Ενα βήμα πριν τον τελικό

Gazzetta team
Ενα βήμα πριν τον τελικό

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Ο Τζόκοβιτς κυνηγάει τον πρώτο του τίτλο στο Ρολάν Γκαρός, ο Βαβρίνκα δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα, ο Μάρεϊ έχει κερδίσει πρόσφατα στο χώμα το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και ο Τίεμ είναι το επόμενο «άστρο» στο παγκόσμιο τένις. Τετράδα που «σκοτώνει»…
Ο Μπέρντιχ λύγισε στα κρίσιμα σημεία και ο Γκοφέν έκανε παιδαριώδη λάθη όταν μπορούσε να «κλείσει» σετ και πόντους (πρωτόγνωρο για τον Βέλγο). Κάπως έτσι με πέταξαν εκτός δικού μου σκεπτικού οι προλεγάμενοι, αν και παρακολουθώντας τα παιχνίδια χτες δεν μπορώ να πω ότι «διαβάστηκαν» λάθος… Ο Μπέρντιχ έκανε μπρέικ στον Τζόκοβιτς, αλλά δέχτηκε εύκολα και ο ίδιος με αποτέλεσμα να μην φανεί ανταγωνιστικός. Πολλά τα λάθη του Τσέχου σε σχέση με την αναμέτρηση του κόντρα στον Φερέρ. Βέβαια μερίδιο σε αυτό έχει σαφώς και ο Νόλε. Καλός ο Γκοφέν σε γενικές γραμμές, νομίζω είχε ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά το χαμένο τάι μπρέικ και την ανατροπή του τρίτου σετ θα τη θυμάται για καιρό. Δυνατοί ημιτελικοί σήμερα, μόνο δύο τα εισιτήρια… Ο Τόκοβιτς σκέφτεται μόνο τον τελικό, αλλά ο δαιμόνιος Τίεμ έχει στήσει «καρτέρι». Στα ίσα ο άλλος ημιτελικός, με Βαβρίνκα και Μάρεϊ να συγκρούονται μέχρι τελικής πτώσης. Πραγματικά αμφίρροπο παιχνίδι, ανάμεσα σε αθλητές που βρίσκονται -ίσως- στα καλύτερα τους. Καλό μας θέαμα...
Ημιτελικά
16:00 Τζόκοβιτς (1) – Τίεμ (15) 1.10 – 8.50
Αγχωμένα ξεκίνησε ο Τίεμ κόντρα στον Γκοφέν, βρήκε τα πατήματα του στη συνέχεια και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε ημιτελικό Grand Slam. Το τελικό 3-1 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, με τον Γκοφέν να κερδίζει το πρώτο σετ και να διεκδικεί στα ίσα, όντας μάλιστα ελαφρώς καλύτερος τα άλλα δύο. Ο Τίεμ πρέπει να «χαλαρώσει» και να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό, εάν θέλει να έχει τύχη με τον Τζόκοβιτς. Έχει κερδίσει ήδη το κοινό με τις εμφανίσεις του και αποτελεί την ευχάριστη νότα στο «κακοφτιαγμένο» φετινό Ρολάν Γκαρός. Ο Νόλε κυνηγά τον πρώτο το τίτλο του στο Γαλλικό Open. Είναι χωρίς αμφιβολία το φαβορί. Το έδειξε άλλωστε με τον Μπέρντιχ, αν και στο χώμα οι αδυναμίες του (μικρές) φαίνονται. Πιο συχνά τα αβίαστα λάθη. Αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες τον Τίεμ στο «Masters» του Μαϊάμι και άλλη μία το 2014. Ισάριθμες νίκες σε σκληρή επιφάνεια. Θα πάρω το over 3.5 στα σετ. Όχι ότι δεν μπορεί εύκολη νίκη ο «Τζόκερ», αλλά οι τιμές κοντά στο 2.20 είναι υψηλές.

Εκτίμηση: Over 3.5 σετ
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
16:00 Βαβρίνκα (4) – Μάρεϊ (2) 2.10– 1.75
Την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά και να υπερασπιστεί τον τίτλο του έχει ο Βαβρίνκα. Διέλυσε και πάλι τον Ράμος με 3-0 σετ και πήρε την ψυχολογία που ήθελε για να αντιμετωπίσει το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Μάρεϊ δεν είναι τυχαίος παίκτης. Πολλοί πίστευαν από την αρχή της χρονιάς, πως στο χώμα δεν θα είναι ανταγωνιστικός. Όχι μόνο απέδειξε το αντίθετο, αλλά έχει και την παρακαταθήκη της πρόσφατης νίκης επί του «ανίκητου» Τζόκοβιτς, στο «Masters» της Ρώμης. Ανταγωνιστικό ματς, θα παίξει μεγάλο ρόλο η μέρα που θα βρεθεί ο καθένας. Νομίζω κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι περίεργο, βάσει της ποιότητας που διαθέτουν.
Η συνέχεια στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα