Το απόλυτο μηδέν

Gazzetta team
Το απόλυτο μηδέν

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Λευτέρη Ντανοβασίλη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Θα ξεκινήσω από το ουκρανικό κλάσικο. Η Σαχτάρ υποδέχεται την Ντιναμό χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς το πρωτάθλημα έχει κριθεί (οι πρωτευουσιάνοι θα πάρουν τη νίκη στα χαρτιά με την Μέταλουργκ) την επόμενη εβδομάδα. Με τους γηπεδούχους να έχουν ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του Γιουρόπα (2-2 το πρώτο ματς με την Σεβίλλη στην Ουρκανία), οι πιθανότητες ο Λουτσέσκου να κάνει rotation είναι πολλές. Αυτό κάνει φαβορί τους φιλοξενούμενους. Το θέμα, όμως, είναι ότι το παιχνίδι της Ντιναμό είναι φτιαγμένο και ραμμένο για την Σαχτάρ, που χτυπάει στην αντεπίθεση.
Η ομάδα του Ρεμπρόβ δεν έχει σκοράρει επί της Σαχτάρ φέτος (0-2 στον τελικό του Σούπερ Καπ, 0-3 στο πρωτάθλημα) και τώρα έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Όποιος έχει δει τα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια, δε θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη τη νίκη της Ντιναμό. Γι’ αυτό καλό θα είναι από τη μία να περιμένουμε τις 11άδες και από την άλλη να πάρουμε ελεγχόμενο ρίσκο. Ποιο είναι αυτό; Να ποντάρουμε στην Ντιναμό με χάντικαπ -0,25. Αν κερδίσει, παίρνουμε ολόκληρο το ποντάρισμα, αν έρθει ισοπαλία το μισό. Στο 1,93 θα το πάρω και πριν τη σέντρα το ξαναβλέπω.
Στη Ρωσία, η Ροστόφ έχει την ευκαιρία να ανέβει και πάλι στην κορυφή. Η Μορντόβια είναι γεμάτη προβλήματα και το διπλό ακολουθεί πτωτική πορεία. Όσοι το πρόλαβαν στο 1,90 άξιζε και με το παραπάνω. Πλέον, τέτοιες αποδόσεις ξεχάστε τες. Ο λόγος είναι απλός: οι παίκτες της Μορντόβια προπονήθηκαν μόλις την Παρασκευή για πρώτη φορά. Οι υποσχέσεις για πληρωμές δεν τηρήθηκαν και έκαναν την επανάστασή τους. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα μπορεί να κατέβει με παίκτες από τις ακαδημίες, όμως η Περιφέρεια έδωσε τη λύση την τελευταία στιγμή.

Μετέφερε χρήματα στον λογαριασμό του συλλόγου και έπεισε τους παίκτες για άμεσες πληρωμές. Η Ροστόφ δεν είναι το ίδιο καλή εκτός έδρας, όμως στο Κρασνοντάρ με την Κούμπαν θυμήθηκε τον καλό της εαυτό, κερδίζοντας με 1-0. Η Μορντόβια εντός έδρας συνήθως μπαίνει δυνατά, όμως με τον Μουστάφιν στον πάγκο (έχει πάρει τη θέση του Γκορντέεβ) δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνει το ίδιο.
To πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα