Για το πρώτο «χωμάτινο»

Gazzetta team
Για το πρώτο «χωμάτινο»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Κι όμως, το Νο.1 και Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχουν βάλει στη συλλογή τους έναν τίτλο Ρολάν Γκαρός.
Καλησπέρα είπαμε, δεν είπαμε…!

Φτάσαμε στο τέλος ενός περιπετειώδους Ρολάν Γκαρός. Ίσως το πιο περίεργο των τελευταίων ετών. Οι βροχές χάλασαν τις ορέξεις του κοινού και προπάντων τη διάθεση των παικτών. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της διοργάνωσης επέμεινε για το χτίσιμο οροφής και νομίζω το σχέδιο θα πάρει σάρκα και οστά τα επόμενα χρόνια. Ας μην μακρηγορούμε. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι Τζόκοβιτς και Μάρεϊ είναι οι δύο καλύτεροι αθλητές τένις του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ξέρω πολλές θα είναι οι ενστάσεις, αλλά τα νούμερα δείχνουν το προφανές. Κι όμως, αυτοί οι δύο δεν έχουν ακόμα στη συλλογή τους ένα Ρολάν Γκαρός (από τον Βρετανό λείπει και αυτό της Αυστραλίας). Το κίνητρο κατάκτησης τεράστιο λοιπόν…

Τελικός
16:00 Τζόκοβιτς (1) – Μάρεϊ (2) 1.30– 3.50
Το λες και παράξενο που Τζόκοβιτς και Μάρεϊ στα 29 τους δεν έχουν φτάσει στην κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός. Κύρια αιτία ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Τζόκοβιτς έφτασε μια ανάσα το 2012, 2014 και 2015 όμως δεν κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του «χωμάτινου» βάθρου. Πρώτος γαλλικός τελικός για τον Μάρεϊ. Πάντως δεν έχουν αναμετρηθεί λίγες φορές σε τελικό Grand Slam. Αυτή θα είναι η έβδομη φορά, με τον Νόλε να προηγείται 4-2.
Ο δρόμος του Βρετανού μέχρι το φινάλε ήταν πιο δύσκολος από αυτόν του Σέρβου. Συνάντησε κατά σειρά τους Στέπανεκ, Μπούργκ, Κάρλοβιτς, Ίσνερ, Γκασκέ και Βαβρίνκα. Στο προχτεσινό ματς με τον Ελβετό έδειξε τις αμυντικές του αρετές, στήνοντας ένα «τείχος» μπροστά από την base line του και αποκρούοντας ότι winner προσπαθούσε ο περσινός κάτοχος του τίτλου. Ο Τζόκοβιτς είχε σχετικά εύκολο έργο στην αρχή, αντιμετωπίζοντας τους Λου, Νταρσί και Μπεντέν. Στη συνέχεια κέρδισε τους Μπαουτίστα-Αγκούτ και Μπέρντιχ, ενώ στα ημιτελικά «καθάρισε» με 3-0 τον «ανεβασμένο» Τίεμ. Δίκαια οι δύο παίκτες στον τελικό.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Δεν θέλει και πολύ ανάλυση. Χαρακτηριστικό είναι πως συναντήθηκαν και στους δύο μεγάλους τελικούς των «Masters» που προηγήθηκαν, σε Μαδρίτη και Ρώμη. Ο Σέρβος κέρδισε στην Ισπανία και ο Μάρεϊ στην Ιταλία. Αυτή η νίκη του Βρετανού πριν ένα μήνα ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του. Δείχνει ότι ο Νόλε δεν είναι ανίκητος στο χώμα, έχει τις αδυναμίες του. Θεωρώ ότι ο Τζόκοβιτς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία που έχει να συμπληρώσει και το τέταρτο Grand Slam στην τροπαιοθήκη του. Δεν λέω, θα το θέλει και ο Μάρεϊ, όμως πιστεύω πως ο Σέρβος είναι περισσότερο εγωιστής σε κάτι τέτοια.

Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα