«Σκανάρισμα» στην Πριμέρα

Gazzetta team
«Σκανάρισμα» στην Πριμέρα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Βαγγέλη Λυκάκη από το kingbet.net . Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Βαγγέλη Λυκάκη από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μία και σήμερα στην Πριμέρα και σχεδόν όλα τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά. Για τον τίτλο και την παραμονή κυρίως, για την πέμπτη και έκτη θέση κατά δεύτερο λόγο…
-Από τις πιο δύσκολες αγωνιστικές στο στοιχηματικό τους σκέλος, αφού πέρα από όλα τα υπόλοιπα που θα πρέπει να μπουν στη ζυγαριά, οφείλεις να γίνεις… μάντης για το αν και κατά πόσο θα κάνει τα στραβά μάτια μια αδιάφορη ομάδα απέναντι σε μια ενδιαφερόμενη.
-Κλασικότερο παράδειγμα από το Σεβίλλη – Γρανάδα, δεν υπάρχει. Από την Ανδαλουσία και οι δύο, με καλές σχέσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ και τους οπαδούς τους. Ο Εμερι ετοιμάζει ενδεκάδα γεμάτη από αναπληρωματικούς και το διπλό κατρακυλά σε σταθερούς ρυθμούς. Δεν ξέρω αν η Σεβίλλη θα το δώσει. Kανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Με όποιον κι αν έπαιζε απόψε, από τη στιγμή που έχει μπροστά της δύο τελικούς (Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα), ήταν βέβαιο ότι θα πάει σε εκτεταμένο ροτέισον. Ξέρω όμως ότι με την ενδεκάδα που κατεβάζει, δίνει στη Γρανάδα μια μοναδική ευκαιρία να νικήσει και να πλησιάσει την παραμονή. Από κει και πέρα, η εποχιακή απόδοση του 2.20 εξαρτάται από τα γούστα του καθενός.

-Με πολλά κοινά στοιχεία είναι το Σοσιεδάδ – Βαγιεκάνο. Η διαφορά εδώ είναι ότι δεν υπάρχει η παράμετρος των καλών σχέσεων, ενώ είναι ορατό ένα μικρό ενδεχόμενο συμβιβασμού (για Χ) στη Βαγιεκάνο, ανάλογα με την εξέλιξη των υπόλοιπων αγώνων. Το διπλό «βούλιαξε» στις αρχές της εβδομάδας, «τσίμπησε» προς το πάνω από χθες και είναι στο 2.20 – 2.30 πλέον. Αυτό το αποφεύγω χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα