λέβα», Ζλάταν και Λουκάκου
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Αήττητη η Ιταλία στο φινάλε των ομίλων
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Κλάψε, αγόρι μου
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): «Λέβα», θυμήσου την Ελλάδα!
Γιάννης Αλυσναδράτος (Νενικήκαμεν): Λίθοι, βράχια και βελάκια
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Γιατί είναι τόσο πολύ ξενέρωτο αυτό το Euro;
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Με απουσίες κόντρα στους Τούρκους
Bαγγέλης Λυκάκης: Στο EURO συμμετέχουν 23 ομάδες και η Ισπανία
Πάνος Γαρίδης: Και με 3-0 ελπίζει...
Γεράσιμος Μανωλίδης: Καιρός για γκολ
Γιώργος Χαϊκάλης: Απαρχαιωμένο ποδόσφαιρο
Γιώργος Πετρίδης: Ξεχάσαμε αυτά που ξέραμε
Σταμάτης Δημάκης: Απειλούνται τα σερί
Σάββας Σπανούδης: Νοκ άουτ ημιτελικοί
Μίλτος Ζωγράφος: «Συμμαζεύεται» η Χάλμσταντ
Τάσος Χαλκιόπουλος: Σύγκρουση στο «Μινεϊράο»
Δημήτρης Σιώρης: Σε τραγική κατάσταση η Ουράβα
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα