Ο υψηλός άσος και η επιστροφή

Gazzetta team
Ο υψηλός άσος και η επιστροφή

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ποντάρισμα διημέρου με αποδόσεις από 1.66 έως 3.10
Χαιρετώ, φουλ αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, η μέρα για την στήλη εχθές δεν κύλησε ενθαρρυντικά και ευελπιστώ αυτή τη φορά να έρθει η ανασύνταξη.
Παιχνίδι διημέρου θα κάνουμε και εμείς όπως και τα υπόλοιπα παιδιά του bxpbet, προς διευκόλυνση κυρίως όσων παίζουν στον Οργανισμό, καθώς τα πρακτορεία είναι ανοιχτά ως τις 16:00 σήμερα. Ξεκινώντας από τα του Σαββάτου ξεχωρίζει η επιστροφή του Αλαν Πάρντιου (Κρίσταλ Πάλας) στο Νιουκάσλ ως αντίπαλος. Ο νυν τεχνικός των «αετών» δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες από τη θητεία του στην ομάδα της βορείου Αγγλίας, τι συλλαλητήρια, τι αποδοκιμασίες δέχτηκε δεν λέγεται, από την στιγμή που έφυγε ησύχασε και το κεφάλι του. Όπως πέρσι έτσι και φέτος η Πάλας σώθηκε άνετα, εν αντιθέσει με τους Magpies που ακόμη δίνουν μάχη. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον ανήκει στην οικοδέσποινα που πατάει κιόλας καλά στα τελευταία, ωστόσο ο παράγοντας Πάρντιου αφαιρεί την όποια αξία του άσου. Προσωπικά θα πάω κόντρα, μπορεί η Πάλας να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα ωστόσο ο Αλαν Πάρντιου θα θέλει να δώσει απαντήσεις στους παλιούς εργοδότες του και προπάντων στους φιλάθλους που τον γιούχαραν στη μεγαλύτερη διάρκεια της θητείας του και τον έβλεπαν με…μισό μάτι από το καλημέρα.

Πάμε και στην έτερη ομάδα της βορείου Αγγλίας τη Σάντερλαντ. Οι «μαυρόγατες» είναι ανεβασμένες εδώ και λίγο καιρό, δίνουν μάχη για τον υποβιβασμό και η απόδοση του διπλού είναι εποχιακή. Δεν μπορώ όμως να κοιτάξω και αλλού η Στόουκ βγάζει μεγάλη αδιαφορία στο γήπεδο, οι ελπίδες για Ευρώπη έχουν εξανεμιστεί και πάει στα παιχνίδι χωρίς αυτοπεποίθηση και με χαμηλή ταχύτητα.
Προς Σκωτία μεριά θα πάω σε ένα χαμηλό, στο goal/goal του «Τάινκασλ», όπου τίθενται αντιμέτωπες Χαρτς και Σέλτικ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βαρέσει διάλυση, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, πάνε να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα βρίσκονται στο +9 από την Αμπερντίν και θέλουν 4 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές. Χωρίς ψυχολογία και πίστη οι φιλοξενούμενοι, φάνηκε και στο 1-1 με τη Ρος Κάουντι, ενώ σήμερα λογικά θα αγωνιστούν χωρίς τους σημαντικούς Μάλγκριου και Γιόχανσεν. Η Χαρτς έχει τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά σήμερα είναι πλήρης. Σκέφτηκα προς στιγμήν για την κόντρα αλλά δεν είναι στα καλύτερά της η γηπεδούχος ώστε να με πείσει. Θα αρκεστώ το εκατέρωθεν σκοράρισμα.
ΥΓ: Χρόνια πολλά με υγεία και χαμόγελα. Καλές γιορτές σε όλους, να αποφορτιστείτε και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα με τους δικούς σας!
Μ. Σάββατο
Σύστημα 2-3
14:30 Χαρτς – Σέλτικ: Goal/Goal (1.66)
17:00 Νιουκάσλ – Κρίσταλ Πάλας: 2 draw no bet (2.85)
17:00 Στόουκ – Σάντερλαντ: 2 (2.37)
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα