Τάραξε τα νερά στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Τάραξε τα νερά στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οταν την περασμένη εβδομάδα (φύλλο Μ. Πέμπτης) γράφαμε στον τίτλο «Το Σύγχρονο Θαύμα», παίζαμε στα… σίγουρα, διότι με έναν πολύ απλό υπολογισμό, η Λέστερ ανακηρυσσόταν πρωταθλήτρια. Οπως και έγινε. Το τι ακολούθησε, δεν το περιμέναμε. Παροξυσμός σε sites, social media, εφημερίδες. Παρουσιάσεις, αφιερώματα, ολόκληρα «κατεβατά» από ειδήσεις για το θαύμα αυτής της ομάδας που έσπασε το κατεστημένο και κατάφερε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο. Και βέβαια, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω της τώρα στο τελείωμα της σεζόν. Χαλάλι της… Ομως, η Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει «τελειώσει», απομένουν τρεις εκκρεμότητες: η 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα εισιτήρια του Γιουρόπα Λιγκ και οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν την Αστον Βίλα στην Τσάμπιονσιπ. Ενας μικρός χαμός, δηλαδή…
Εξίσου ενδιαφέρουσα η «ανάγνωση» των δύο τελευταίων αγωνιστικών στην Μπουντεσλίγκα. Και εκεί ξέρουμε τον πρωταθλητή, αλλά δεν ξέρουμε ούτε ποιες ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη ούτε ποιες θα κάνουν παρέα στο Αννόβερο στην Τσβάιτελιγκα. Πολλά ανοιχτά μέτωπα και τεράστιο το ενδιαφέρον. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην Ιταλία, ανελέητη η μάχη του τίτλου στην Ισπανία (με Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Ρεάλ να «γκαζώνουν» στις τελευταίες στροφές), περιορισμένο το κίνητρο στη Γαλλία. Αυτή είναι πάνω κάτω η κατάσταση στα κορυφαία πρωταθλήματα. Στα πιο… χαμηλά, έχουμε «καρό σημαία» σε Α’ Ολλανδίας (όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων), Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2 Αγγλίας, από όπου προκύπτουν πολλά «δυνατά» σημεία. Ετσι τουλάχιστον λένε οι συντάκτες μας…
Δεν είπαμε ακόμα λέξη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ενα ματς, που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε γιορτή για το ποδόσφαιρό μας, έχει εξελιχθεί σε μια αναμέτρηση τυπικής διαδικασίας, απλώς και μόνο για να «μην μας τιμωρήσει η Διεθνής Ομοσπονδία». Κι ας κοντράρονται δύο εκ των λαοφιλέστερων ομάδων στη χώρα μας, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Τελικός μπροστά σε άδειες εξέδρες (παγκόσμια πρωτοτυπία) δεν έχει ξαναγίνει. Και ελπίζουμε να μην ξαναγίνει…
Να προσθέσουμε επίσης τη διεξαγωγή των πλέι οφ στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, τη Νάσιοναλ Λιγκ και τη Β’ Ολλανδίας, τον τελικό Κυπέλλου στην Ουγγαρία, το ντέρμπι Γαλατασαράι – Μπεσίκτας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κούρσα του τίτλου στην Τουρκία και το φινάλε στο Μεξικό (ακολουθεί η Λιγκίγια). Για όλα αυτά, όπως για τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, τη Λατινική Αμερική, την Απω Ανατολή και την Κεντρική Ευρώπη θα βρείτε πλήρεις αναλύσεις και πολλές προτάσεις στη σημερινή έκδοση, με πλούσια στατιστικά και πίνακες. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
* Καλωσορίζουμε στην παρέα της KINGBET έναν «παλιόφιλο», τον Νίκο Κουλιανό, ο οποίος μαζί με το ραδιοφωνικό του ταίρι, Φώτη Πλιάκο, εγκαινιάζουν τη νέα στήλη τους. Υποχρέωσή τους; Να μας στέλνουν όσο πιο συχνά μπορούν στο ταμείο…

Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Περίοδος… εκπτώσεων
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Αλεπούδες και… κότες
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ασοι που… κολάζουν
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Προφανής ανωτερότητα
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Με το μαχαίρι στο στόμα
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Τρέχουν να προλάβουν
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Στατιστικές «ανορθογραφίες» (2)
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Βάρντι, Σεπέδα και Μπουντιμίρ
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Πέντε σημεία από Ιταλία
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Τεμέτερον χιπ χοπ
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Value bets; Last year!
Πάνος Κραψίτης: Πέφτουν μαχόμενοι
Bαγγέλης Λυκάκης: Ιταλία γίναμε
Πάνος Γαρίδης: Και τώρα, τρέχουμε
Γεράσιμος Μανωλίδης: Η Γκλάντμπαχ είναι… μπόουλινγκ
Νίκος Μπέλτσος: Σημεία με αξία
Γιάννης Αλυσανδράτος: Τελευταίες «ζαριές»
Μάρκος Xάννα: Αδιάφορη, αλλά ανταγωνιστική
Δημήτρης Κοντοές: Ενα βήμα από το «Γουέμπλεϊ»
Γιάννης Καραγιάννης: Η ώρα της στέψης
Σταύρος Πραβής: Κούπα σε... κρύο γήπεδο!
Χρήστος Στεργίου: «Φορτσάρει» για το Κύπελλο
Σταμάτης Δημάκης: Πρώτο εντός έδρας για Τορόντο
Γιώργος Πετρίδης: Περί σεναρίων και κινήτρων
Μίλτος Ζωγράφος: Οντ Σε Χέλσινμποργκ και Γκέτεμποργκ το ενδιαφέρον
Αντώνης Οικονομίδης: Νιαουρίζουν τα «λιοντάρια»;
Ντενίς Μάρκο: «Μεθυσμένη» πολιτεία η Λευκωσία
Γιώργος Κωστομοίρης: Διπλό παρασκηνίου
Λευτέρης Ντανοβασίλης: «Δουλειά» στο παρασκήνιο
Πάνος Τασιάς: Δεν συγχωρούν Ρόζενμποργκ και
Γιώργος Σινάπης: Σύγκρουση πρωτιάς στη Βαρσοβία
Τάσος Χαλκιόπουλος: Τον πρώτο λόγο η Σαν Λορένσο
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Βρυχώνται ξανά οι «τίγρεις»
Αλέξανδρος Τσιτσάνης: Φιέστα για Ουνιβερσιτάριο
Χρήστος Χρυσαΐτης: Διπλά για Σάντα Φε και Πατριότας
Δημήτρης Σιώρης: Στους ρυθμούς του Αλαν
Σταμάτης Σαμαράς: Στα κόκκινα η Κασίβα
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα