The bridge on the river Wye στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
The bridge on the river Wye στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ας κρατήσουμε μόνον τις όμορφες στιγμές. Ούτε χουλιγκανισμοί ούτε εθνικιστικά παραληρήματα χωράνε σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά. Οι τέσσερις πρώτες ημέρες του EURO μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω. Είδαμε καλύτερη μπάλα απ’ ό,τι περιμέναμε, ωραίες φάσεις, έντονες συγκινήσεις, ανατροπές, γκολ στο… θάνατο, απίστευτες εναλλαγές χρωμάτων στις εξέδρες. Οι Γάλλοι κάνουν το παν για να «παραδώσουν» μια άρτια διοργάνωση, κι ας βρίσκονται υπό το φόβο της τρομοκρατίας, κι ας ξέφυγε η κατάσταση στη Μασσαλία, καθώς δεν κατάφεραν να ανακόψουν τα κύματα των ηλιθίων που πήγαν εκεί για να σπάσουν τα κεφάλια των άλλων (και τα δικά τους)…
Στοιχηματικά, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Πέρασε (έστω και με μπόλικο άγχος) ο πολυπαιγμένος άσος της Γαλλίας την Παρασκευή, μα πιο πολύ πλήρωσε ο first scorer Ζιρού. Οπως έγραψε ο Θανάσης Κυλώνης στο facebook, «με το γκολ αυτό πληρώθηκε και η Μαρία η… άποδη». Το Σάββατο, η Ελβετία ήταν φαβορί και το επιβεβαίωσε, η Ουαλία (ο Μπέιλ, δηλαδή) έστειλε πάλι πολύ κόσμο στο ταμείο, όμως το ίδιο βράδυ έσπασε ο «φορτωμένος άσος» της Αγγλίας. Δεν έφταιγε πάντως ο Μπερεζούτσκι… Αν διαβάσατε τα ταμπλόιντ των βρετανικών εφημερίδων, θα διαπιστώσατε ποιος ευθύνεται για το 1-1… Οσο για την Κυριακή, τρία στα τρία, με Κροατία, Πολωνία και Γερμανία να περνάνε, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Σήμερα ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική των ομίλων, με την είσοδο των ομάδων του 6ου γκρουπ, ώστε πλέον να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τις 24 χώρες. Και από αύριο, ξαναμπαίνουν για δεύτερη φορά στο χορτάρι. Σύνολο, 8 αγώνες το ερχόμενο τριήμερο. Στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το κορυφαίο ματς, δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη. Αγγλία-Ουαλία, την Πέμπτη (την ώρα δηλαδή που θα «κλείνουμε» το επόμενο φύλλο) στο Λανς. Σπουδαίο παιχνίδι. Και πριν δείτε το ρεπορτάζ της αναμέτρησης, πηγαίνετε στη σελίδα 63. Ο Σάββας Σπανούδης «ανατρέχει» στο παρελθόν, καταγράφει τις σχέσεις τους και παρουσιάζει άγνωστες ιστορίες που συνδέουν τις δύο αυτές γειτονικές χώρες.

Ας πούμε και δυο λόγια για τη σημερινή έκδοση. Θεωρήσαμε «υποχρέωσή» μας να αφιερώσουμε δύο σελίδες σε κάθε ματς του EURO, διότι έτσι πιστεύουμε ότι θα έχετε πλήρη γνώση των αντιπάλων, με ειδήσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, πολλά στατιστικά, πίνακες, επιδόσεις διαιτητών. Και από μία σελίδα σε κάθε ματς του Κόπα Αμέρικα, όπου κλείνει η φάση των ομίλων και ξεκινάνε τα νοκ άουτ. Οσοι αντέχουν το ξενύχτι και δεν έχουν πάθει overdose με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πρέπει να νιώθουν πολύ ευχαριστημένοι για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζεται στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια χαρά κυλάει η διοργάνωση, με εκπλήξεις, γκολ και μεγάλα σκορ. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τώρα αρχίζουν τα καλά
Billaras (Betsellers): Τα late goals
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ολοι οι «son» του κόσμου!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Τα πρώτα 0-0 του EURO
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Μένει στο… παιχνίδι η Σλοβακία
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Oρεξη (και χρήμα) να ‘χουμε
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τέσσερις σερί νίκες η Αγγλία τη 2η αγωνιστική
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Η σειρά της Ουκρανίας
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Οπως ο Μισέλ και ο Ζιζού!
Σάββας Σπανούδης (Νενικήκαμεν): Θα τα πούμε στο Λανς
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Μπάλα το χειμώνα, «δίμπαλο» το καλοκαίρι
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Κρατάει χρόνια αυτό το clasico
Γιώργος Χαϊκάλης: Πολύ χρώμα, λίγη ποιότητα
Γεράσιμος Μανωλίδης: Από τον Ιβανσιτς, στον Αρναούτοβιτς
Γιώργος Πετρίδης: Τα ψέματα τελείωσαν
Τάσος Χαλκιόπουλος: Στην Μπραζίλια το Φλουμινένσε – Κορίνθιανς
Δημήτρης Σιώρης: Ντεμπούτο Μάγκατ στη Σαντόνγκ
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα