Ματς μπολ για δύο

Gazzetta team
Ματς μπολ για δύο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Ματς μπολ τίτλου έχουμε σήμερα για Ούλκερ στην Τουρκία και Μιλάνο στην Ιταλία. Ξεκίνημα από την TBL, όπου η ομάδα του Ομπράντοβιτς υποδέχεται την Εφές και προηγείται στη σειρά με 3-2. Πάτησε πάνω στο μπρέικ της πρεμιέρας με 87-85, έφερε τη σειρά στην έδρα της και σήμερα ετοιμάζεται για φιέστα τίτλου. Είναι ξεκάθαρο πως διαθέτει περισσότερη ενέργεια, μεγαλύτερος βάθος πάγκου και καλύτερη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Στον τελευταίο εντός έδρας τελικό με την Εφές έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 101-79. Ακολούθησε η ήττα στην έδρα της αντιπάλου της με 80-72.
Στο συγκεκριμένο ματς έκανε… χαρακίρι, αφού προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 20-6. Η γηπεδούχος έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της στα τελευταία ματς μετρώντας έξι νίκες στα 8 τελευταία μεταξύ τους. Πάντως το χάντικαπ των 11,5 πόντων για ένα τελικό ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας δείχνει οριακό και προσωπικά με οδηγεί στο over 161,5. Δύο λόγοι με στρέφουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο πρώτος είναι η ανύπαρκτη άμυνα της Εφές, που επιτρέπει κοντά στους 90 πόντους στη σειρά των τελικών και ο δεύτερος είναι η πρόσφατη παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να ξεπερνούν τους 160 πόντους στα 3 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους.
Η συνέχεια στο kingbet.net

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα