Η δύναμη της έδρας

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Η δύναμη της έδρας

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του «Ημιχρονάκια» από το bxpbet.com.  

Η δύναμη της έδρας
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
 
 
Τέσσερις επιλογές από την Β' Ισπανίας, την Σούπερ Λίγκι και την Α' Βολιβίας.
Καλημέρα σε όλους! Σε σχέση με τις δύο τελευταίες στήλες, οι σημερινές επιλογές είναι πιο πολλές αλλά με την ίδια στοιχηματική προσέγγιση. Τρία ματς με ισόπαλο αποτέλεσμα και ένα μόλις έχοντας νικητή στα πρώτα 45 λεπτά.
 
Εκκίνηση από τη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, με την Μαγιόρκα να φιλοξενεί την Οσασούνα για την 34η αγωνιστική. Η Μαγιόρκα επιβεβαίωσε την ισοπαλία στο πρώτο μέρος στα 13 από τα 16 εντός έδρας ματς, ενώ η Οσασούνα εμφάνισε το ίδιο σημείο στις 9 από τις 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος θα πάμε και στο άλλο ματς της ίδιας κατηγορίας ανάμεσα στην Πονφεραντίνα και την Αλμερία. Η ομάδα του Φάμπρι εμφάνισε το ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος στα 11 από τα 16 εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Αλμερία πήγε με ισοπαλία στα αποδυτήρια στα 11 από τα 16 εκτός έδρας ματς.
 
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com
 
 
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
 
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων! 

Best of internet