«Βάλτε λεφτά, να κάνετε επενδύσεις»

Gazzetta team
«Βάλτε λεφτά, να κάνετε επενδύσεις»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Τη δήλωση του τίτλου την ακούμε πολύ συχνά στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα. Δεν πρόκειται να εξετάσω αν έχει δίκιο όποιος τη λέει. Αυτή η συζήτηση είναι ατέρμονη και δεν οδηγεί πουθενά. Καθένας δικαιούται να έχει την απόψή του. Την καλύτερη απάντηση στο αν αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου, δηλαδή τα λεφτά και οι επενδύσεις, τη δίνει κατά κύριο λόγο η εκπληκτική Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως υπάρχουν και αλλού αντίστοιχα παραδείγματα. Στην Ιταλία είναι η Σασσουόλο. Μία ομάδα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ουσιαστικά «ανύπαρκτη», όμως έχοντας μία ισχυρή διοίκηση, έναν κορμό Ιταλών –ως επί το πλείστον νεαρών- παικτών, χωρίς βεντέτες και με έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο της κατάφερε να φτάσει να διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη, έχοντας ουσιαστικό αντίπαλό της σε αυτήν την προσπάθεια την άλλοτε κραταιά Μίλαν, των επτά Κυπέλλων Πρωταθλητριών. Δεν γνωρίζω, αν στο τέλος οι «νεροβέρντι» φτάσουν στον στόχο τους, όμως το σίγουρο είναι ότι έχουν θέσει γερές βάσεις για να πετύχουν κάτι μεγάλο τα επόμενα χρόνια. Λέστερ δεν πρόκειται να γίνουν, όσο υπάρχει Γιουβέντους, αλλά... Γουέστ Χαμ γιατί όχι;
Σήμερα υποδέχονται την Τζένοα με την οποία τη συνδέουν εξαιρετικές σχέσεις, κυρίως λόγω της παρουσίας και στις δύο πλευρές ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει στο παρελθόν την αντίπαλη φανέλα. Στην Τζένοα η Σασσουόλο χρωστά και σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία τη σεζόν 2013-14 με εκείνο το 4-2 υπέρ της στις 11 Μαΐου, την προτελευταία αγωνιστική. Ακόμα θυμάμαι τις... φιλότιμες προσπάθειες των αμυντικών των Γενοβέζων να δεχτούν γκολ, σε ένα ματς που βρισκόταν στο 2-2 μέχρι το 86’. Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι πλέον στο -1 από τη Μίλαν, η οποία λίγες ώρες αργότερα θα υποδέχεται τη Γιουβέντους.
Συνεπώς η Σασσουόλο έχει μεγάλη ευκαιρία να τους προσπεράσει στη βαθμολογία, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος. Η Τζένοα από την άλλη είναι πολύ πιο άνετη, έχοντας διαφορά εννέα βαθμών από την τελευταία τριάδα, ενώ παρουσιάζεται φέτος πολύ αδύναμη εκτός έδρας. Για να πω την αλήθεια, με το που τελείωσε την περασμένη Κυριακή το Αταλάντα – Μίλαν (η Σασσουόλο είχε αγωνιστεί το Σάββατο με την Κάρπι, η Τζένοα είχε «καθαρίσει» από νωρίς το ματς με τη Φροζινόνε), έσπευσα να ποντάρω τον άσο του 2.15, γνωρίζοντας ότι δεδομένα θα υποχωρήσει. Πλέον, προσφέρεται στο 2.00 στην Ιταλία (στο 2.01 στη Novibet), όμως το πιθανότερο είναι να πέσει κι άλλο μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για το Μίλαν – Γιουβέντους, εκτιμώ ότι μιλά από μόνο του το ρεπορτάζ των δύο ομάδων, κυρίως αυτό των «ροσονέρι», των οποίων η ψυχολογία είναι υπό του μηδενός, έπειτα από την τελευταία ήττα στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα και την απόφαση της διοίκησης να κρατήσει εσώκλειστους τους ποδοσφαιριστές ολόκληρη την εβδομάδα στο Μιλανέλο. Ναι μεν, η «Βέκια Σινιόρα» έχει πλέον αέρα έξι βαθμών από τη Νάπολι και ουσιαστικά έχει «καθαρισμένο» σε πολύ μεγάλο βαθμό και το φετινό σκουντέτο, όμως οι παίκτες της θα προσπαθήσουν να το σφραγίσουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Και στην τελική, ποντάρουμε στο υψηλό 2.20 (στη Novibet) μία ομάδα που έχει ρεκόρ 20-1-0 στους 21 τελευταίους αγώνες της στη Σέριε Α και που έφτασε στα όριά της την Μπάγερν στο Μόναχο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Σέριε Β και συμβαίνει το απόλυτο παράδοξο, δηλαδή ουσιαστικά αδιάφορες να είναι μόνο οι δύο ομάδες που οδηγούν την κούρσα. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται μόνο στο πότε Κροτόνε και Κάλιαρι θα σφραγίσουν και μαθηματικά το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Από εκεί και πέρα όμως γίνεται «πανικός». Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στη βαθμολογία για να αντιληφθεί ότι τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μόλις μία αγωνιστική. Τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στους 54 πόντους, οι δύο από αυτές – Σπέτσια, Νοβάρα- κοντράρονται μεταξύ τους. Η Τσεζένα έχει το αρνητικό ότι αντιμετωπίζει σχεδόν αποκλειστικά μέχρι το τέλος αντιπάλους από το «πάνω ράφι», με μοναδική εξαίρεση την Προ Βερτσέλι, όμως έχει υπέρ της την πολύ αποτελεσματική έδρα της.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα