Με οδηγό τη φόρμα

Gazzetta team
Με οδηγό τη φόρμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Ντενίς Μάρκο από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Ιρλανδικές επιλογές διπλασιασμού για προθέρμανση.
Χαιρετώ, δεν επαληθεύθηκε το χθεσινό ποντάρισμα με τα κόρνερ στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Αρσεναλ «καθάρισε» από το πρώτο 45λεπτο το ματς με τη Γουέστ Μπρομ, για την ακρίβεια ο Σάντσες και ως συνέπεια στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το 60’, χαμήλωσε το τέμπο της και δεν ξεπεράστηκε το line των 11,5 κόρνερ. Πάμε στα σημερινά όμως, αμιγώς ιρλανδικό το ποντάρισμα, Παρασκευή γαρ.

Το μεγάλο ματς μεταξύ Σάμροκ και Ντάνταλκ θα το αφήσω τελικά, εκτιμώ ότι η καρδιά των πρωταθλητών θα μιλήσει παρά τη σημαντική απουσία του επιθετικού Κίλνταφ, κόντρα στους «Χουπς» που δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη στο Δουβλίνο και ας κέρδισαν την περασμένη εβδομάδα τη μισητή Μποέμιαν (εκτός) με 4-0. Το συγκρότημα του Κένι έχει πάρει τον αέρα της Σάμροκ, ενώ ο ίδιος διατηρεί κακές σχέσεις με τους «Χουπς» καθώς έφυγε από την ομάδα ως αποτυχημένος. Φροντίζει όμως κάθε φορά με τους αντιμετωπίζει να τους δίνει απαντήσεις και η ομάδα του διατηρεί το μεγαλύτερο αήττητο σερί (έξι ματς) απέναντί τους πρωτευουσιάνους από το 1993.
Προτιμότερο κατ εμέ το διπλό της Γκάλγουεϊ που βρίσκεται στην ίδια απόδοση με αυτή των πρωταθλητών. Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Γουέφορντ που ναι μεν στα πρώτα ματς άφησε θετικές εντυπώσεις, στα τελευταία όμως δεν πατάει καλά στο γήπεδο, ενώ και η τύχη δεν είναι με το μέρος της. Προέρχεται από δυο κάκιστες εμφανίσεις, αν και στο Λιγκ Καπ (ήττα από τη φορμαρισμένη Λίμερικ 4-0, ομάδα Β’ που έχει κάνει 7Χ7 στο πρωτάθλημα) έκανε κάμποσες αλλαγές. Σε καλύτερη κατάσταση η Γκάλγουεϊ, δείχνει σημάδια ανάκαμψης στα τελευταία, ενώ είναι πιο δραστήρια, διαθέτει πιο έμπειρο κράμα παικτών και συνηθίζει έστω τέτοια ματς να τα «καθαρίζει». Προσωπικά θα κοστολογούσα και πιο χαμηλά το διπλό, οπότε το κρατάω.
Οι δυο υπόλοιπες επιλογές προέρχονται από το ματς της Ντέρι με την Μποέμιαν. Η φιλοξενούμενη συνεχίζει να είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μετά την τεσσάρα στο ντέρμπι με την Σάμροκ και μάλιστα εντός έδρας, υπέστη τη Δευτέρα τον αποκλεισμό από τη Σέλμπουρν (τέταρτη στη Β’ Κατηγορία) μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση ο σύλλογος από το Δουβλίνο, φάσεις δημιουργεί, επιθετικούς με ταλέντο διαθέτει, συνάμα προβληματίζει και ανασταλτικά, χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα έχει χάσει τα 3/4 εκτός έδρας ματς και έχει κερδίσει μόνο την ντεφορμέ Μπρέι. Μάλιστα μετά τις Μπρέι, Λόνγκφορντ και Γουέξφορντ με 16 γκολ παθητικό, ακολουθεί αυτή με 13. Η Ντέρι είναι σε περίοδο φόρμας, έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, η έλευση του Σιλς στον πάγκο την έχει κάνει πιο σοβαρή και πειθαρχημένη φέτος, κατάφερε να μείνει όμως στο «Χ» με την Λόνγκφορντ (1-1) την περασμένη εβδομάδα και βρέθηκε στο -2 από την πρώτη Ντάνταλκ. Ενώ στο Λιγκ Καπ απέδειξε ότι δεν πρέπει να την ξεγράψουμε και υπέταξε την Σλίγκο 2-0, μάλιστα από ημίχρονο. Εχει τον πρώτο λόγο σήμερα ο άσος, είναι όμως οριακός στο 1.91 και ως συνέπια προτιμώ το over που τιμάται στο 2.30.
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα