Οδός ονείρων στην «King Bet» της Πέμπτης

Gazzetta team
Οδός ονείρων στην «King Bet» της Πέμπτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η απεργία των δημοσιογράφων το ερχόμενο διήμερο μας «έφερε» μια μέρα νωρίτερα κοντά σας. Θετικό για εσάς, καθώς θα έχετε περισσότερο χρόνο για μελέτη. Και επειδή «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», να ξεκαθαρίσουμε ότι στη σημερινή έκδοση δεν περιλαμβάνονται οι χτεσινοβραδινοί αγώνες και οι αλλαγές που προέκυψαν στις βαθμολογίες. Μην προβληματίζεστε όμως. Στο site θα τα βρείτε όλα ανανεωμένα, πλήρη και με τα τελευταία νέα.
Ας ξεκινήσουμε από το Κύπελλο Αγγλίας, διότι αυτή η διοργάνωση διατηρεί πάντα τη λάμψη της. Φέτος, στην τετράδα έφτασαν τέσσερις «διαφορετικές» ομάδες: δύο μικρομεσαίες (Κρίσταλ Πάλας, Γουότφορντ), μία… μεγαλομεσαία (Εβερτον) και μία μεγάλη (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Στόχος τους; Να βρεθούν… δύο φορές στο «Γουέμπλεϊ», μία στα ημιτελικά και άλλη μία στον τελικό. Πάντως, οι Αγγλοι έχουν κι άλλες… έγνοιες, διότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα. Οι αναμετρήσεις Λέστερ – Σουόνσι, Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ, Λίβερπουλ – Νιούκαστλ και Σάντερλαντ – Αρσεναλ θα κρίνουν πολλά σε κορυφή και ουρά, ενδέχεται όμως να… θολώσουν κι άλλο το τοπίο. Στη Γερμανία, περιμένοντας τη μαθηματική επιβεβαίωση της ανακήρυξης της Μπάγερν ως πρωταθλήτρια (για 4η διαδοχική σεζόν), το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε άλλα μέτωπα. Οπως στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και στα… κάτω διαζώματα, όπου 7 τουλάχιστον ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τη 16η και τη 17η θέση (η τελευταία είναι… καπαρωμένη από το Αννόβερο). Αντίστοιχα τα πράγματα και στο Καμπιονάτο. Κι εδώ η Γιουβέντους καλπάζει προς τον τίτλο (5ο σερί), μπροστά της όμως έχει το ταξίδι στη Φλωρεντία για το ματς με την (ορκισμένη εχθρό της) Φιορεντίνα, ενώ τη Δευτέρα, Ρόμα και Νάπολι θα ξεκαθαρίσουν τις θέσεις 2 και 3, εκτός κι αν η Ιντερ που έρχεται από πίσω τους έχει κι άλλες αντοχές να κυνηγήσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οσο για την ουρά, τα σενάρια υποβιβασμού εμπλέκουν τουλάχιστον 5 ομάδες.

Για την Ισπανία, το… τερματίσαμε στα δύο προηγούμενα φύλλα, κάνοντας εκτενή αναφορά στη φωτιά που άναψε ξαφνικά στην κούρσα της κορυφής. Αυτό που δεν… προλάβαμε να πούμε είναι ότι συναρπαστική εξελίσσεται και η μάχη της σωτηρίας, όπου τα πάντα είναι ανοιχτά. Στη Γαλλία, η Παρί ετοιμάζεται να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει στον τελικό του Λιγκ Καπ τη Λιλ, σφραγίζοντας την απόλυτη κυριαρχία της την τελευταία τριετία εντός συνόρων. Απονομή και στην Ολλανδία, με Φέγενορντ και Ουτρέχτη να διεκδικούν το Κύπελλο στον τελικό του Ρότερνταμ, φουλ πρόγραμμα σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα, για τα οποία θα βρείτε πολλές προτάσεις στις επόμενες σελίδες. Καλή τύχη στις επιλογές και ραντεβού ξανά την Τρίτη, με ημιτελικά σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Εδωσε ελπίδα ο Ράφα
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Braveheart!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): 6άρια σε ντέρμπι δεν υπάρχουν
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): «Τρένα» που πληρώνουν 3άρια
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Αν δεν κερδίσει θα... χαιρετήσει
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): 67% οι άσοι στα ιταλικά ντέρμπι φέτος
Παύλος Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Ιστορίες από το ηλιόμορφο Αίγιο
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Σημάδια ζωής και... Μπενίτεθ
Πάνος Κραψίτης: «Μετράει» η έδρα
Bαγγέλης Λυκάκης: Ανεβασμένη η Μπέτις στο «Πιθχουάν»
Πάνος Γαρίδης: Επιλογές στα... τυφλά
Γεράσιμος Μανωλίδης: Δεν το παρατά η Βόλφσμπουργκ
Νίκος Μπέλτσος: Δίψα για την κούπα
Γιάννης Αλυσανδράτος: Το μπαλάκι στους... αδιάφορους
Μάρκος Xάννα: Στενέψανε τα όρια
Δημήτρης Κοντοές: Εξάποντα ματς…
Γιάννης Καραγιάννης: Ζητούμενο μόνο η νίκη
Σάββας Σπανούδης: Οι δύο πρωτοπόροι
Σταύρος Πραβής: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Χρήστος Στεργίου: Κι άλλο λάθος
Σταμάτης Δημάκης: Δοκιμάζεται το αήττητο
Γιώργος Πετρίδης: Μέχρι πότε θα τη συνοδεύει η τύχη;
Μίλτος Ζωγράφος: Νέα δοκιμασία για την Τζουργκάρντεν
Αντώνης Οικονομίδης: Αλλο Τραπεζούντα, άλλο Ακισάρ
Ντενίς Μάρκο: Επί ποδός η Λευκωσία
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Της αμύνης τα παιδιά
Γιώργος Κωστομοίρης: Zweite Liga καλεί... Δρέσδη
Πάνος Τασιάς: Προβάδισμα οι γηπεδούχοι
Γιώργος Σινάπης: Στην κόψη του ξυραφιού
Τάσος Χαλκιόπουλος: Η έδρα κάνει… παιχνίδι
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Τα διπλά έχουν την τιμητική τους
Αλέξανδρος Τσιτσάνης: Χωρίς περιθώρια η Σπόρτινγκ
Χρήστος Χρυσαΐτης: Τον πρώτο λόγο η Τολίμα στο clasico
Σταμάτης Σαμαράς: Εκτός φόρμας η Γκάμ
Δημήτρης Σιώρης: Με φόρα η Σανγκάη ΣΙΠΓ
Νίκος Κοτσαρίνης: Μηδένα προ του τέλους... ξέγραφε
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα