Το χάντικαπ και η τακτική για το υψόμετρο!

Gazzetta team
Το χάντικαπ και η τακτική για το υψόμετρο!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Τάσου Χαλκιόπουλου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Αξίζαμε κάτι περισσότερο από μια απλή επιστροφή χρημάτων την περασμένη Τρίτη στο ματς της Γκρέμιο με την Τολούκα. Οι Βραζιλιάνοι νίκησαν με 1-0 τους Μεξικανούς στο Πόρτο Αλέγκρε, αλλά σημειώνοντας νωρίς το γκολ στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία και ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα...
Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν και το μόνο που πήραμε ποντάροντας στο ασιατικό -1 με απόδοση 1.80 ήταν τα λεφτά μας πίσω. Σε ένα ματς θα εστιάσω και σήμερα, εμπιστευόμενος και πάλι γηπεδούχο ομάδα...

Μεγάλη απόσταση μεταξύ των ομάδων
Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Τρουχιγιάνος είναι τεράστια. Oι Αργεντινοί είχαν επικρατήσει με 4-0 στον αγώνα της Βενεζουέλας απέναντι σε μια ομάδα που έχασε τις δύο αναμετρήσεις που έδωσε εκτός με Δε Στρόνγκεστ και Σάο Πάουλο. Από τους Βραζιλιάνους μάλιστα ηττήθηκαν με το διόλου κολακευτικό 6-0. Σήμερα, αρκεί μια νίκη στη Ρίβερ μία νίκη στη Ρίβερ για να εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου της, αφού μπορεί να ισοβαθμεί με τη Σάο Πάουλο, όμως είναι στο +3 στη διαφορά τερμάτων σε σχέση με τους Βραζιλιάνους. Με τους τελευταίους να έχουν να αντιμετωπίσουν τη Δε Στρόνγκεστ στη Λα Πας καταλαβαίνουμε ότι αυτή η διαφορά δεν καλύπτεται, ακόμα κι αν κερδίσουν...
Νικάει με διαφορά η Ρίβερ
Οι “Μιγιονάριος” θα πάρουν το ματς σήμερα και λογικά, παρόλο που και με +1 να κερδίσουν τους είναι αρκετό, θα κερδίσουν με διαφορά. Κατεβαίνουν με βασικούς και η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που θεωρώ το χάντικαπ -2 στον άσο που συναντάμε στη Vistabet δυνατό για ποντάρισμα στο 1.70. Θεωρώ ότι η Ρίβερ θα κερδίσει με τρία γκολ διαφορά, ακόμα κι αν ρίξει ρυθμό αφού ακολουθεί ντέρμπι με τη Μπόκα στο “Λα Μπομπονέρα” για το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Διόλου απίθανο να ξεπεράσει και το χάντικαπ -3 που συναντάται στο 2.666 στην ίδια εταιρεία. Για όσους θέλουν να κυνηγήσουν μια μεγαλύτερη απόδοση, μπορούν να το ρισκάρουν...
Πέραν τούτου, στην ανάλυση του αγώνα της Δε Στρόνγκεστ με τη Σάο Πάουλο εδώ αναφέρομαι στο γεγονός ότι η αποστολή των Βραζιλιάνων θα φτάσει τελευταία στιγμή στην τοποθεσία όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ακολουθεί λοιπόν, το σχετικό κείμενο που ετοίμασα βασισμένο σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και με τις πληροφορίες που έδωσε ο φυσιολόγος της Σάο Πάουλο, Ροζέριο Νέβες. Διαβάστε τις απαντήσεις στο πώς και γιατί επηρεάζει τόσο πολύ τους παίκτες το υψόμετρο της Λα Πας, αλλά και ποια η τακτική που θα ακολουθήσει η "τρικολόρ" για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.
Καλό ξενύχτι σε όσους παρακολουθήσουν τα ματς και καλή επιτυχία!
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα