Στην εντατική… στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Στην εντατική… στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πάμε λίγο το χρόνο πίσω. Είναι η 12η Μαρτίου, ούτε 40 μέρες πριν. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χετάφε, πριν από το 60ό λεπτό φτάνει στο 6-0 και κάπου εκεί κόβει ταχύτητα, διότι έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς με την Αρσεναλ που ακολουθεί. Οι αντίπαλοί της, Ατλέτικο και Ρεάλ, τη βλέπουν με τα κυάλια, σε απόσταση 9 και 10 βαθμών αντίστοιχα, άρα το πρωτάθλημα θεωρείται σχεδόν εξασφαλισμένο. Και ερχόμαστε στο σήμερα, 19 Απριλίου. Αν δει κάποιος τη βαθμολογία, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι ότι το pc έχει προσβληθεί από… ιό και κάνει λάθη. Αποκλείεται η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο να είναι ισόβαθμες και μόλις σε απόσταση ενός πόντου η Ρεάλ. Δεν γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Κι όμως. Οι τρεις σερί ήττες των Καταλανών (ας βρει επιτέλους ένας στατιστικολόγος από πότε έχει να συμβεί κάτι τέτοιο…) έβαλαν φωτιά στην κορυφή και στην τελική ευθεία οι τρεις αυτές ομάδες μπαίνουν με ίδιες πάνω-κάτω πιθανότητες. Ιδιες; Μπα, έτσι όπως είναι η Μπάρσα, νιώθεις ότι μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόση σημασία αποκτά η εμβόλιμη αγωνιστική, με Λα Κορούνια – Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο – Ατλέτικο και Ρεάλ – Βιγιαρεάλ!
Και οι Ιταλοί έχουν εμβόλιμη, αλλά εκεί τα πράγματα είναι ήρεμα. Τουλάχιστον σε επίπεδο κορυφής, διότι η Γιουβέντους έχει… εξαφανιστεί στην πρώτη θέση, με 9 βαθμούς απόσταση από τη Νάπολι. Οταν μιλάμε για ιταλικό πρωτάθλημα, τέτοιες διαφορές σπάνια (έως ποτέ…) ανατρέπονται. Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για τη μάχη της τριάδας (η Ιντερ πλησίασε στο -4 τη Ρόμα), μιας θέσης στο Γιουρόπα Λιγκ (μέχρι και η 9η Κιέβο έχει ελπίδες, αν πάρει η Γιούβε το Κύπελλο και ανοίξει θέση) και για την επιβίωση, όπου λογικά η Κάρπι, η Φροζινόνε και η Παλέρμο παλεύουν για τη σωτηρία τους.

Μισό πρόγραμμα στην Πρέμιερ, με τη διεξαγωγή 5 αγώνων. Στο Νιούκαστλ «παίζεται» μια παραμονή και ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ (με τη Σίτι), στο Λίβερπουλ έχουμε το ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ, ραντεβού Λονδρέζων στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ, άλλη μία απόπειρα της Γιουνάιτεντ να πλησιάσει την 4η θέση (εντός με Κρίσταλ Πάλας) και νέο εντός έδρας ματς της κουρασμένης Αρσεναλ (με Γουέστ Μπρομ).
Θέλετε κι άλλα μεσοβδόμαδα πρωταθλήματα; Ορίστε λοιπόν. Πλήρες πρόγραμμα σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2, Ολλανδία, Πολωνία, Νορβηγία, Β’ Ιταλίας, Ελβετία και Βέλγιο, ενώ αν σας αρέσουν οι αγώνες Κυπέλλου, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Αυστρία, Δανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία. Αν προτιμάτε τις διεθνείς διοργανώσεις, υπάρχει Λιμπερταδόρες και Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας στο μενού. Εφόσον συνυπολογίσετε και τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα (με Παναθηναϊκό – Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ), έχετε ένα εκρηκτικό στοιχηματικό κοκτέιλ για το τριήμερο. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Πέμπτη.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Η σεζόν της παράνοιας
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ολα διπλά στη Λιγκ 2!
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Η ευκαιρία της Χιχόν
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Υποψιασμένες τιμές
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Φιλικοί… διάβολοι
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Το απόλυτο η Ατλέτικο στις εμβόλιμες
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Ανέκδοτο στην Ουαγκατούγκου
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Η πράσινη Λέστερ
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Με το μυαλό στο Κύπελλο
Πάνος Κραψίτης: Βγάζει αντίδραση
Bαγγέλης Λυκάκης: Απαντήσεις και αποδείξεις
Πάνος Γαρίδης: Εκεί που είμαι, ήσουν
Γεράσιμος Μανωλίδης: Στο Βερολίνο… για Βερολίνο
Νίκος Μπέλτσος: Αποδόσεις με αξία
Γιάννης Αλυσανδράτος: Δεν αρκεί μόνο να θέλεις
Μάρκος Xάννα: Σ’ ένα χαρτάκι… έγραψε
Δημήτρης Κοντοές: Σύγκρουση κινήτρων
Γιάννης Καραγιάννης: Κάνουν... test drive
Σταύρος Πραβής: Σέντρα από... χίλια κύματα!
Χρήστος Στεργίου: Υποχρεώσεις και όνειρα
Μίλτος Ζωγράφος: Red alert
Αντώνης Οικονομίδης: Εξιλέωση το Κύπελλο
Ντενίς Μάρκο: Γκρίνια και ανασυγκρότηση
Γιώργος Κωστομοίρης: Η άγνωστη Σανκτ Πόλτεν
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Το μυαλό στη… Ροστόφ
Πάνος Τασιάς: Με πατημένο το γκάζι η Ρόζενμποργκ
Σταμάτης Σαμαράς: Κρίνεται η πρόκριση
Γιώργος Σινάπης: Φουντώνει η μάχη για την τρίτη θέση
Δημήτρης Λεωνίδης: Οποιος σκοράρει, περνάει
Αντώνης Σουκαράς: Γηπεδούχοι με κίνητρο
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα