Του την έχουν στημένη στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Του την έχουν στημένη στην «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ξεκινήσαμε από την περασμένη εβδομάδα να φτιάξουμε τη λίστα με τις ομάδες που θα κατακτήσουν τον τίτλο στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Λίγο πολύ, είχαμε σαφή εικόνα. Λέστερ (ναι, Λέστερ, δεν είναι εύκολο να το πιστέψουμε…), Μπάγερν (ουδεμία αμφισβήτηση για την ανωτερότητά της), Γιουβέντους (με το ντεμαράζ που έκανε, δίκαια έφτασε ως εδώ), Παρί (από τον Νοέμβριο το έχει πάρει…), Μπαρτσελόνα. Για μια στιγμή. Να το ξανασυζητήσουμε, διότι η ίδια η Μπάρσα έδωσε δικαιώματα. Μία με την ήττα της στο clasico και άλλη μία με την απρόσμενη γκέλα το περασμένο Σάββατο στο «Ανοέτα». Απώλειες, που έφεραν σε κοντινή απόσταση την Ατλέτικο και τη Ρεάλ, στους 3 και 4 πόντους αντίστοιχα. Και με 6 αγωνιστικές να απομένουν, μην είστε σίγουροι ότι οι «μπλαουγκράνα» θα φτάσουν με περίπατο μέχρι το φινάλε, ειδικά τώρα που κουβαλάνε απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ…
Ας επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Κανονικά, θα έπρεπε να «αντιγράψουμε» όσα λέγαμε την περασμένη εβδομάδα για τη Λέστερ, με τη… συνωμοσία του σύμπαντος. Πέρασε και από το Σάντερλαντ, διατήρησε τη διαφορά των 7 βαθμών από την Τότεναμ και χρειάζεται να κάνει τα… αυτονόητα για να κόψει πρώτη το νήμα. Στο μεθαυριανό ματς πάντως, ίσως χρειαστεί κάτι παραπάνω, διότι η Γουέστ Χαμ έχει εξελιχθεί σε «φόβο και τρόμο» των μεγάλων τη φετινή σεζόν…
Σύντομο το πέρασμά μας από την Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν απομακρύνθηκε κι άλλο από την Ντόρτμουντ (στους 7 κι εδώ η διαφορά), με τον Γκουαρντιόλα να αφήνει το Μόναχο ως πρωταθλητής. Ακόμα πιο σύντομη η αναφορά μας για τη Γαλλία, αλλά εδώ η Παρί πρέπει να ξεπεράσει το σοκ από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Ιταλία η Γιουβέντους… άνοιξε το βήμα της και αφού πέρασε από το Μιλάνο, δεν της μένουν πολλά εμπόδια μέχρι το τέλος του δρόμου. Αλλο ένα έχει, την επόμενη εβδομάδα στη Φλωρεντία.

Τελευταία στροφή στη δική μας Σούπερ Λίγκα. Το Grexit αποφεύχθηκε, το Κύπελλο θα ολοκληρωθεί, περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα. Σιγά μην την μάθουμε… Η σεζόν ολοκληρώνεται την Κυριακή, αλλά υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικό θέμα στη σελίδα 12 και θα καταλάβετε.
Ας ξεχωρίσουμε τα μεγάλα ζευγάρια του κουπονιού, πριν κλείσουμε. Τσέλσι – Σίτι και Λέστερ – Γουέστ Χαμ στην Αγγλία, Μπάγερν – Σάλκε στη Γερμανία, Ιντερ – Νάπολι στην Ιταλία, Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, Λοκομοτίβ – ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και, το κορυφαίο όλων, Ρέιντζερς – Σέλτικ στο Κύπελλο Σκωτίας. Εξαιρετικό, τέλος, και το μπασκετικό πρόγραμμα, με τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα και την έναρξη των πλέι οφ στο ΝΒΑ, πολλοί λόγοι λοιπόν για να διαβάσετε με προσοχή τη σημερινή έκδοση και να βρείτε τα σημεία που σας αρέσουν. Καλή τύχη στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Το... 90% του τίτλου
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Τα «σφυριά» σφυροκοπούν
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Value το 6άρι της Νις
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ορισμός της στοιχηματικής αξίας
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): «Ροντέο» στο Νιουκάστλ
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): «Πελατειακές» σχέσεις
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Είναι μαξιλάρι οι 7 βαθμοί για τη Λέστερ;
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): 8άδα Σούπερ Λίγκα με απόδοση… 13.179!
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Ραντεβού στον Λεωνίδα
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Ενα «εξάποντο» και ένας «τελικός»
Πάνος Κραψίτης: Το 1-0 στην έδρα
Bαγγέλης Λυκάκης: Ο μύθος και η πραγματικότητα
Πάνος Γαρίδης: Για μια τσέπη αδειανή, για μια Σασσουόλο...
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ενα πιτσιρίκι και ο «Φίνμπο»
Νίκος Μπέλτσος: Στην Μπριζ(α)…
Γιάννης Αλυσανδράτος: «Delete» στη βαθμολογία
Μάρκος Xάννα: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη
Δημήτρης Κοντοές: Σαν να μην πέρασε μια μέρα
Γιάννης Καραγιάννης: Αναθερμαίνουν τη… σχέση τους
Σταύρος Πραβής: Αυλαία με... εφέσεις!
Χρήστος Στεργίου: Κάτι για να θυμάται
Γιώργος Πετρίδης: Τα «φοιτητικά» τα χρόνια είναι τα καλύτερα
Μίλτος Ζωγράφος: Σε οριακό σημείο η Μάλμε
Αντώνης Οικονομίδης: Οπου πετούν οι αετοί!
Ντενίς Μάρκο: Γκρίζα σύννεφα στη Λευκωσία
Γιώργος Κωστομοίρης: Σύγκρουση «αιωνίων» Nο4
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Η κορυφή τούς χωράει… όλους
Γιώργος Σινάπης: Σύγκρουση με ιδιαιτερότητες
Σταμάτης Δημάκης: Με Τζέραρντ στο Τέξας
Τάσος Χαλκιόπουλος: Τα λεφτά στη Λανούς
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Η έδρα κάνει τη διαφορά
Αλέξανδρος Τσιτσάνης: Κατηφορικό το «Μονουμεντάλ»
Χρήστος Χρυσαΐτης: Καλοπληρωμένα…
Πάνος Τασιάς: «Σεφτέ» η Βαλερένγκα
Νίκος Κοτσαρίνης: Πάνοπλη η Βίκτορι στο Μπρισμπέιν
Δημήτρης Σιώρης: Δεν βλέπεται η Πεκίνο
Σταμάτης Σαμαράς : Πονάει στα χαφ η Σεντάι
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα