Κράτησε το αήττητο η Νυρεμβέργη

Gazzetta team
Κράτησε το αήττητο η Νυρεμβέργη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangebet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Το 1-1 το οποίο απέσπασε η Νυρεμβέργη από την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη, την κράτησε για πέμπτο συνεχόμενο ματς αήττητη στα μπαράζ για μία θέση στη Μπουντεσλίγκα.
Διαβάστε στις παρακάτω γραμμές την ιστορία των μπαράζ της Γερμανίας, αλλά και των μπαράζ της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας.
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά διεξάγονται τα πλέι-οφ ανόδου/παραμονής μεταξύ του τρίτου από το τέλος της πρώτης κατηγορίας και του τρίτου της δεύτερης κατηγορίας.
Στις επτά προηγούμενες σεζόν, πέντε φορές κέρδισαν την παραμονή τους οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας, δύο φορές πήραν την άνοδο οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας είχαν πέντε νίκες, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας τρεις νίκες, ενώ επτά αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Την τελευταία τριετία οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας παραμένουν αήττητες με δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες.
Στις ρεβάνς οι οποίες διεξάγονται πάντα στην έδρα της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας, έχουν εμφανιστεί ένας άσος, τέσσερις ισοπαλίες και δύο διπλά. Οι πέντε εξ αυτών είχαν ακριβώς δύο γκολ, μία είχε τρία γκολ και μία τέσσερα γκολ. Δηλαδή, οι έξι από τις επτά ρεβάνς είχαν από 2 έως 3 γκολ.
Η Αϊντραχτ μπαίνει για πρώτη φορά στη ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ, η Νυρεμβέργη έχει δύο συμμετοχές ήδη με ευχάριστη κατάληξη για την ίδια.
Το 2009, στην πρώτη χρονιά των μπαράζ μάλιστα, τερμάτισε τρίτη στη δεύτερη κατηγορία και αντιμετώπισε την Κότμπους που είχε τερματίσει τρίτη από το τέλος στη μεγάλη κατηγορία. Την κέρδισε με 0-3 εκτός έδρας στο πρώτο ματς, με 2-0 στη ρεβάνς και κέρδισε εύκολα το εισιτήριο για τους μεγάλους.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Μια χρονιά αργότερα ήταν αυτή τρίτη από τέλος στην πρώτη κατηγορία, αλλά και πάλι πέτυχε δύο νίκες απέναντι στην Αουγκσμπουργκ με 1-0 εντός έδρας και 2-0 εκτός έδρας.
Μαζί με την ισοπαλία του πρώτου αγώνα, η Νυρεμβέργη μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις της στα μπαράζ, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ.
Πέρσι και πάλι το σκορ του πρώτου αγώνα ανάμεσα στο Αμβούργο και την Καρλσρούη ήταν το 1-1. Στη ρεβάνς το Αμβούργο κέρδισε την παραμονή του στην παράταση και αφού το 90λεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.
ΧΡΟΝΙΑΖΕΥΓΑΡΙΣΚΟΡ
2015ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ1-1, 1-1 (2-1 παρ.)
2014ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ0-0, 1-1
2013ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ3-1,2-1
2012ΧΕΡΤΑ-ΦΟΡΤ. ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ1-2, 2-2
2011ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΟΧΟΥΜ1-0, 1-1
2010ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ1-0, 2-0
2009ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ0-3, 0-2
Το πλήρες άρθρο στο strangebet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα