Το μόνο που δεν είδαμε ακόμη

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Το μόνο που δεν είδαμε ακόμη

Το μόνο που δεν είδαμε ακόμη

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου  από το kingbet.net.

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
 
Αν ρωτήσεις κάποιον «ποιες ομάδες σου άρεσαν μέχρι τώρα στο Euro» δύσκολα θα βρεις κάποιον που μέσα στις απαντήσεις του δεν θα έχει την Ιταλία ή την Κροατία.
 
Οι δύο γείτονές μας ρίχνονται σήμερα ξανά στη μάχη, και τα βλέμματα είναι πάνω τους, με το ερώτημα, αν μπορούν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.
 
Απολογιστικά, όσα είδαμε στη 2η αγωνιστική δεν απείχαν πολύ από αυτά της πρώτης. Η Γαλλία δυσκολεύτηκε και πάλι κόντρα σε μια κλειστή άμυνα. Οι Ρώσοι συνέχισαν να απογοητεύουν, οι Ουαλοί και πάλι έδειξαν πως αξίζουν και με το παραπάνω τη θέση τους στα τελικά. Χθες είχαμε επίσης και τρεις… πρωτιές. Το πρώτο 0-0, στο βολικό Χ μεταξύ Γερμανίας-Πολωνίας, που είχαμε αναφέρει και την Τετάρτη. Τον πρώτο αποκλεισμό, που ήρθε για την Ουκρανία μετά τη χθεσινή της ήττα. Και την πρώτη ανατροπή, αφού η Αγγλία μετέτρεψε το 1-0 των Ουαλών σε υπέρ της 2-1.
 
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
 
 
Τι δεν είδαμε ακόμη; Ένα over 3,5. Νομίζω κι αυτό είναι κοντά, και ίσως έρθει σήμερα. Για την Κροατία είπαμε και στον πρόλογο πως ήταν πολύ καλή. Αδίκως έμεινε μόνο στο ένα γκολ κόντρα στους Τούρκους, και με ποδοσφαιριστές όπως οι Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, σίγουρα μπορεί να σκοράρει πολύ παραπάνω. Οι Τσέχοι μπορεί να αναγκάστηκαν να παίξουν μόνο άμυνα απέναντι στην Ισπανία, αλλά μόνο τέτοια ομάδα δεν είναι. Αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, και με την ανάγκη για βαθμούς να μεγαλώνει, σήμερα «πρέπει» να ψάξουν το αποτέλεσμα. Το over 2,5 πληρώνει υπερβολικά, ενώ οι τιμές στο over 3,5 αξίζουν το ρίσκο, με το σκεπτικό πως «λίγα βάζεις, πολλά παίρνεις».
 

Με τους Ιταλούς ασχολήθηκα στην πρεμιέρα, πηγαίνοντας κόντρα στο φαβορί Βέλγιο, αλλά μένοντας στο Χ. Με το ίδιο σημείο σκέφτομαι να καταπιαστώ και σήμερα. Ιταλοί χωρίς Χ σε παιχνίδια ομίλων δεν …γίνεται! Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα …ύπουλο. Από τη μια ο πήχης για τη Σκουάντρα Ατζούρα ανέβηκε, μετά τη νίκη της πρεμιέρας, από την άλλη οι Σουηδοί θα προσπαθήσουν να είναι προσεκτικοί αμυντικά, μη δίνοντας τόσους χώρους.
 
Η συνέχεια στο kingbet.net
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet