Σέντρα λοιπόν!

Gazzetta team
Σέντρα λοιπόν!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Τα μεγάλα πρωταθλήματα μας χαιρέτησαν, η στοιχηματική σεζόν όμως έχει ακόμη δρόμο. Μετά τις απαραίτητες ανάσες επανερχόμαστε σε δράση με τι άλλο; Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!
Μαζί συνηθίσαμε να μιλάμε τα τελευταία δύο χρόνια για τα πρωταθλήματα της Γαλλίας, και το τελευταίο εξάμηνο για αυτό της Ελβετίας. Λίγες μέρες αφότου αυτά μας «χαιρέτησαν» για φέτος, άκουσα τον διευθυντή της King Bet, Νίκο Τσούκα, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής μου γραμμής να μου λέει «θέλω να γράψεις για το Euro». Και να ‘μαστε! Από σήμερα μέχρι να μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα τα λέμε τόσο από τις σελίδες της εφημερίδας, όσο και από το kingbet.net για τα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες κύλησαν με πολύ, και ευχάριστη, (προ)εργασία. Διάβασμα, παρακολούθηση φιλικών, αφιερώματα, μελέτη αποδόσεων και … «παιχνίδι». Ένα παιχνίδι που έπαιζα από το δημοτικό, χωρίς τότε να έχω ιδέα για το τι είναι στοίχημα. Εγραφα όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης σε ένα τετράδιο και προσπαθούσα να μαντέψω το τελικό σκορ, αλλά και να προβλέψω το … μέλλον της διοργάνωσης. Πλέον το τετράδιο δεν υπάρχει, αφού υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές που κάνουν ακριβώς το ίδιο, αλλά το «παιχνίδι» συνεχίστηκε.
Θεωρώ όμως πολύ δύσκολο να προβλέψει κάποιος τι θα γίνει μέχρι το τέλος. Κι αυτό γιατί η φετινή διοργάνωση έχει ένα χαρακτηριστικό που την κάνει πολύ διαφορετική. Τον αριθμό των ομάδων. Κάτι που αυτόματα αλλάζει και τον τρόπο διεξαγωγής της. Αυτό μπορεί να επηρεάσει με δύο τρόπους την πορεία της.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Πρώτον, επιτρέπονται οι γκέλες. Με 16 από τις 24 ομάδες να συνεχίζουν στην επόμενη φάση δεν έγινε και κάτι αν ένα φαβορί «στραβοπατήσει» στον όμιλο. Ισα ίσα που θαρρώ πως με αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής, δίνεται η δυνατότητα στους προπονητές να μην πιέσουν τα ρόστερ τους από την αρχή.
Και εδώ έρχεται η δεύτερη σημαντική αλλαγή που υπάρχει φέτος. Ο αριθμός των αγώνων. Το συν ένα ματς, μπορεί …τηλεοπτικά να μας χαροποιεί, αλλά αυτό σημαίνει μεγαλύτερης διάρκειας τουρνουά και περισσότερα παιχνίδια γι αυτόν που θέλει να φτάσει στην κορυφή. Ακόμη δηλαδή ένας λόγος για να έρθει το σταδιακό φορμάρισμα των φαβορί.
Γι αυτό απέφυγα οποιοδήποτε στοίχημα αφορά νικητή διοργάνωσης ή πρώτο σκόρερ. Τα δύο μοναδικά μακροχρόνια που έχω ποντάρει είναι ο Ζιρού ως πρώτος σκόρερ της Γαλλίας και το ενδεχόμενο να είναι ο όμιλος με Ισπανία, Τουρκία, Κροατία, Τσεχία αυτός με τα περισσότερα γκολ. Τέσσερις ομάδες που μπορούν να σκοράρουν, παίζουν επιθετικά και δεν έχουν τις τεράστιες διαφορές μεταξύ τους.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα