Πονταρίσματα από τη Στοκχόλμη

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Πονταρίσματα από τη Στοκχόλμη

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Σάββα Σπανούδη από το kingbet.net.  

Πονταρίσματα από τη Στοκχόλμη
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
 
 

Παρακολουθήσαμε ζωντανά τις δύο πρόβες της Τετάρτης και έχουμε έτοιμο το σημερινό στοίχημα για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision!
 
Αυτό που κάναμε μετά και τη βραδινή πρόβα ήταν το ποντάρισμα στον αποκλεισμό της Πολωνίας. Εντάξει, το ξέρουμε, οι μπουκ το δίνουν στο 1.36 για να περάσει και εμείς πάμε στο 3.00 του αποκλεισμού της. Δεν είναι μόνο το παλιομοδίτικο στυλ της, είναι και το ότι μετράμε κάπου 14 καλύτερα τραγούδια από αυτήν. Οπότε, τριαράκι!
 
Το άλλο που κάναμε είναι να ποντάρουμε τη Βουλγαρία ως καλύτερη βαλκανική χώρα. Αυτή η ενότητα αφορά όλη τη Eurovision. Θα ξέρουμε δηλαδή το αποτέλεσμα στον τελικό. Εκεί που περιμένει η Κροατία (6.00) και θα βρίσκεται μάλλον η Σερβία (1.50). Το να τερματίσει η Βουλγαρία σε υψηλότερη θέση προσφέρεται στη μέση, στο 3.50.
 
 
Η Νορβηγία έχει ωραίο γύρισμα στο τραγούδι και οι εταιρίες το φέρνουν για πρόκριση μία στο 1.50, μία στο 1.72. Εκεί βρίσκεται και τώρα, και το βλέπουμε να έρχεται.
 
Για τη Γεωργία θα πείτε «ναι, αλλά είναι για Eurovision;». Εμείς λέμε ότι είναι εξαιρετικό και ποντάρουμε στο 2.00 (το έχουμε τιμήσει από τότε που ήταν στο 3.75).
 
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet