Ψηλά τη σημαία της Σικελίας

Gazzetta team
Ψηλά τη σημαία της Σικελίας

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Εξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου στη Σέριε Β και σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν βγάλει τα... κομπιουτεράκια για να υπολογίσουν τι χρειάζονται από εδώ και πέρα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι Κροτόνε και Κάλιαρι δεν θα χάσουν τις δύο πρώτες θέσεις, τότε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στις ποιες θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ ανόδου και το σημαντικότερο ποια θα είναι η τελική κατάταξή τους.
Αναμφισβήτητα η πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή είναι η Τράπανι, που κρατά ψηλά τη σημαία της Σικελίας, έπειτα από την... κατάντια της Παλέρμο και της Κατάνια: προέρχεται από 6 σερί νίκες, έχει ρεκόρ 8-2-0 στα 10 τελευταία παιχνίδια της και μετρά 6 διπλά στις 7 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της! Το πιο σημαντικό όμως που έχει κερδίσει αυτό το διάστημα η ομάδα του Σέρσε Κόσμι είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών της ότι στο τέλος θα πάρουν τη νίκη, όσες αντιξοότητες κι αν συναντήσουν. Αυτό συνέβη και το Σάββατο κόντρα στην Ασκολι, όταν είδαν το 2-0 υπέρ τους να γίνεται 2-2 σε δύο λεπτά (37’-39’), το 3-2 στο 71’ να γίνεται 3-3 στο 74’, όμως στο 82’ έφτασαν στο πολυπόθητο τέταρτο τέρμα.

Σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την παραπαίουσα Αβελίνο, που πλέον έχει μπει σε περιπέτειες. Είναι τέτοια η σύγχυση στο μυαλό του νέου προπονητή των «λύκων», Ντάριο Μαρκολίν, που κάποια στιγμή στην Περούτζια αποφάσισε να παίξει με 5 επιθετικούς (!) για να γυρίσει το ματς, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Σέριε Β. Φυσικά η Αβελίνο δέχτηκε και δεύτερο τέρμα και από καθαρή τύχη το... κοντέρ δεν έγραψε πολύ περισσότερα. Για αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο «Παρτένιο» έχει αξία και φυσικά θα το τιμήσω.
Από το σημερινό πρόγραμμα έχω κρατήσει επίσης τα over σε Κόμο και Μπρέσια. Μάλιστα, στην αναμέτρηση στο «Τζιουζέπε Σινιγκάλια» έχει λογική να κυνηγήσει κάποιος τον συνδυασμό διπλού και over, αφού εκτιμώ ότι παρά τις απουσίες της η Κάλιαρι δεν πρόκειται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην ουσιαστικά καταδικασμένη Κόμο.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα