Παλιά μου τέχνη στην «King Bet» της Τετάρτης

Gazzetta team
Παλιά μου τέχνη στην «King Bet» της Τετάρτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Φτάσαμε, χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε, δύο 90λεπτα μακριά από την ανακήρυξη της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη για τη σεζόν 2015-16. Ηδη, από χτες το βράδυ γνωρίζουμε τη μία φιναλίστ και απομένει να… βρούμε απόψε την άλλη που θα της κάνει παρέα στον τελικό της 28ης Μαΐου στο Μιλάνο. Αντιμέτωπες σήμερα στο «Μπερναμπέου», μια «παλιά καραβάνα» και μια «πρωτάρα». Αν επιχειρήσει κάποιος να διαβάσει τους ημιτελικούς που έχει συμμετάσχει η Ρεάλ Μαδρίτης, θα χρειαστεί πολύ χρόνο… Το κάναμε εμείς για εσάς και σταματήσαμε στο νούμερο 26. Ναι, τόσες φορές έχει βρεθεί η «βασίλισσα» στην τετράδα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ή Τσάμπιονς Λιγκ. Να το ξεκαθαρίσουμε: δεν αναφερόμαστε στους αγώνες που έχει δώσει, αλλά στις συμμετοχές! Και από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι, που πρώτη φορά στην ιστορία της έχει φτάσει τόσο μακριά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι θα… φτάσει και πιο μακριά, μέχρι την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.
Ρεάλ – Σίτι λοιπόν. Το προ 8 ημερών 0-0 στο «Ετιχαντ» το έχουμε ξεχάσει. Για να πούμε την αλήθεια, το ξεχάσαμε μόλις ο διαιτητής Τσακίρ σφύριξε τη λήξη. Ελάχιστες οι στιγμές που πεταχτήκαμε από τον καναπέ, μόλις μία για την ακρίβεια, όταν ο Πέπε δεν βρήκε στόχο από πολύ κοντά. Αποδείχθηκε, πάντως, ότι σε τέτοιο επίπεδο, οι ομάδες είναι συγκεντρωμένες, προσηλωμένες, δεν βγαίνουν στο… ξέφωτο. Απόψε όμως «οφείλουν» να αλλάξουν «χούι». Μια πρόκριση σε τελικό παίζεται…
Αντίστοιχο… καημό έχουν και οι αυριανές ημιφιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ. Κι εδώ τα πάντα είναι ανοιχτά, κι εδώ οι λεπτομέρειες αναμένεται να κάνουν τη διαφορά, άλλωστε τα σκορ των πρώτων αγώνων δεν ξεκαθάρισαν το παραμικρό, ίσα ίσα που μας… μπέρδεψαν πιο πολύ. Ξεκινάμε από το «Ανφιλντ». Γνωστή (και χιλιοειπωμένη) η δυναμική που αποκτά η Λίβερπουλ στο κάστρο της, το ένιωσε πρόσφατα και η Ντόρτμουντ σε εκείνο το μυθικό 4-3. Αλλά η Βιγιαρεάλ, έχοντας μαζί της το 1-0 του «Μαδριγάλ» και την ψυχολογία με το μέρος της από το γκολ στο 90’+, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει το εισιτήριο. Λιγότερη συζήτηση προκαλεί ο άλλος ημιτελικός. Ισως γιατί η Σεβίλλη έχει μαζί της το πολύτιμο 2-2, ίσως γιατί είναι αναμφίβολα η πιο έμπειρη ομάδα σε τούτη τη διοργάνωση, η ουσία παραμένει ότι η συμμετοχή της για 3η σερί χρονιά στον τελικό θεωρείται πολύ πιθανή. Εκτός κι αν η Σαχτάρ έχει αντιρρήσεις…
Αυτά είναι τα τρία ματς θα μας απασχολήσουν εκτεταμένα στη σημερινή έκδοση, μαζί βέβαια με όλη την ποδοσφαιρική δράση από Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Οι σακάτηδες με τα τατουάζ
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Η Ρεάλ, η Μπάγερν και η …Σκάνθορπ
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Μάθημα ζωής και στοιχήματος
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Θα ανοίξει το παιχνίδι στη Μαδρίτη
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Η Ρεάλ έχει τον τρόπο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Με σκόρερ τον Μπέιλ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Μόνο άσους έχουν οι ρεβάνς του 1-0
Γιάννης Κυπαρίσσης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Ο ναός των Ελλήνων
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Της αμύνης τα παιδιά
Μάρκος Xάννα: Αήττητη… τριανδρία
Γιάννης Καραγιάννης: Χωρίς περιθώρια λάθους
Μίλτος Ζωγράφος: Δίψα για κούπα
Αντώνης Οικονομίδης: Τυπική διαδικασία
Χρήστος Χρυσαΐτης: Με τα…. τρίτα η Σέρο
Σταμάτης Σαμαράς: Εμεινε πίσω η Κασίμα
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα