Θεωρία, γκολ και …Μαρσέιγ

Gazzetta team
Θεωρία, γκολ και …Μαρσέιγ

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Με τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή δεν ήξερα αν θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος. Η δουλεία του καθενός από εμάς, εδώ στην kingbet, είναι διπλή. Από τη μια να σας μεταφέρουμε όσο το δυνατών πιο αναλυτικά όλα όσα συμβαίνουν στα πρωταθλήματα που παρακολουθούμε στενά. Από την άλλη, μέσω των εκτιμήσεών μας, να βοηθούμε στο στοιχηματικό κομμάτι και τις τελικές σας επιλογές.
Προσωπικά θεωρώ το πρώτο κομμάτι ως το σημαντικότερο, αφού το στοίχημα είναι ένα πολύ εγωιστικό παιχνίδι και ο καθένας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την τσέπη του και μόνο. Αυτό όμως είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, που δεν είναι της παρούσης.
Επιστρέφω στα όσα έγιναν την Παρασκευή. Σε επίπεδο αναλύσεων, κατέγραψα τόσο στην εφημερίδα όσο και εδώ στο blog την άποψή μου για τις τρεις αδιάφορες ομάδες της Ligue 2. Θυμίζω πως, μέσες άκρες, έγραφα πως η Μπουργκ είναι παντελώς αδιάφορη ενώ Οσέρ και Τουρ θα «χτυπήσουν» στα ίσια τα δικά τους παιχνίδια.
Επιβεβαιώθηκα στο 100%, με την πρώτη να χάνει εύκολα από την ουραγό Παρί, τη δεύτερη να διασύρει με 4-0 τη Μετς και την Τρίτη να μη χαρίζει τίποτα στην Εβιάν, φεύγοντας με τον βαθμό.
Στοιχηματικά δεν ασχολήθηκα με το πρώτο (δεν βρήκα αξία στον χαμηλό άσο), πόνταρα στο g/g στο δεύτερο (η Μετς χάνει πέναλτι στο 89’ και αστοχεί προ κενής εστίας στην επαναφορά), και στο διπλό στο τρίτο (η Τουρ δικαιολογημένα φωνάζει για υπέρ της πέναλτι στο 85’). Υπήρξε σαφώς και ατυχία, όπως ατυχία ήταν το να μείνει στο 0-2 το Μονπελιέ-Λυών, με τις δύο ομάδες να χάνουν… ακόμη ευκαιρίες. Ηταν όμως από τις αγωνιστικές που δεν με πείραξε. Όταν διαβάζεις σωστά τα παιχνίδια, τα ταμεία θα έρθουν.
Φάνηκε αυτό και χθες, όταν έγινε το απόλυτο στις εκτιμήσεις τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ κατηγορία. Γιατί ανέβασα προχθές και σήμερα blog και όχι χθες; Γιατί σε αυτά βρίσκω αξία. Δεν μου λέει κάτι η νίκη της Ρεμς στο 2.40 ενώ το αξιολογούσα στο 2.60. Ούτε αυτή της Τουλούζ στο 1.65 όταν η δική μου εκτίμηση είναι το 2.00. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Αρκετά με τη θεωρία, περνά και η ώρα και θα αρχίσουν τα …ματσάκια!

Τα όσα γίνονται φέτος στη Μασσαλία θα μπορούσαν άνετα να γίνουν μια ωραία ταινία. Μια εικόνα πήρατε από το ρεπορτάζ του αγώνα. Προσθέτω κάποια στοιχεία και εδώ. Ξεκινάω από το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, όταν μας πλήρωσε στο εκτός με την Μπαστιά, συνεχίζοντας τις ήττες. Ο κόσμος περίμενε την αποστολή στη Μασσαλία με …άγριες διαθέσεις. Στο αεροπλάνο δεν ήταν ο προπονητής Μίτσελ, καθώς η ιδιοκτήτρια, Μαργκαριτά Λουί-Ντρεϊφί, κάλεσε εσπευσμένα στη Ζυρίχη, όπου βρισκόταν, τόσο τον ίδιο όσο και τον πρόεδρο Λαμπούρν. Αγνωστο το τι ειπώθηκε, το συμπέρασμα όμως, που πήρε τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης είναι πως ο Ισπανός μένει μέχρι τέλους. Μάλιστα έχει την πλήρη στήριξη της ιδιοκτήτριας. Κάτι που εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους οπαδούς, που ανήρτησαν πανό έξω από το προπονητικό κέντρο, με το οποίο ζητούσαν: απόλυση Μίτσελ, παραίτηση Λαμπούρν και πώληση μετοχών από την Ντρεϊφί. Φοβούμενοι τα χειρότερα στη διοίκηση αποφάσισαν μέσα και έξω από το προπονητικό κέντρο να υπάρχει αστυνομική δύναμη στις προπονήσεις της εβδομάδας. Κίνηση… προφητική, αφού την Τετάρτη είχαμε εκρηκτικούς μηχανισμούς λίγο έξω από τον χώρο που προπονούνταν η ομάδα, σε άλλη μια κίνηση αντίδρασης του κοινού σε όσα συμβαίνουν.
Να μιλήσουμε και για το αγωνιστικό; Ο Ντιαμπί ήταν ξεκάθαρος «παίζουμε για την παραμονή της ομάδας». Ο ίδιος τραυματίστηκε ξανά, και με την απουσία του Ντιαμπί το πρόβλημα στα χαφ της Μαρσέιγ είναι τεράστιο. Χωρίς τον τελευταίο η ομάδα έχει κερδίσει μόνο ένα από τα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει. Μιας που αναφέραμε στατιστικά, να υπενθυμίσουμε πως, επί Μίτσελ, η Μαρσέιγ έχει μόνο δύο εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, η τελευταία εξ αυτών στις 13 Σεπτεμβρίου!
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα