Ειδικά ομίλων από το Euro

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Ειδικά ομίλων από το Euro

Ειδικά ομίλων από το Euro

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του  Σταύρου Πραβή από το bxpbet.com.

Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
 
Ειδικά στοιχήματα, προκρίσεις, βαθμοί ομάδων και αποκλεισμοί από το Euro 2016 στη σημερινή στήλη.
 
Καλησπέρα σε όλους! Οταν δεν υπάρχει ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από κουπόνι, αν και βρισκόμαστε εν μέσω Κόπα Αμέρικα, προσπαθείς να στρέψεις την προσοχή σου κάπου αλλού. Επειδή πλησιάζει η έναρξη του Euro 2016, απέχουμε μόλις δύο 24ωρα από τη μεγάλη βραδιά της Παρασκευής, αποφάσισα να μοιραστώ τις σκέψεις μου και ενδεχομένως το ποντάρισμά μου, με αρκετούς από εσάς. Τα ειδικά στοιχήματα από τους ομίλους του Euro θα βρίσκονται στη σημερινή στήλη. Αποφάσισα να μην πάω μακροχρόνια (και μετά τους ομίλους δηλαδή) αλλά θα αρκεστώ στους ομίλους.
 
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
 
 
Στον πρώτο όμιλο, ξεκάθαρο φαβορί είναι η Γαλλία (την έχω ως και φαβορί για το φετινό θεσμό) και εκτιμώ θα περάσει και ως πρώτη τον όμιλο. Η τιμή όμως που κυκλοφορεί είναι απλησίαστη. Που θα σταθώ; Να βάλει στο σακούλι της στον όμιλο μέχρι και δύο βαθμούς η Ρουμανία. Θεωρητικά το έργο κόντρα σε Γάλλους και Ελβετούς είναι δύσκολο και ο μόνος τρόπος για να «τσιμπήσει» πόντους είναι κόντρα στην Αλβανία. Το σύνολο των γειτόνων -στα δικά μου μάτια- είναι ελαφρώς καλύτερο από τους Ρουμάνους και στο μεταξύ τους παιχνίδι βλέπω νικητές ή τουλάχιστον να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας τους «αετούς».
 
Αν και η Αγγλία είναι το φαβορί του δεύτερου ομίλου, εκείνη που δεν πρέπει να ξεγράφεται είναι η Ρωσία. Πολλώ δε μάλλον, όταν στο όμιλο -ναι μεν βρίσκονται δύσκολες και περίεργες ομάδες Ουαλία και Σλοβακία- όμως εκτιμώ πως θα βρίσκεται στην επόμενη φάση και μάλιστα θα την πάρει έχοντας μία θέση στην πρώτη δυάδα.
 

Ουκρανία, Πολωνία και Βόρεια Ιρλανδία συνθέτουν τον όμιλο της Γερμανίας. Αντίπαλοι που στα δικά μου μάτια δεν μπορούν να βάλουν δύσκολα στα «πάντσερ». Η δυναμική της Γερμανίας είναι μεγάλη και προερχόμενη από την κατάκτηση του Μουντιάλ πριν δύο χρόνια μπαίνει με άλλον «αέρα» στο θεσμό. Με τρία στα τρία στον όμιλο και προχωράει!
 
Η συνέχεια στο bxpbet.com
 
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet