Το μεγαλύτερο στάνταρ

Gazzetta team
Το μεγαλύτερο στάνταρ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Η Ρεάλ και ο Ρονάλντο επιβεβαίωσαν απόλυτα τα γραφόμενα της χθεσινής στήλης, όμως η έμπνευση για πέναλτι δεν μας «βγήκε». Βασικά, ο Κασάι δεν χρειάστηκε να βοηθήσει τη «βασίλισσα», αφού η Βόλφσμπουργκ δεν… κατέβηκε ποτέ στο χορτάρι του «Μπερναμπέου»
Γενικά, ο Ούγγρος είχε μια πολύ εύκολη βραδιά και φρόντισε γι’ αυτό ο Κριστιάνο με το χατ-τρικ του. Πρωτοφανή στα χρονικά του αθλήματος τα ποσοστά σκοραρίσματος του Πορτογάλου, έφτασε τα 3 χατ-τρικ στη φετινή διοργάνωση ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μέσι, για 6η σερί σεζόν σπάει το φράγμα των 30 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μιλάμε για «μηχανή των γκολ» κυριολεκτικά. Χωρίς πλάκα, μαζί με τον Αργεντίνο αποτελούν το μεγαλύτερο στάνταρ στο ποδοσφαιρικό στοίχημα εδώ και μια δεκαετία, έχοντας… ξεφτιλίσει τις τιμές που τους δίνουν οι μπουκ για anytime scorer στα περισσότερα παιχνίδια τους.
Προσωπικά, από πολύ παλιά ξεκίνησα να ποντάρω σε σκόρερς, το θεωρώ από τα πιο ενδιαφέροντα και κερδοφόρα ειδικά στοιχήματα, αφού παίκτες με τα στατιστικά των δύο προαναφερθέντων, αλλά και κάτι Σουάρες, Ζλάταν, Λεβαντόφσκι, προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη «σιγουριά» απ’ το να ποντάρεις σε σημεία του 1.70 και του 2.00. «Ναι ρε φίλε, κι άμα τραυματιστεί ή αποβληθεί ο παίκτης σου;», μου λένε ορισμένοι φίλοι και γνωστοί όταν κάνουμε σχετική κουβέντα. Γιατί μήπως λίγες φορές η ομάδα που έχουμε ποντάρει να κερδίσει είναι «χώμα» και δεν μπορεί ν’ αλλάξει δεύτερη πάσα; Θέμα πιθανοτήτων και απόδοσης μόνο είναι το στοίχημα, άρα θα μου επιτρέψετε να θεωρώ πολύ καλύτερο bet το χθεσινό π.χ. «2+ γκολ Ρονάλντο» που πλήρωνε μέχρι και 2.50, από ένα ασόδυο του 2.50 σε ένα ματς-τριπλή. Σύμφωνοι, πολύ σπάνιο το χθεσινό σκηνικό με τον Ρονάλντο να πληρώνει το εν λόγω στοίχημα μέσα σε 2 λεπτά στο πρώτο 20λεπτο, σημείο πάντως που να πληρώνει τόσο γρήγορα δεν γίνεται να βρεις ΠΟΤΕ. Και 3-0 και 4-0 ημίχρονο να είναι ένα ματς, πάντα έχεις κάποιες αμφιβολίες μέχρι να λήξει. Μόνο με g/g γίνεται να πληρωθείς τόσο γρήγορα, ούτε με over, άρα βάζοντάς τα όλα στο… μίξερ, με τέτοιους χαρισματικούς σκόρερ που εκτελούν και πέναλτι και φάουλ, αξίζει το ποντάρισμα στα γκολ τους. Όχι πάντα φυσικά, πρέπει να συντρέχουν και κάποιοι λόγοι παραπάνω, όπως χθες ας πούμε, που η Ρεάλ έπαιζε εντός έδρας με σαφώς υποδέστερο αντίπαλο και ήθελε νίκη με πολλά γκολ.
Στο παιχνίδι του Μάντσεστερ, η Παρί απέδειξε τελικά ότι το… ταβάνι της είναι οι «8». Για μια ακόμη χρονιά αποκλείστηκε στα προημιτελικά, φέτος όμως πόνεσε πολύ, γιατί η Σίτι δεν ήταν αντίπαλος-φόβητρο. Δίκαια προκρίθηκαν οι Αγγλοι, ο Μπλαν στα δυο κρισιμότερα ματς της σεζόν έκανε το χειρότερο δυνατό κοουτσάρισμα, ήρθε και ο τραυματισμός του Τιάγκο Μότα να τον αφήσει χωρίς αμυντικό χαφ στο γήπεδο, ήταν και ο Ζλάταν κατώτερος των περιστάσεων. Κοινώς, φιάσκο, όπως ήταν και ο τίτλος της σημερινής “L’ Equipe”.
Στα αποψινά παιχνίδια, η Μπάγερν είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα προκριθεί μετά το «καθαρό» 1-0 του Μονάχου, διπλό βλέπω, αλλά στο 1.60+ ούτε με… δανεικά δεν θα το πόνταρα. Δεν είναι στα ντουζένια της, είναι εμφανές ότι της λείπει ο Ρόμπεν, δεν χρειάζεται νίκη σήμερα, πολύ δύσκολα όμως θα μείνει «άσφαιρη» και δεν βλέπω πως θα δεχτεί 2 ή περισσότερο γκολ από μια Μπενφίκα που δεν θα έχει τον τιμωρημένο αρχισκόρερ της Ζόνας. Τεράστια απώλεια για ένα τέτοιο ματς, ειδικά αν δεν παίξει τελικά και ο Γκαϊτάν, μόνος του ο Μήτρογλου δεν μπορεί να αποκλείσει τους Βαυαρούς. Ούτε στο over ή στο g/g θα έβαζα χρήματα, αν προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες στο live μπορεί ν ‘ασχοληθώ, όπως έκανα χθες για παράδειγμα στο Σίτι-Παρί, ποντάροντας στο 70κάτι στο over 0,5 που είχε φτάσει το 2.00, καθώς φαινόταν ότι το ματς δεν θα έληγε 0-0. Γενικώς, το live αν παρακολουθείς τα παιχνίδια και έχεις ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ, είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος για να παίζεις στοίχημα, αφού η εξέλιξη του αγώνα σε οδηγεί σε επιλογές με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό επαλήθευσης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι επαγγελματίες τζογαδόροι, παίζουν ΜΟΝΟ μονά, ασιατικό και live.
Στο Ατλέτικο-Μπαρσελόνα, θα γίνει «σφαγή» κανονική. Εχουν πολλά προηγούμενα, η Ατλέτικο φαντάζει δύσκολο να κάνει 4 ήττες σε ισάριθμα ματς φέτος και 7η σερί κόντρα στην Μπάρσα, όμως η απώλεια του ιδιαίτερα ανεβασμένου εσχάτως Τόρες είναι σημαντική για ένα ματς που μάλλον δεν θα της φτάσει ένα γκολ. Η Μπάρσα με ξεκούραστο τον Σουάρες και κάποιους άλλους βασικούς που προφυλάχθηκαν στο Σαν Σεμπαστιάν, αλλά ξεκάθαρα ντεφορμέ τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ κάνει την δουλειά της και με Χ απόψε. Να κάνει 3η ήττα μέσα σε διάστημα 10 ημερών και 2ο σερί ματς χωρίς γκολ; Κι αυτό δύσκολο φαντάζει για την ποιότητά της. Γενικώς, πολύ μπέρδεμα, ακόμα και στα γκολ δεν βγαίνει εύκολα άκρη.
Πιστεύω πάντως ότι δεν θα λήξει 0-0. Στο μόνο που λέω να ποντάρω, είναι ο Μέσι για anytime scorer στο 2.30. Δεν έχει την ίδια αξία με το χθεσινό 2.50 στα 2 γκολ του Ρονάλντο, καθώς μιλάμε για πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας, με την Μπάρσα να μην χρειάζεται νίκη και την Ατλέτικο να έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης. Όμως, μετρά 25 γκολ σε 29 ματς (με 3 χατ-τρικ!) απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» και 362 αγωνιστικά λεπτά πλέον (4 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις) χωρίς να σκοράρει, το χειρότερό του σερί με την φανέλα της Μπάρσα εδώ και 5 χρόνια. Too much για τα δικά του στατιστικά, ένα ακόμα χρειάζεται για να φτάσει τα 500 επίσημα γκολ στην καριέρα του, θέμα ενός ή δύο αγώνων είναι να το πετύχει λογικά. Με τη Βαλένθια την Κυριακή εντός έδρας το anytime Messi θα πληρώνει ελάχιστα, σήμερα τουλάχιστον αξίζει το ρίσκο.
Επιλογή, εκτός των ευρωπαϊκών αγώνων του τριημέρου, που αξίζει πονταρίσματος και πληρώνει καλά (2.70), είναι ο αποψινός άσος της Γουέστ Χαμ, στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί η ομάδα του Φαν Χάαλ να βρίσκεται έναν πόντο ψηλότερα στη βαθμολογία της Πρέμιερ, όμως η φετινή εικόνα των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη και είναι από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί δε λένε την αλήθεια. Σταθερά απελπιστική απ’ το ξεκίνημα της σεζόν η Γιουνάιτεντ, όπως και στο 3-0 της Κυριακής από την Τότεναμ, σταθερά καλή η ομάδα του Μπίλιτς, που σε πάρα πολλά φετινά ματς δεν πήρε αυτό που άξιζε βάσει εμφάνισης. Αυτό συνέβη στο 1-1 του πρώτου προημιτελικού στο «Ολντ Τράφορντ», αυτό συνέβη και στα επόμενα παιχνίδια της με Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας και Αρσεναλ. Όλα έληξαν ισόπαλα, σε όλα θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει. Εστω κι έτσι όμως, παραμένει αήττητη εδώ και 2,5 σχεδόν μήνες, βγάζει μια σταθερότητα και μια υγεία φέτος, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει για τη Γιουνάιτεντ, η οποία αραιά και που έχει κάποιες αναλαμπές. Με την Εβερτον να περιμένει το νικητή του ζευγαριού και τον άλλο ημιτελικό να είναι Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ, τολμώ να πω ότι η Γουέστ Χαμ είναι το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του φετινού FA Cup.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα