Φουλ των ειδικών

Gazzetta team
Φουλ των ειδικών

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Σε τρία ειδικά ποντάρει από το πρόγραμμα της Μ. Τρίτης η στήλη.
Χαιρετώ, ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε στο «Eτιχαντ» του Μάντσεστερ με την αναμέτρηση της Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αναλύσεις επί αναλύσεων πρόκειται να διαβάσετε (εάν δεν έχει γίνει ήδη αυτό) για το αποψινό ματς.
Θα προσπαθήσω λοιπόν να μην σας κουράσω. Δεδομένα γίνεται λόγος για ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ενθουσιασμό, έφτασε δίκαια ως εδώ, απέδειξε πολλά στην προηγούμενη φάση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και σίγουρα θα προσπαθήσει να βγάλει την πίστη στους Μαδριλένους. Από την άλλη πλευρά όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παύει να είναι μια ομάδα που διαθέτει από τις πιο «βαριές» φανέλες της Γηραιάς Ηπείρου και έχει στις τάξεις κράμα πιο έμπειρων παικτών. Επαναλαμβάνω, πιο έμπειρων, διότι και οι «Πολίτες» διαθέτουν αξιόλογους παίκτες.

Η μπίλια μπορεί να σταματήσει οπουδήποτε σε κάτι τέτοια παιχνίδια. Προσωπικά ήθελα να ποντάρω στο διπλό των φορμαρισμένων «Μπλάνκος», ωστόσο το γεγονός η Σίτι στο Μάντσεστερ αποκτά άλλη δυναμική (μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ) και βγάζει καλά στοιχεία, με απέτρεψε. Πού θέλω να καταλήξω; Αρχικά στο Χ ημίχρονο στην αναμέτρηση, υψηλό για πρώτο ημιτελικό μεταξύ δυο ποιοτικών ομάδων. Οι οικοδεσπότες θα μπουν μεν με τσαμπουκά, αλλά και συντηρητικά ώστε να έχουν ελπίδες στον επαναληπτικό, η Ρεάλ είναι «μπαρουτοκαπνισμένη» από αναμετρήσεις μεγάλης πίεσης και τουλάχιστον με τον Ζιντάν έδειξε να διαχειρίζεται ορθά πολλά από τα περισσότερα ματς και εκτός έδρας φορτσάρει κυρίως μετά την ανάπαυλα. Χ ημίχρονο και τα τρία τελευταία ματς της Σίτι στη διοργάνωση.
Δεύτερη επιλογή το under 4,5 κάρτες. Και οι δυο δεν είναι γνωστές για το σκληρό τρόπο παιχνιδιού τους, παίζουν πιο απελευθερωμένα και δεν συνηθίζουν να…κιτρινίζονται τόσο εύκολα, εντάξει η Σίτι ώρες ώρες καταφεύγει σε πιο σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά καθοριστικό ρόλο σε τέτοια ματς παίζει ο ρέφερι. Αρχοντας της αναμέτρησης απόψε είναι ο Τούρκος Τσακίρ. Από τους πλέον έμπειρους σε τέτοιο επίπεδο, αλλά έχει το συνήθειο να μην βγάζει εύκολα την κάρτα από το τσεπάκι του. Ενδεικτικό το γεγονός ότι σε σύνολο 108 αναμετρήσεων κατά μέσο όρο βγάζει 4.03 κίτρινες κάρτες συνολικά (2.01 στους γηπεδούχους και 2.02 στους φιλοξενούμενους κατά μέσο όρο). Σε ο,τι αφορά στις κόκκινες ο μέσος όρος είναι 0.2 ανά ματς, άρα μια κόκκινη ανά πέντε παιχνίδια. Ως συνέπεια εκτιμώ ότι ούτε σήμερα θα ξεπεραστεί το line των 4,5 καρτών.
Η διαλογή κλείνει με ένα σκωτσέζικο. Ο λόγος για το παιχνίδι της Χιμπέρνιαν με την Ντάμπαρτον. Από τις τέσσερις ομάδες της Τσάμπιονσιπ που αγωνίζονται απόψε είναι η μόνη που έχει κίνητρο να κυνηγήσει το παιχνίδι. Δεν θέλει απλώς τη νίκη απόψε, αλλά να είναι και ευρεία, καθώς κυνηγάει τη διαφορά των γκολ με τη δεύτερη Φόλκερκ. Θυμίζω πως η δεύτερη θέση δίνει απευθείας εισιτήριο για την Πρέμιερσιπ της επόμενης σεζόν.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα