Ελεύθερη πτώση στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Ελεύθερη πτώση στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η ταινία που ανέβηκε στις… ποδοσφαιρικές αίθουσες τον περασμένο Αύγουστο και μας έκανε συντροφιά επί 9 μήνες, τελειώνει τούτο το Σαββατοκύριακο. Λίγο όμως πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, είμαστε ακόμα σε αγωνία, καθώς το φινάλε προμηνύεται συναρπαστικό και ανατρεπτικό. Υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ειδικά στα κάτω διαζώματα, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα όλα θα κριθούν στο νήμα. Ας τα δούμε συνοπτικά.
Θα ξεκινήσουμε από την Μπουντεσλίγκα, χωρίς την παραμικρή αναφορά στις ευρωπαϊκές θέσεις, άλλωστε τα πάντα είναι ξεκαθαρισμένα. Δείτε τι γίνεται στη μάχη της σωτηρίας. Εμπλέκονται τρεις ομάδες, οι δύο παίζουν μεταξύ τους, Βέρντερ – Αϊντραχτ. Για τους «πράσινους» της Βρέμης, υπάρχει μόνο η νίκη, αντίθετα οι «αετοί» της Φρανκφούρτης πάνε για δύο αποτελέσματα. Ωστόσο, αν την ίδια ώρα η Στουτγάρδη δεν παίρνει διπλό στο Βόλφσμπουργκ, θα σωθούν χέρι χέρι και μετά τη λήξη του αγώνα θα φύγουν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο. Αν όμως η Στουτγάρδη κερδίζει, ξεχνάνε τις φιλίες και μπαίνουν σε πόλεμο…

Αλλάζουμε χώρα, το ενδιαφέρον όμως παραμένει ίδιο. Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, τρεις ομάδες διεκδικούν την παραμονή τους, η μία θα χαμογελάσει. Χετάφε, Σπόρτινγκ Χιχόν και Βαγιεκάνο παίζουν την επιβίωσή τους και η εξέλιξη αναμένεται δραματική. Το καλό με τις δύο από αυτές (Χιχόν και Ράγιο) είναι ότι παίζουν εντός, το κακό είναι η μεν Σπόρτινγκ υστερεί σε ισοβαθμία με τη Χετάφε, η δε Βαγιεκάνο υστερεί ενός βαθμού έναντι των άλλων δύο. Οσο για την κορυφή, ελάχιστοι (σχεδόν ουδείς) πιστεύουν ότι η Μπαρτσελόνα θα αφήσει να της γλιστρήσει ο τίτλος απέναντι σε μια άνετη βαθμολογικά ομάδα (Γρανάδα)…
Λιγότερο μπερδεμένα τα πράγματα στο Καμπιονάτο. Εκεί, η Παλέρμο κρατά την τύχη στα χέρια της, διότι, πολύ απλά, με νίκη επί της υποβιβασμένης Βερόνα, ανανεώνει την παρουσία της στη Serie A και στέλνει την Κάρπι στη… Β. Για το Σαμπιονά, αρκεί να επισημάνουμε ότι πέραν της κορυφής (η Παρί έχει πάρει τον τίτλο από τον Νοέμβριο), όλα τα άλλα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά. Απομένει να δούμε την τελική τριάδα που θα εκπροσωπήσει τη Γαλλία στο Τσάμπιονς Λιγκ, τις θέσεις για το Γιουρόπα και ποιες θα ακολουθήσουν την Τρουά στη Ligue 2. Ο Χρήστος Στεργίου έχει το… λόγο (σελ. 40-41).
Αυτά είναι τα τέσσερα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν ιδιαιτέρως το ερχόμενο τριήμερο. Ελάχιστες εκκρεμότητες υπάρχουν στην Πρέμιερ Λιγκ (τις αναλύει ο Μάκης Μηνδρινός, σελ. 16-17), στη δική μας Σούπερ Λίγκα διεξάγεται η 2η αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ η αυλαία πέφτει και σε Β’, Γ’ Γερμανίας, Αυστρία, Β’ Γαλλίας, Κύπρο, Πορτογαλία, Ουκρανία, Πολωνία, Τσεχία, Χιλή. Αντίθετα, μόλις τώρα ξεκινάει ο μαραθώνιος της Βραζιλίας και ο Τάσος Χαλκιόπουλος έχει ετοιμάσει ένα ειδικό αφιέρωμα στις 40 ομάδες της Α’ και της Β’ κατηγορίας. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη με Λίβερπουλ – Σεβίλλη.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Απονομή δικαιοσύνης
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Απονομή δικαιοσύνης
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Zlatan Day
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Φινάλε με καλά σημεία
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Νίκη στο φίνις για τους «αγίους»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Τελικός στο «Βέζερ Στάντιον»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Κέρδη και ζημίες στο φινάλε της Πριμέρα
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Οι Μολοσσοί και το Ανατολικό μπλοκ
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Ιγουαΐν, Ντι Νατάλε, Κλόζε… και γκολ!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Ραντεβού στο… διάστημα
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!
Πάνος Κραψίτης: Με στυλ... ελληνικό
Bαγγέλης Λυκάκης: Βαλιτσάκια πάνε κι έρχονται
Πάνος Γαρίδης: Οι τρεις… καμπαλέρος
Νίκος Μπέλτσος: Στέψη μετά από 11 χρόνια
Γιάννης Αλυσανδράτος: Πολλά τα εμπόδια για την Μπράιτον
Μάρκος Xάννα: All star υπογραφές και… 3-2
Δημήτρης Κοντοές: Ενα παιχνίδι, όλη η χρονιά
Γιάννης Καραγιάννης: «Αντίο» με νίκη
Σταύρος Πραβής: «Mπλόκο» στη Λεωφόρο!
Χρήστος Στεργίου: Ούτε η ίδια το πιστεύει
Σταμάτης Δημάκης: Τα «έσπασαν» στους Κρου
Γιώργος Πετρίδης: Εδώ σε θέλω, καρδιά μου
Μίλτος Ζωγράφος: Το «Tvillingderbyt» κλέβει την παράσταση
Αντώνης Οικονομίδης: Η ιστορία επαναλαμβάνεται (;)
Ντενίς Μάρκο: 590 λεπτά «φαγούρα» στους «Μπος»
Γιώργος Κωστομοίρης: Αγώνας για δύο
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Ο θάνατός σου, η ζωή μου
Τάσος Χαλκιόπουλος: Πάτα το... ριπλέι!
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Επαναληπτικοί-φωτιά με φόντο τα ημιτελικά
Χρήστος Χρυσαΐτης: Προβάδισμα η Πενιαρόλ στο clasico
Πάνος Τασιάς: Αγωνιστική των γηπεδούχων
Γιώργος Σινάπης: Αγκαλιά με τον τίτλο η Λέγκια
Δημήτρης Λεωνίδης: Παράταση ζωής για την Πετρόλουλ
Σταμάτης Σαμαράς: Η ανάκαμψη της Τόκυο
Δημήτρης Σιώρης: Τελειώνει η υπομονή με Τζακερόνι
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα