Τα φώτα στην «αιώνια» πόλη

Gazzetta team
Τα φώτα στην «αιώνια» πόλη

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Δημήτρη Κοντοέ από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Οι συναρπαστικές μάχες σε χωμάτινες επιφάνειες συνεχίζονται σε Ευρωπαϊκό φόντο. Η Ρώμη υποδέχεται τους καλύτερους τενίστες, με τον Ρότζερ Φέντερερ να επιστρέφει ξανά σε αγωνιστική δράση, μετά το διάλειμμα της Μαδρίτης. Στο πάνω μέρος του ταμπλό οι Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Ναδάλ, που σημαίνει πως αποκλείεται η περίπτωση να συνθέσουν ζευγάρι τελικού.
Καλησπέρα είπαμε… δεν είπαμε. Οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις μας ανάγκασαν σε μικρή αποχή. Οι μικρές Αγγλίες είχαν την τιμητική τους, αφήνοντας ελάχιστο έως καθόλου χώρο στα κιτρινωπά μπαλάκια του τένις. Ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συνέπεια εφεξής. Επιστροφή στη Ρώμη… γίνεται καλύτερα; Και στο βάθος… Ρολάν Γκαρός.
Internazionali BNL D’Italia 2016
Κατηγορία: ATP 1000
Τόπος διεξαγωγής: Ρώμη, Ιταλία
Επιφάνεια: Χωμάτινη (ανοικτό)
Έπαθλο: 4,300,725 €
Ημ/νία: 08 Μαΐου - 15 Μαΐου
Έτος ίδρυσης: 1930 (73η χρονιά)
Κάτοχος τίτλου (2015): Νόβακ Τζόκοβιτς
Τοπ κατάταξη: 1.Νόβακ Τζόκοβιτς (Σέρβος), 2.Άντι Μάρεϊ (Βρετανός), 3.Ρότζερ Φέντερερ, 4. Στάνισλας Βαβρίνκα (Ελβετός), 5.Ραφαέλ Ναδάλ (Ισπανός), 6.Κέι Νισικόρι (Ιάπωνας), 7.Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά (Γάλλος), 8. Τόμας Μπερντιχ (Τσέχος)
Πληροφορίες τουρνουά: Καλή η Μαδρίτη, καλό το Μόντε Κάρλο αλλά σαν τη Ρώμη δεν έχει. Θεωρείται το καλύτερο τουρνουά Masters σε «πηλό» και όχι άδικα. Το πρώτο τουρνουά open έγινε το 1930. «Αιώνια» διοργάνωση στην «αιώνια» πόλη. Έχει πάρει ξεχωριστή αίγλη τα τελευταία χρόνια, με πολλές εκδηλώσεις, συναυλίες, γαστρονομικές απολαύσεις και επιδείξεις μόδας να το πλαισιώνουν. Αποτελεί άλλωστε το καλύτερο και δυνατότερο τεστ πριν το grand slam του Ρολάν Γκαρός (τέλη Μαΐου). Περισσότερες κατακτήσεις από τον κυρίαρχο στο χώμα Ραφαέλ Ναδάλ, με επτά συνολικά. Περσινός νικητής ο Σέρβος Τζόκοβιτς, ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Φέντερερ με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Αγωνιστικά νέα: Η επιστροφή του Βασιλιά γίνεται στη Ρώμη. Ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από το μίνι μπρέικ στην Ισπανική πρωτεύουσα. Ο Ελβετός δεν μπόρεσε να προπονηθεί λόγω προβλήματος στη μέση. Έδωσε κανονικά το παρών στη Ρώμη, με το κοινό να τον υποδέχεται στη πρώτη του ανοιχτή προπόνηση με τεράστιο ενθουσιασμό. Τα σχετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν περίτρανα την αγάπη που κόσμου, όπου και αν βρεθεί αυτός ο τεράστιος αθλητής. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ βρίσκονται στο ίδιο μέρος του ταμπλό, συνεπώς δεν πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό. Μεγάλες μάχες από νωρίς στη Ρώμη… «Προστατευμένο» εισιτήριο για τον Μπενετό και τον Μονάκο, θέση από τα προκριματικά για τους Κουκούσκιν, Τζουμχούρ, Βολάντρι, Γκιουλμπίς, Θερβάντες, Μπεντέν και Ρομπέρ. Ειδική πρόσκληση από τους διοργανωτές στους Λορένζι, Σονέγο, Καρούζο και Τσετσινάτο. Όλοι τους Ιταλοί. Οι πρώτοι οκτώ seeded παίκτες παίρνουν bye στον πρώτο γύρο.

Εκτίμηση: Πολλοί θα έχετε συνδέσει το τουρνουά με τον Ράφαελ Ναδάλ. Λογικό. Ο Ισπανός κατέχει ένα απίστευτο ρεκόρ επτά κατακτήσεων. Συνεπώς θα έχει ένα έξτρα κίνητρο από τους υπόλοιπους. Θα έχει πεισμώσει μετά την ήττα του από τον Μάρεϊ στο Masters της Μαδρίτης. Ο Τζόκοβιτς δεν θέλει συστάσεις, μετά και το τρόπαιο στην Ισπανία χτες το απόγευμα. Σίγουρα ένα από τα φαβορί. Σε καλή κατάσταση και ο Κύργιος. ανεβασμένος ο φιναλίστ της Μαδρίτης Μάρεϊ, που απέδειξε πως έχει ποιότητα και στον "πηλό".
1ος γύρος
15:00 Σέπι (41) – Πόσπισιλ (47)
Μάχη των σέρβις, με τον Ιταλό να έχει ένα λόγο παραπάνω για την νίκη, καθώς αγωνίζεται «εντός» έδρας. Δεν είναι κακός παίκτης ο Καναδός, αλλά εξαιρετικά ασταθής και με πόδια αργά για χωμάτινες επιφάνειες. Το περιμένω βελτιωμένο μέσα στη χρονιά, αλλά στο σημερινό θεωρώ πως βρίσκεται ένα σκαλί κάτω. Η τελευταία αναμέτρηση πάντως μεταξύ τους ανήκει στον Πόσπισιλ (2-0 σετ το 2015 στο Σίδνεϊ). Αναμετρώνται για πρώτη φορά σε «χωμάτινη» επιφάνεια.
Εκτίμηση: Απλή νίκη Σέπι
15:00 Κάρλοβιτς (30) – Γκιουλμπίς (83)
Δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον Λετονό, σε σκληρές όμως επιφάνειες. Από τα προκριματικά ο Γκιουλμπίς στο τουρνουά, έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τις νίκες επί του Βάνι και του Κούντλα. Στο Masters της Μαδρίτης αποκλείστηκε από τον φορμαρισμένο Πούιγ. Γενικότερα κινείται σε ρηχά νερά τη φετινή χρονιά, ωστόσο πιστεύω θα έχει τον πρώτο λόγο στο ματς με τον Κάρλοβιτς. Με τίποτα δεν αξίζει η νίκη του κοντά στο 1.50. Πάμε στην κόντρα μόνο και μόνο λόγω αποδόσεων.
Εκτίμηση: Απλή νίκη Κάρλοβιτς
16:00 Φονίνι (31) – Γκαρσία-Λόπεθ (51)
Το περιμένει το τουρνουά ο Ιταλός, που έχει έξτρα κίνητρα στην έδρα του. Καλός στη Βαρκελώνη, ακόμα καλύτερος στο Μόναχο. Στη Μαδρίτη έπεσε πάνω στον φορμαρισμένο Νισικόρι. Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στις χωμάτινες επιφάνειες και αναμένεται να πάρει τη νίκη απέναντι στον διόλου ευκαταφρόνητο Ισπανό. Μπορεί να υπερκαλύψει και το χάντικαπ στα γκέιμς.
Εκτίμηση: -4.5 γκέιμς Φονίνι
16:30 Ντολγκπόλοφ (28) – Τίεμ (15)
Η μάχη της ημέρας κατ’ εμέ μαζί με το ματς του Ζβέρεφ. Δύο πολύ καλοί αθλητές, με τεχνική να περισσεύει. Βέβαια στο χώμα η τεχνική εν μέρει χάνεται, όμως θα μας δώσουν ένα απολαυστικό ματς. Λογικό το αβαντάζ του Τίεμ, όχι όμως τόσο χαμηλά. Ανταγωνιστικό περιμένω τον Ουκρανό, κάτι μου λέει πως θα δούμε αρκετά γκέιμς.
Εκτίμηση: Over 21.5 γκέιμς
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα