Ένας άσος και δύο διπλά

Gazzetta team
Ένας άσος και δύο διπλά

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μίλτου Ζωγράφου από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.

Το τριήμερο (Σάββατο – Δευτέρα) που πέρασε ήταν από εκείνα που πρέπει να τα κρατάμε στο αρχείο ματς και να τα ανασύρουμε όποτε πλησιάζει το τέλος των πρωταθλημάτων. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί απλούστατα αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν «αδιάφορες» ομάδες, όχι όπως τις εννοούμε όσοι παίζουμε και γράφουμε για το στοίχημα. Επίσης, ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πρωτάθλημα που ποντάρουμε (αρκεί βέβαια, να έχουμε γνώση αυτού) αλλά η προσφερόμενη απόδοση να εμπεριέχει αξία και να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες των αντιπάλων, χωρίς μεγάλες «εκπτώσεις» εξαιτίας ονόματος και εποχής.
Για μένα προσωπικά και όσους ακολούθησαν τα blogs ήταν ίσως το καλύτερο τριήμερο της φετινής σεζόν. Ιδιαίτερα η Κυριακή και η Δευτέρα με οκτώ στις εννέα πετυχημένες προτάσεις και με αποδόσεις από 1.90 έως 3.95. Και αν δεν την πατούσα κι εγώ το Σάββατο με τη χαλαρότητα και καλά του Αννόβερου το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμη καλύτερο.
Βέβαια, το ότι τα συγκεκριμένα blogs περιείχαν κατά βάση ματς από τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας, είχε ως συνέπεια να μην είναι τόσο δημοφιλή, αφού για τον πολύ κόσμο αυτές οι λίγκες είναι αντι-εμπορικές. Το θέμα όμως είναι πως και για τους book συμβαίνει το ίδιο, οπότε οι αποδόσεις είναι αρκετά καλύτερες από τα άλλα, τα «εμπορικά». Σούμα τριημέρου, +11.46 units ή αλλιώς yield +71.625%...
Αυτά ως μια σύνοψη, πάμε στα σημερινά…
Στη Δανία, η Σόντερισκε υποδέχεται τη Βίμποργκ. Οι γηπεδούχοι διανύουν την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους και οδεύουν ολοταχώς προς τη δεύτερη θέση, την οποία αν τελικά κατακτήσουν θα είναι σαν να πήραν τον τίτλο. Έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ εντός έδρας έχουν πέντε νίκες και μία ισοπαλία (2-2 με την Όρχους, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 90+5’). Η Βίμποργκ από την άλλη, έχει καταφέρει τον στόχο της παραμονής και μάλιστα με σχετική άνεση, ωστόσο τώρα τελευταία δεν είναι και πολύ καλά, αφού έχει μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα (2-1 εκτός έδρας την Όρχους τρεις μέρες πριν αυτή παίξει τον τελικό Κυπέλλου με την Κοπεγχάγη), ενώ σήμερα θα έχουν και μια δυο σημαντικές απουσίες. Δε θα είναι εύκολο το απόγευμα για τη Σόντερισκε, έχω την άποψη όμως ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα και το δέλεαρ είναι μεγάλο. Ο άσος στο 1.82
Στη Β’ Σουηδίας, η ΓΚΑΪΣ φιλοξενεί την Οτβίνταμπεργκ σε ένα ματς που πριν από μερικά χρόνια γινόταν στο πλαίσιο της Αλσβένσκαν. Οι γηπεδούχοι έκαναν μια νίκη στην πρεμιέρα κερδίζοντας εντός έδρας τη Φρέι 2-0 και έκτοτε αδυνατούν να πανηγυρίσουν. Πέντε ματς με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο Γκέτεμποργκ πάντως διατηρούν το αήττητο με δύο ισοπαλίες μετά τη Φρέι. Η Οτβίνταμπεργκ από την άλλη έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, παίζοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο και έχει αλλάξει το κλίμα, φέρνοντας αισιοδοξία για τη συνέχεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΓΚΑΪΣ θα έχει κάποιες απουσίες, αρκετά σημαντικές, ενώ η Οτβίνταμπεργκ πάει με πρακτικά πλήρη αποστολή. Οι αποδόσεις είναι βγαλμένες προφανώς επηρεασμένες από το κακό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων και τους αδικούν. To διπλό DNB στο 2.25
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα