Επίθεση... τώρα!

Gazzetta team
Επίθεση... τώρα!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του «Ημιχρονάκια» από το bxpbet.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το μεγάλο ματς του Μονάχου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Η Μπάγερν φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης και πρέπει να επιτεθεί νωρίς προτού πέσει θύμα έκπληξης.
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Μόναχο της Γερμανίας για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες του Σιμεόνε ταξιδεύουν στην Γερμανία με το εύθραυστο 1-0 στις βαλίτσες τους ωστόσο ικανό -αν παίξουν το γνωστό παιχνίδι τους- να το κρατήσουν ως... όπλο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Στον αντίποδα, οι Βαυαροί πρέπει να τρέξουν από το πρώτο λεπτό για να κάνουν την ανατροπή.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα