Διήμερο με... πρωτιές

Gazzetta team
Διήμερο με... πρωτιές

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Με τα δυο χθεσινά ματς ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική των ομίλων του EURO και πλέον έχουμε ένα μικρό δείγμα γραφής και από τις 24 ομάδες του τουρνουά. Μην μπαίνετε πάντως στον κόπο να προεξοφλήστε από τώρα το ποιες θα προκριθούν στα νοκ άουτ και με ποια σειρά, πόσω μάλλον το ποιες θα είναι οι φιναλίστ και η τελική νικήτρια.
Είμαστε μόλις στην αρχή της διοργάνωσης και η Ιστορία έχει δείξει ότι πολλά θα αλλάξουν στη συνέχεια. Προσωπικά, μόνο η Ιταλία με εξέπληξε ευχάριστα και αντίστοιχα το Βέλγιο δυσάρεστα, βάσει των ονομάτων που βρίσκονται στις αποστολές τους. Νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες κινήθηκαν πάνω-κάτω εκεί που τις περιμέναμε. Ούτε η γκέλα της Αγγλίας με εξέπληξε, ούτε της Πορτογαλίας, ούτε καν της Αυστρίας, που δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη «μεγαθήριο» της Ευρώπης. Σε τέτοιες διοργανώσεις πάντοτε ξεπετάγονται ομάδες που δεν τις περιμένεις, βλέπε Δανία το 1992, Ελλάδα το 2004, Κροατία και Τουρκία στα Μουντιάλ 1998 και 2002 αντίστοιχα. Αρα, τα «φορτώματα» σε καυτά φαβορί, ξεχάστε τα. Ξέρω αρκετούς που δεν έκαναν ούτε ένα μπάνιο και ματαίωσαν τις διακοπές τους επειδή καταστράφηκαν οικονομικά σε Μουντιάλ και EURO του παρελθόντος. Και μην παίζετε κάθε μέρα, κάθε ματς, ό,τι κινείται. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να βγείτε χαμένοι. Ψαχτείτε και καταλήξτε σε μια-δυο επιλογές το πολύ από το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει. Και στην τελική, αν δεν σας «μιλάει» το πρόγραμμα της ημέρας, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα παιχνίδια χωρίς κανένα στοιχηματικό άγχος.
Πάμε στα φρέσκα. Από σήμερα, ξεκινά η 2η αγωνιστική των ομίλων και είναι η πρώτη μέρα της διοργάνωσης που μου κάνουν «κλικ» στοιχηματικά και τα 3 παιχνίδια του προγράμματος. Στο Ρωσία-Σλοβακία, το πρώτο πράγμα που μου ‘ρθε στο μυαλό βλέποντας το ζευγάρι ήταν το g/g, που ανέβηκε μάλιστα στο 2.00+. Άοσμοι, άχρωμοι και άγευστοι οι Ρώσοι στο 1-1 με την Αγγλία, όπως σχεδόν πάντα άλλωστε, μια άλφα ποιότητα όμως την έχουν και σήμερα τους περιμένω πιο επιθετικούς. Οι Σλοβάκοι ταλαντούχοι, αλλά πολύ τσαπατσούληδες, τζάμπα ήττα γνώρισαν στο 2-1 από την Ουαλία κι έτσι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη και μόνο. Νομίζω ότι ένα τουλάχιστον γκολ θα πετύχουν και οι δύο, με σημείο δεν μπλέκω. Το διπλό των Σλοβάκων έπεσε αισθητά και στο 3.50 δεν το θεωρώ ευκαιρία πλέον. Τόσο πλήρωνε κοτζάμ Ιταλία.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.

Το Ρουμανία-Ελβετία είναι εξαιρετικά ισορροπημένο και ως εκ τούτου έχει πολύ Χ. Οι Ρουμάνοι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία στην ήττα της πρεμιέρας από τους Γάλλους και τώρα καλούνται να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς. Εχοντας πάντως τελευταία αγωνιστική τους Αλβανούς, θεωρητικά δεν καταστρέφονται με ισοπαλία σήμερα, αφού οι 4 πόντοι είναι πολύ πιθανό να δώσουν πρόκριση. Οι Ελβετοί κέρδισαν αλλά δεν έπεισαν κόντρα στους 10 της Αλβανίας, σίγουρα δεν θα χαλαστούν με ένα Χ σήμερα, σημείο που έχει να εμφανιστεί σε παιχνίδι τους, επίσημο ή φιλικό, από το Μάρτιο του 2015! Και οι τρεις ισοπαλίες του EUROμέχρι στιγμής ήρθαν με σκορ 1-1, ανέφερα και χθες το σκεπτικό μου σχετικά με ορισμένα πολύ συνηθισμένα σκορ που αργούν να εμφανιστούν σε τέτοιες διοργανώσεις, γι’ αυτό και πόνταρα στο πρώτο 0-0 του τουρνουά. Μιλάμε για το Νο4 συνηθέστερο σκορ παγκοσμίως, 7.00 πληρώνει, σ’ αυτήν την απόδοση αναλαμβάνω το ρίσκο να έχω «πεταχτεί» από νωρίς. Βάσει προϊστορίας, στα EURO το 0-0 κάνει πάντα την εμφάνισή του, μίνιμουμ μια φορά, ειδικά με το που ξεκινάνε τα νοκ άουτ παιχνίδια. Κρατήστε το λοιπόν κατά νου για μελλοντική χρήση. Προσθέτω ότι ο νεαρός Ρώσος διαιτητής Καράσεφ, σύμφωνα με τα referee reports σφυρίζει πολύ, γεγονός που δεν βοηθάει στον ρυθμό του αγώνα. Για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το 0-0 σκορ ημιχρόνου (2.40), υπάρχει και το under 1,5 (2.55), υπάρχει και το cash out, που δίνει καλά κέρδη αν το σκορ σου επιβεβαιώνεται μετά το 75’-80’.

Στο βραδινό Γαλλία-Αλβανία, βλέπω εύκολη νίκη των διοργανωτών. Εδειξαν ένα μικρό μέρος της δυναμικής τους στην πρεμιέρα, πήραν ψυχολογία με την γκολάρα του Παγέτ στο φινάλε και αυτό αναμένεται να τους ξεμπλοκάρει. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η απουσία του τιμωρημένου αρχηγού των Αλβανών, Λόρικ Τσάνα, στα μετόπισθεν διογκώνει το πρόβλημα για την ομάδα του Ντε Μπιάζι και οι Γάλλοι είναι σίγουρο ότι θέλουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την φιλική ήττα που γνώρισαν στην Αλβανία πέρυσι τέτοια εποχή (1-0). Ο άσος με χάντικαπ -1 πληρώνει λίγο, το over στο 1.80 δεν είναι κακό, προτίμησα όμως το over 2,5 γκολ Γαλλίας (2.25),ποντάροντας κι εδώ σε μια πρωτιά, το να δούμε για πρώτη φορά στην διοργάνωση μια ομάδα να φτάνει τα 3 γκολ. Βάσει της εκτελεστικής ικανότητας των «τρικολόρ» στέκει απόλυτα, καθώς σκόραραν τουλάχιστον 2 γκολ στα 9/10 τελευταία παιχνίδια τους, πετυχαίνοντας μίνιμουμ 3 τέρματα και στις 4 φιλικές νίκες τους μέσα στο 2016 (2-3 μέσα στην Ολλανδία, 4-2 την Ρωσία, 3-2 το Καμερούν, 3-0 την Σκωτία). Ευκαιρία και για τον Ζιρού, που έχουμε ποντάρει πολλοί σ’ αυτόν για πρώτο σκόρερ (Γαλλίας και EURO), να αυξήσει τον λογαριασμό του απόψε.
Η συνέχεια στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα