Για νέα «λαβράκια»

Gazzetta team
Για νέα «λαβράκια»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net . Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η τηλεοπτική παρακολούθηση αγώνων από πρωταθλήματα λιγότερο εμπορικά, όπως αυτό της Σέριε Β, και όχι από το live κάποιας στοιχηματικής εταιρίας αποτελεί πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για όποιον έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Φυσικά δεν ανακαλύπτω με αυτό την... Αμερική, αλλά αυτή η πεποίθησή μου ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με όσα είδα το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Κάποια από τα οκτώ ματς του προγράμματος έκρυβαν «λαβράκια». Στα Βίρτους Εντέλα – Πεσκάρα, Περούτζια – Μπάρι, Λατίνα – Σπέτσια, ακόμα και μέχρι... τώρα να έπαιζαν, γκολ δεν θα έμπαινε. Αυτό μπορούσε εύκολα να το αντιληφθεί κανείς, βλέποντας μόνο τα 20-25 πρώτα λεπτά από κάθε παιχνίδι. Αλλα όμως ήταν τα μεγαλύτερα «λαβράκια». Πρώτο το «Χ» στο live στο Ασκολι – Σαλερνιτάνα που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (2-0 στο 18’, 2-1 στο 33’), αλλά κορυφαίο όλων το διπλό της Βιτσέντζα στην Μπρέσια, που επιβεβαιώθηκε με πέναλτι στο 90’ και αφού νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι πετούσαν στα... σκουπίδια όλα τα «δώρα» που έκαναν με μπόλικο τακτ οι αντίπαλοί τους.
Η μελέτη της 40ης αγωνιστικής μού έβγαλε αρκετές ισοπαλίες. Επτά ήρθαν την περασμένη, ας έρθουν τώρα και 3-4 και θα είμαστε καλά. Πολύ βολικό δείχνει το «Χ» στην αναμέτρηση της Βιτσέντζα με τη Βίρτους Εντέλα, έστω και αν οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Βιτσέντζα βρίσκεται στους 45 βαθμούς, στο +4 από τα πλέι άουτ και ακόμα και αν ηττηθεί εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική στη Λατίνα, υποδέχεται στο φινάλε την αδιάφορη Περούτζια την οποία λογικά θα νικήσει. Σε αυτό το σενάριο, αυτό που της χρειάζεται είναι ένας πόντος σήμερα για να αυξήσει τις πιθανότητές της να φτάσει στους 49, που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια.
Η Βίρτους Εντέλα από την άλλη βρίσκεται στους 61 πόντους, στο +2 από την 9η στη βαθμολογία Νοβάρα, έναντι της οποίας αυτή τη στιγμή υστερεί σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας (καθεμία έχει νικήσει στην έδρα της 1-0, όμως η Νοβάρα έχει αρκετά καλή συνολική διαφορά τερμάτων). Το θετικό για την Εντέλα είναι ότι στη συνέχεια αντιμετωπίζει ομάδες χωρίς κίνητρο (Αβελίνο, Κροτόνε), αλλά και ότι την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι Τσεζένα – Νοβάρα στο οποίο είναι δεδομένο ότι η μία από τις δύο ή και οι δύο θα έχουν απώλειες. Συνεπώς η ισοπαλία σήμερα θα φέρει ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου την ομάδα του Αλφρέντο Αλιέτι.
Φυσιολογικά έντονα καθοδική πορεία ακολουθεί το διπλό της Τσεζένα στο Τέρνι, το οποίο άνοιξε στην Ιταλία στο 2.60 και από χθες το βράδυ παίζει στο 2.20! Ναι μεν οι «ρομανιόλι» έχουν πετύχει μόνο μία νίκη στα 17 τελευταία τους εκτός έδρας, όμως στο σημείο που έχει φτάσει η μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, τα στατιστικά και τα σερί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Η Τερνάνα θα έχει σήμερα πάρα πολλές απουσίες (στην αποστολή βρίσκονται και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων), είναι κατά 99,9% σωμένη (στην εντελώς απίθανη περίπτωση που χρειαστεί στη συνέχεια 1-2 πόντους υποδέχεται στο φινάλε την αδιάφορη Μπρέσια) και ήδη στο «Λίμπερο Λιμπεράτι» ξεκινούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν με πρώτη εκκρεμότητα που πρέπει να λυθεί τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Ρομπέρτο Μπρέντα στο τιμόνι τους.

Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα