Αγγλία; Next time!

Gazzetta team
Αγγλία; Next time!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλημέρες! Ξεκινάω με τραγούδι: Να ζήσεις Βασιλάκη και χρόνια πολλά, μεγάλος (πιο μεγάλος!) να γίνεις με άσπρα μαλλιά (εσύ τουλάχιστον έχεις – ακόμα), παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως (αν θες βοήθεια στο φως, εδώ είμαστε) και όλοι να λένε να ένας σοφός (εντάξει, το λένε ήδη...). Μαρτυριάρης δεν είμαι (που έλεγε κι ο Ζήκος), αν θέλει ας σας πει μόνος του πόσα έφτασε :p Πολύχρονος λοιπόν, με υγεία, χαμόγελα, τύχη και αισοδοξία! Τα υπόλοιπα τηλεφωνικώς!
Πάμε στα δικά μας. Χθες αν έπαιζα δεν θα κέρδιζα. Πάλι... ζοχάδες θα χαμε χθες βράδυ. Αυτό το πράγμα που ισοφαρίζουν παίζοντας με 10 παίκτες σαν να... παραπήγε φέτος στη Γαλλία (δύο φορές την πάτησα με την Μαρσέιγ, παραλίγο να την πατήσω χθες και με τη Λυών). Anyway, πάμε στα σημερινά-αυριανά. Μία στήλη θα είναι, πολύ χαλαρό ποντάρισμα, δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα όσα λέγαμε χθες.
Ή μάλλον άλλαξε. Είχε ένα μακροβούτι! Η Σαουθάμπτον, λοιπόν, από το 3.00+ που άνοιξε, τώρα είναι καραφαβόρα, στο 2.45. Εξήγηση προφανώς υπάρχει. Στη συνέντευξη Τύπου, την οποία είδα αφού ανέβασα το χθεσινό κείμενο, ο Μαρτίνες είπε ότι οι... μισοί βασικοί είναι τραυματίες και θα τσεκαριστούν σήμερα, πριν το ματς. Πρόκειται για τον βασικό φορ Λουκάκου που είναι και 1ος σκόρερ, για τον δημιουργικότερο μέσο της Μπάρκλεϊ, για τον αρχηγό Μπέινς (μπακ). Συν ότι λείπουν στάνταρ οι Τζαγκιέλκα (ηγέτης της άμυνας) και Μακ Κάρθι (τρεχαντήρι στη μεσαία γραμμή). Τι κάνω; Περιμένω! Θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς θα παίξουν, οπότε όταν ανακοινωθούν οι ενδεκάδες πιθανολογώ ότι το διπλό θα τσιμπήσει πάλι. Οπότε θα έχω το νου μου. Προς το παρόν, στην απόδοση αυτή, το αφήνω.

Δεν χώρεσε στο παιχνίδι μου και η Νιουκάστλ. Αν έπαιζα μια δυάδα ακόμα, η Νιουκάστλ θα ήταν μέσα. Κάτι μου λέει ότι της έκαναν καλό οι φωνές και η ένταση της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν μπορώ να βάλω τα χέρια μου στη φωτιά όμως, η Νιουκάστλ είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας φέτος.
Σάντερλαντ θα παίξω, είναι το μοναδικό από την Πρέμιερ Λιγκ που κρατάω. Τους λόγους τους ανέλυσα χθες. Δεν θα είναι εύκολο, εξάποντο είναι, η Νόριτς επίσης καίγεται, απλά στηρίζω την ομάδα που με γεμίζει περισσότερο βλέποντάς την.
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα