Το σύγχρονο θαύμα στην «King Bet» της Μ. Πέμπτης

Gazzetta team
Το σύγχρονο θαύμα στην «King Bet» της Μ. Πέμπτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Πιο πλούσια ποδοσφαιρική εβδομάδα δεν περιμέναμε τέτοια εποχή. Πλούσια σε δράση, σε συγκινήσεις, σε αγωνία. Προχτές ξεκινήσαμε με Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ, χτες συνεχίσαμε με Ατλέτικο - Μπάγερν, σήμερα έχουμε τους δύο ημιτελικούς στο Γιουρόπα Λιγκ και φουλ από αύριο για ένα «καυτό» τριήμερο. Μεγάλα ματς σε όλα τα μέτωπα, σε όλα τα πρωταθλήματα. Αλλά, επιτρέψτε μας, να βάλουμε στην κορυφή του στοιχηματικού ενδιαφέροντος το θαύμα (το επιβάλλουν οι μέρες, άλλωστε…) που πάει να συντελεστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Πόσα και πόσα δεν έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για την απίστευτη πορεία της Λέστερ. Και όσοι πίστευαν ότι θα λυγίσει υπό το βάρος του πρωταθλητισμού, είδαν μια εκπληκτική ομάδα να «καταπίνει» έναν έναν τους αντιπάλους της και τώρα, τρεις στροφές πριν από τον τερματισμό, να σπριντάρει για να κόψει πρώτη το νήμα. Πανάξια. Δίκαια. Υπερήφανα. Ενα μικρό, σύγχρονο ποδοσφαιρικό θαύμα, που θα το συζητάμε για χρόνια.
Αφήνουμε την Αγγλία και πάμε στην Ισπανία. Εκεί, δεν υπάρχει αντίστοιχη Λέστερ. Ξέραμε πως ο τίτλος θα καταλήξει σε μια εκ των τριών μεγάλων, δεν μπορούσαμε όμως να προβλέψουμε ότι θα έχουμε φτάσει τέλη Απριλίου και δεν θα έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο στους 82 βαθμούς, έναν λιγότερο η Ρεάλ, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλα παίζονται στον… πόντο. Οποιος σκοντάψει, έπεσε… Οποιος κάνει λάθος, δεν μπορεί να το διορθώσει. Και οι τρεις παίζουν μεθαύριο Μ. Σάββατο, άρα την ώρα που θα ετοιμαζόμαστε για Ανάσταση, θα γνωρίζουμε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάταξη.
Σε Ιταλία (η Γιούβε πανηγυρίζει ήδη το 5ο σερί σκουντέτο), Γερμανία (απομένει η μαθηματική επιβεβαίωση της κυριαρχίας της Μπάγερν) και Γαλλία (η Παρί συλλέγει όλα τα τρόπαια εντός συνόρων) τα πάντα έχουν κριθεί στο ρετιρέ, επομένως η προσοχή μας στρέφεται στους πιο… κάτω ορόφους, στις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετα, Ολλανδία (Αγιαξ και Αϊντχόφεν συγκατοικούν στην πρώτη θέση και τα πάντα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων), Πορτογαλία (το ελαφρύ προβάδισμα της Μπενφίκα… τρίζει κάθε αγωνιστική) και Τουρκία (η Μπεσίκτας βρίσκεται κοντά στο όνειρο) θα μας απασχολήσουν λίγο καιρό ακόμα όσον αφορά την κούρσα του τίτλου.
Σημειώστε ότι στη Νάσιοναλ Λιγκ, στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, στη Β’ Ολλανδίας, στην Ουγγαρία και στη Χιλή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της σεζόν, ενώ σε Ρωσία, Πολωνία, Δανία έχουμε τους τελικούς Κυπέλλων και στην Αυστραλία τον τελικό των πλέι οφ. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε στις 96 σελίδες της σημερινής έκδοσης (που περιλαμβάνουν όλη τη στοιχηματική δραστηριότητα μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη), ενώ το επόμενο ραντεβού μας είναι προγραματισμένο για την Τετάρτη του Πάσχα, 4 Μαΐου. Καλή Ανάσταση σε όλους.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): 330.000 κάτοικοι στο δρόμο
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Βλέποντας και παίζοντας
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Από το… Λας Βέγκας με αγάπη
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Η διαφορετική Μπραν
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Κόντρα στους «πολίτες»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Δυο άσοι με αδιάφορους αντίπαλους
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Στατιστικές «ανορθογραφίες»
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Με χατ τρικ του Τσούξτου
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Ενα εποχιακό και ένα κανονικό!
Πάνος Κραψίτης: «Τελικός» επιβίωσης για Τούμπινγκεν
Bαγγέλης Λυκάκης: Μακριά από τα… σημαδεμένα
Πάνος Γαρίδης: Με το ίδιο νόμισμα
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ασοι που… σώζουν
Νίκος Μπέλτσος: Γκολ εμείς, σέντρα εσείς
Γιάννης Αλυσανδράτος: Χωρίς βαθμοθηρία, όλα τέλεια
Μάρκος Xάννα: Φιέστα και… παιδική χαρά!
Δημήτρης Κοντοές: Θρίλερ για τη σωτηρία
Γιάννης Καραγιάννης: Τίτλος στον «Τάινκαστλ»
Χρήστος Στεργίου: Οι 43 βαθμοί σημαίνουν… ήττα
Σταμάτης Δημάκης: Τελειώνει ο... Γολγοθάς
Γιώργος Πετρίδης: Ντέρμπι, «τελικός» και… ημιτελικός
Μίλτος Ζωγράφος: Ματς τίτλου στην Κοπεγχάγη
Αντώνης Οικονομίδης: Το χάος της Τραπεζούντας, part II
Ντενίς Μάρκο: Προβληματισμός στο Δουβλίνο
Γιώργος Κωστομοίρης: Αγωνιστική «ξεκαθαρίσματος»
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Αλλαγή προπονητή στην Κούμπαν
Τάσος Χαλκιόπουλος: Επιλέγουμε αγώνες με κίνητρο
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω
Αλέξανδρος Τσιτσάνης: Στέψη στο «Αλμπέρτο Γκαγιάρδο»
Χρήστος Χρυσαΐτης: Στήριγμα η Μιγιονάριος
Πάνος Τασιάς: Συνεχίζει ακάθεκτη η «Γκόντσετ»
Γιώργος Σινάπης: Με το μυαλό στο Κύπελλο η Λεχ
Αντώνης Σουκαράς: «Ο θάνατός σου, η ζωή μου»
Δημήτρης Λεωνίδης: Φιέστα στο Τζουρτζίου
Σταμάτης Σαμαράς: Παραμένει στην κορυφή η Ουραβα
Δημήτρης Σιώρης: Βαριά άρρωστη η Πεκίνο
Νίκος Κοτσαρίνης: Η ώρα της στέψης
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα