Η θεωρία του ντόμινο

Gazzetta team
Η θεωρία του ντόμινο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Σε περιπτώσεις όπως τη σημερινή της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Σέριε Β, όπου η εξέλιξη ορισμένων παιχνιδιών είναι αλληλένδετη με την εξέλιξη κάποιων άλλων, υπάρχουν δύο επιλογές: είτε δεν ποντάρει κανείς τίποτα και περιμένει το live, είτε ποντάρει σε ένα συγκεκριμένο σενάριο που έχει στο μυαλό του και χρησιμοποιεί το live για να κάνει τις απαραίτητες καλύψεις, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να σώσει 100% την κατάσταση.
Από το πρωί του περασμένου Σαββάτου υπήρξε τεράστια αλλαγή στο σετ αποδόσεων στην αναμέτρηση της Ασκολι με τη Λιβόρνο. Ολοι προεξοφλούσαν νίκη των Τοσκανών και μάλιστα όταν άρχισε το ματς στο live το διπλό γύρισε φαβορί, κίνηση που δεν είχε καμία λογική με βάση τα αγωνιστικά νέα, τη φόρμα, τη βαθμολογική θέση των δύο αντιπάλων. Στο σημερινό ρεπορτάζ της Ασκολι και της Λιβόρνο αναφέρω αναλυτικά τι συνέβη και πώς τελικά επιβεβαιώθηκε με προκλητικό τρόπο το διπλό. Η ταυτόχρονη ήττα της Μόντενα από την Πεσκάρα και η γκέλα της Βίρτους Λαντσιάνο με την Τερνάνα (έστω και με γκολ στο 95’) με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Για ποιο λόγο μπήκε ο τσιγγούνης Σπινέλι στη διαδικασία να αγοράσει το ματς στο Ασκολι, αν δεν ήξερε ότι η ομάδα του έχει σοβαρές πιθανότητες να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό; Απάντηση δεν βρήκα όσο κι αν έψαξα. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι όλα όσα συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική έγιναν για κάποιο λόγο.
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook.
Και περνάμε στο... παρασύνθημα. Πώς μπορεί να αποφύγει η Λιβόρνο τον απευθείας υποβιβασμό; Πρώτη και βασική προϋπόθεση να νικήσει σήμερα τη Βίρτους Λαντσιάνο, που συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στη λίγκα. Ηδη αποφασίστηκε η αναβολή των πλέι άουτ, καθώς εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το αν τελικά στους Αμπρουτσέζους θα αφαιρεθούν εκ νέου οι τρεις βαθμοί που τους επιστράφηκαν την περασμένη Τρίτη. Θα βόλευε πολύ και πολλούς, αν τελικά η Βίρτους Λαντσιάνο υποβιβαζόταν απευθείας, προκειμένου να μην έχει συνέχεια η ιστορία στα δικαστήρια. Αν ηττηθεί σήμερα, θα αρκεί σε όσους θέλουν τον απευθείας υποβιβασμό της να μην κάνουν ταυτόχρονα γκέλα η Σαλερνιτάνα και η Μόντενα. Η Σαλερνιτάνα δεν πρόκειται να γκελάρει με την Κόμο. Σοβαροί να είμαστε... Πώς θα αποφευχθεί το ενδεχόμενο να μην αποβεί αχρείαστη στη Λιβόρνο η νίκη σήμερα; Να γκελάρει μία (ή και οι δύο) εκ των Σαλερνιτάνα και Μόντενα. Είπαμε, η Σαλερνιτάνα δεν γκελάρει. Συνεπώς μας μένει η γκέλα της Μόντενα, που υπενθυμίζω ότι δέχτηκε και πέντε γκολ την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας από την Πεσκάρα και είναι η ομάδα με τον χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό στην κατηγορία.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα