Η συνήθεια που έγινε λατρεία...

Gazzetta team
Η συνήθεια που έγινε λατρεία...

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν έκανε αυτό που έπρεπε χθες το βράδυ, πετυχαίνοντας μάλιστα χατ-τρικ (21.00 πλήρωνε χθες το πρωί να σημειώσει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο!) και έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν στην ιστορία της Σέριε Α με 36 τέρματα σε μία σεζόν.
Τη σκυτάλη σήμερα παίρνουν ο Μίροσλαβ Κλόζε και ο Τοτό Ντι Νατάλε. Και οι δύο θα φορέσουν για τελευταία φορά τη φανέλα της Λάτσιο και της Ουντινέζε, αντίστοιχα και έστω και αν ο δεύτερος πιθανότατα θα αγωνιστεί μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς δεν είναι έτοιμος για να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο, θεωρώ δύσκολο να μην βρουν δίχτυα. Εδώ που τα λέμε, αφού κατάφερε και σκόραρε στο «αντίο» του την περασμένη εβδομάδα, έστω και από το σημείο του πέναλτι, ο 36χρονος μπακ-στόπερ και αρχηγός της Αταλάντα, Τζιανπάολο Μπελίνι, μου μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό να κάνουν το ίδιο, μπόμπερ του βεληνεκούς του Ντι Νατάλε και του Κλόζε.
Από εκεί και πέρα, το 2.20 στον άσο της Ουντινέζε είναι μία απόδοση που παίζεται, λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα δεδομένα, αλλά και συνεκτιμώντας την απογοήτευση της ελλιπούς Κάρπι, που πιθανότατα θα ακούει την ίδια ώρα ότι η Παλέρμο νικά τη Βερόνα.

Καλές πιθανότητες έχει και το over 3,5 στο ματς της Εμπολι με την Τορίνο. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι δύο ομάδες, των οποίων η δύναμη είναι από τη μέση και μπροστά με ποδοσφαιριστές επιπέδου, όπως οι Σαπονάρα, Πουτσιαρέλι, Μακαρόνε, Μπελότι, Ιμόμπιλε.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα